Inte mycket att skriva om!

Fortfarande sjuk, det är hemskt, verkligen, hatar det. Gör ingenting om dagarna, den känslan är hemskt!
Att det är september imorgon klänns inte heller bra, och inte att det är 289 dagar kvar till nästa sommarlov, det är hemskt!!!
Var i alla fall och hälsade på Lotte idag, hon är bra söter hon!
Rätt häftiga moln när jag åkte hem från stallet, haha ;)

ybn


ybn


Saknar att ridaaa!

Mina två senaste dagar har varit rätt meningslösa, bara legat hemma och varit sjuk. Inte kul på något sätt. Har inte ridit sen i förrgår heller, och saknar deeeet, hahaha. Jobbigt. Blir hemma från skolan imorgon också, på torsdag är det back on track, vad jag tror!

Fortfarande sjuk!

Och det sugeeer! Ska snart åka till stallet och fixa åt Lotte, ska inte rida idag heller, har feber och mår iinte bra! Har sett klart säsong av 90210, och det är helt gryyymt bra! Får inte nog, har börjat på säsong 2 nu!

Jag är sjuk!

Och det är hemskt, hatar att vara sjuk. Måste ha världens sämsta imunförsvar, så fort jag kommer tillbaka från ett lov blir jag sjuk, haha.
Ska snart åka till stallet och mocka och pyssla om Lotte, sen ska jag hem och äta nybakade bullar som min mormor har gjort! Och hennes köttbullar, dom äger, haha! ;)
Fint att den vita padden under sadeln hade glidit undan så det ser ut som om hon har världens svankrygg, hahaha :D

Höst! :(

Idag var det verkligen höst i luften när jag var ute och red! Usch :( På marken var det fullt av gula löv och det luktade verkligen höst :( Bläääää. Och som om inte det räcker har jag blivit förkyld, märks att hösten är här och det känns inte braa! Vill ha sol och sommarlov! Dock 292 dagar kvar, hemskt.

Nya skor!

Eftersom att höstvädret i Skövde inte brukar vara det bästa har jag köpt mig ett par stövlar som ska hålla mina fötter torra i höst!
Så himla sköna, vill knappt ta av mig dom! ;)

Snart sticker jag och rideeeeeeeer!

Så himla sugen på att rida nu!!!!!! Hahaha, ser fram emot att rida lite dressyr i paddocken! Får se om det går braa, hoppas på det bästa!
Film på när jag skrittar på en grusväg.. Haha, bildbrist.

Det här är heeeeeemskt!

Är så fruktansvärt trött, men kan inte sova än! Håller på att ladda upp en film från Marocko! Det går så långsamt och tar såå lång tid, det är verkligen hemskt.
Har i alla fall varit ute och ridit Lotte i skogen, mest lite snabb trav så hon får springa av sig lite så hon går att jobba med imorgon :)

Blää

Kort skoldag idag, grymt skönt, finns inte ord som beskriver!
Red på Juta idag, gick bra! Föredrar dock att rida Lotte!
Nu ska jag fixa naglarna, göra franskan och engelskan, fyfan, det är hemskt, men det måste göras!

Blev ett kort inlägg, men jag är trött, och orkar inte!

Pizzamackor!

En sak jag har blivit besatt av den senaste tiden! Rostbröd, smör, ketchup, ost, bacon, fetaost och lite pizzakrydda! Huuuur gott som helst!

Uteritt i solskenet!

Det var nog sista varma sommardagen idag tror jag!? Hemskt i så fall, 297 dagar kvar till sommarlovet (inte okej).
Blev en mysig skrittuteritt och Lotte var lugn och fin, imorgon får hon vila, torsdag blir det uteritt igen, sen fredag-lördag dressyr, och sen uteritt igen! Mitt nya grymma schema! ;)

Dagens outfit!

Piké från La Martina, shorts från Gina Tricot och till det Converse!

Rain over me

Dagen började med uselt väder, regnet öste ner sen när det var dags för mig att cykla iväg till stallet så sken solen och det gjorde den resten av kvällen!
Lotte var otroligt sammarbetsvillig idag, i början var hon som vanligt otroligt frammåt men i slutet fick jag in en riktigt bra känsla!
Bild från innan skolan idag, hemskt att jag hade varit vaken i fyra timmar innan den bilden togs, och klockan var bara 11. Känns inte okej, saknar sommarlovet och det är 298 dagar kvar, inte bra!

Första dagen = första läxan

Tillbaka till skolan idag, inte kul! Men sista året, får stå ut! Har ju inget annat val direkt.
Hade en riktig lektion idag, franska! Läxa tills på torsdag fick vi också, inte kul på något sätt! Muntlig redovisning, är i och för sig redan klar med den, men kul var det inte!

Drar till stallet nu och rider, roligare än att plugga ;)

Skola imorgon...

Inte så att jag känner mig jättetaggad inför det precis.. Hade gärna haft lov för all framtid ;)
Rätt nöjd med schemat dock!

Bilder från Grevagården!

Bered er på många bilder, men såg så grymt mycket fina hästar och bra ridning idag! Vädret var stundtals riktigtriktigt bra och varmt! Sista shortsdagen för i år?
Blev i alla fall lite kändis span, både hästar och ryttare!
Hela 7 av 17 startande i seniorernas final var efter Cardento! Han verkar bara lämna svårklassavkommor den hingsten ;)

Mot Grevagården!

Och SM-finalerna för youngrider och seniorer! Yeey! :) Sen ska jag rida, lutar åt en uteritt! :D

Mobilbilder...

Dagen igår ägnades åt att städa mitt rum och packa upp alla kläder som ännu inte blivit uppackade sen vi kom hem från Gotland!

Red i paddocken idag! Puuh, överenergi utan dess like, red utan martingal och huvet var väl lite överallt till och från. Dock så har hon inte blivit riden sen i onsdags, så man kan ju förstå varför!
På dom två första bilderna kunde Lotte stå still, sen for hon iväg och gick över pallen, duktigt jobbat ;)

Senare idag!


300 dagar!

Wiie, om 300 dagar går jag inte längre i grundskolan och jag kan välja vilken utbildning jag vill, känns - VÄLDIGT bra!


HEEELT nytt!

Äntligen klar med både header och design, eftersom allt det jag gjort tidigare försvann när datorn mini-kraschade så var det bara att göra om allt från början, surt men sånt är livet!

Ska snart sova, har gått och varit trött hela kvällen, men velat bli klar med bloggen och sånt!
Och innan jag ska sova måste jag ju se ett avsnitt av 90210!

Till er som inte har sett det rekommenderar jag det verkligen! Sjukt grym serie, med ögongodis i form av både snygga killar, dyra bilar och fina kläder ;)

Sjukligt trött, verkligen!

Precis som igårkväll! Helt sinnessjukt trött, så på så sätt var det lite skönt att Lotte hade vilodag, men är verkligen sjukt sugen på att rida! Så fort jag suttit av längtar jag till nästa gång ;)
Höll på med ny header och allt till bloggen också, men så stängde datorn av sig, inte så att jag blev jättemotiverad att göra en ny direkt.. Men ja, är rätt trött på den jag har nu, så antar att det är dags ;)

Vädret suger.

Fyfan för vädret idag, varken roligt för dom som hoppar klasserna på Grevagården eller för oss som har sista helgen på sommarlovet framför oss! Usch vad hemskt att sommaren har gått så himla fort! Hösten får gärna gå lika fort om inte fortare!
Är lite taggad inför skolan ändå! Ska plugga som sjutton och verkligen satsa, hoohoo :) Lycka till liksom, men nu har jag ett mål att sikta mot i alla fall! Och så är det ju bara ett år kvar på Vasa - skönt! :D

Tror jag är kär!

Har det senaste kvällarna glott på 90210, och jag är helt kär! Både i serien och denna helt perfekta kille som är med där! Adam Gregory heter han, och han ser verkligen helt underbar ut!
Åh, allderles för perfekt för att vara sann!

Grym ridning idag!

Vääldigt nöjd över dagens resultat när jag red! Lotte blev extremt skön och mjuk i munnen, lyssnade jättebra på både skänklar, säte och röst, ja, allt stämde helt enkelt idag :)
Började arbeta lite med galoppen också, eftersom jag inte galopperat så mycket på henne än så fick det bli tre varv i paddocken.
Kunde sitta ner och samla ihop den mer än innan (då har det mest varit rakt fram), kul när ridningen ger resultat!
Bild från häromdagen!

Nyklippt!

Mitt hår känns såå fräscht just nu! Nyslingat och nyklippt, kan inte bli bättre :) Efteråt träffade jag Beatrice på stan och vi fikade, pratade igenom sommaren och kikade i affärer! Kom hem med en ny jacka, kändes som ett fynd! Matchar allt annat i garderoben just nu i alla fall, haha!

TRÖÖÖTT

Åh, denna dag har jag varit så sjukt trött, bara velat sova hela tiden! Tur att jag fick mig en liten powernap på eftermiddagen, haha!
Håller på och jobbar på min nya bloggdesign som bör komma upp snart, exciting... ! Eller inte, det kommer i alla fall synas vad som är mitt intresse på den, höhö, svårt att lista ut.

Imorgon ska jag fixa till håret, kan behövas.... Sen ska jag träffa Beatrice på stan! Har inte träffat den tjejen på evigheter!! Blir inga bilder idag orkar inte, måste sova nu, min klipptid är klockan 10 imorgonbitti.. Men vad gör man när man är sent ute och bokar tid?!?

Bilder från SM!

Blev en låång dag på SM idag! Men grymt kul. Så himla duktiga ryttare och riktigt fina hästar!
Ökad galopp... Haha grymt kul såg det ut i alla fall.
Åh, den här hästen var bara sjukt snygg! Haha.
Haha söt ponny.
Helt sjukt snygg häst! Man blir nästan kär!
Hahahaha älskar bilden på mig och Alice, hon och sitt jäkla paraply.

Mot SM final!

Om drygt 30 minuter kommer Alice till mig, och då åker vi till Grevagårdens SM final för ponnyer! Nice eller vaad? :D
Ska ta en snabbdusch nu bara! Bilder kommer ikväll..
Och även om inte vädret är det bästa hoppas jag att det blir rätt hyfsat ändå.. Haha.

Ridning på finaste hästen :)

Red ett pass i paddocken idag, hon känns bättre och bättre för varje dag som går :) Blir stadigare och stadigare i traven (även om både hon och jag blir ofokuserade om det händer något runtomkring).
Har fler bilder och publicerar dom imorgon! Orkar inte göra det nu!

Ponny SM!

Tillbringade 4 timmar på SM idag med mamma och så träffade vi några vi kände där! Så eftermiddagen spenderades i en solstol precis vid banan! :)
Älskar hästen på bild nummer två, sjukt snygg var den! Ska få med mig Alice också, hehe.

Frukost och sen Grevagården!

Har precis käkat lite frukost, ska snart hoppa in i duschen och sen så åker jag till Grevagården! Trevligt värre! Uppdaterar ikväll med bilder och sånt! :)

Fyndat!

Idag klickade jag hem två par ridbyxor för 160 kr styck, riktiga kap verkligen, längtar tills de kommer! Ett par svarta och ett par bruna, precis vad som behövdes! :)
Imorgon hade jag tänkt släpa med mig min kära mor till Grevagården för att se på ponny-SM och se vad dom har till försäljning! :) Looking forward to it!
Ska även tvinga henne att ta kort på mig när jag rider, wiho.
Men tills dess så får denna bild duga, haha. Måste tänka på min sits i fortsättningen, får bli höstens projekt!

Pearl Harbor

Har inte orkat uppdatera bloggen, håller på för fullt med ny design och header, så håll ut! Haha :) Red i paddocken idag, Lotte kändes verkligen bra! Gick stadigt och fint i traven!
För övrigt så har jag igårkväll lagat mitt livs första lasagne, och den blev myycket bra! Haha.

Just nu ser jag Pearl Harbor, gryyyyymaste filmen någonsin! :love:

Fika med den bästa!

Drog in en sväng till stan idag för att fika med Alice! :) Myyyycket trevligt! Hon sover här inatt och vi ska snart sätta på någon film!
Alice fotade förresten när jag red idag så kan slänga upp lite bilder därifrån också! ;)

Dagens ridpass ;)

Eftersom att Alice hänkade stallet idag så passade hon på att ta lite kort när jag red! Lotte kändes jättebra idag, lugn och fin och efter ett tag stadig i traven, kul! :D

Wiie :)

Idag har jag mest sett film, (HEMSKT jag vaknade klockan 14, då är hela dagen förstörd). Vid sex cyklade jag till stallet!
Sandra visade lite hur hon brukar rida Lotte och sen fick jag pröva att göra det och det gick superbra när allt lossnade och fall på plats i mitt huvud! :)
Och eftersom att Hanna för några veckor sen klagade på att jag aldrig la upp några bilder på när jag red, så har jag faktiskt printscreenat några bilder från filmerna som Sandra filmade i traven :)
'

Notting Hill

Har precis sett klart Notting Hill!!!!!! Åh vad den filmen är underbar! Blir så kär varje gång när jag ser Hugh Granth (när han var yngre)! Älskar hans brittiska accent.. och så är han ju snygg!
Min uppdatering de senaste dagarna har varit helkass! Har inte riktigt orkat ta mig tid att logga in på bloggen, men ska försöka bli bättre på det!

Känns konstigt.

Är tillbaka i Skövde nu! Känns väldigt konstigt.. Och längtar tillbaka till Gotland grymt mycket! Har varit en lång dag med mycket resande och så, så ska snart krypa ner i sängen och sätta på någon film! :)

Sista dagen :(

Igår var sista heldagen på Fårö och Gotland :( Senare idag går båten från Visby till Oskarshamn och så kommer vi hem på natten! Känns inte speciellt braa! Inget Gotland = ingen sommar.. Känns som att sommaren är över nu!

Men jag har i allafall fått väldigt många fina dagar på stranden, och det är aldrig fel!
Idag var vädret helt kanon, blåste lite för mycket för att ta båten :( Men det var varmt i luften och i vattnet var det verkligen jättevarmt! Var inga som helst problem att doppa sig ;)

Riktigt lång dag!

Klockan 10 prick var jag nere på stranden! Och där blev jag kvar till halv tre, för då skulle vi in till stan på lite släktmiddag osv! :)
På vägen hem till Fårö tog vi en sväng förbi hamnen, och till min stora förtjusning kom det just då in en rätt så häftig rysk båt! ;)
Känns lite sorgligt nästan alla motorbåtar är borta och har ersatts med segelbåtar! Ett tecken på att säsongen snart är över ännu en gång i Visby! ;)

Idag blir det stranden!

Ifall vädret tillåter blir det stranden sen idag med! Tackar inte gärna nej till det liksom! Men sängen känns rätt lockande nu, planerar att vara på playan senast klockan 10 imorn, vilket innebär att jag kan sova i ungefär 7 timmar... Får bli mer sömn på stranden sen ;)

6 timmar på stranden!

Rätt skönt att ha varit sex timmar på stranden idag! Solen tar ju inte så mycket nu på eftersommaren, men det är fortfarande varmt och solen steker!
Blev båten till stranden idag, så himla härligt!
Termometern visade strax över 25 och i vattnet var det 22! Härligt! Åkte lite med ring efter båten också, grymt kul! ;)

Helt blästrad!

Blev ingen båt till stranden idag! Blåste som bara den, men solen var framme! Fick arrangera med solstolar så att sanden inte skulle blåsa på en!
Sen på kvällen stack jag ut och sprang i 40 minuter! Grymt skönt! Har även kikat på lite film, fick bli: "Have you heard about the Morgans?", ganska bra faktiskt! ;)

RSS 2.0