Tisdag!

En otroligt härlig dag idag, runt 25-30 grader och det kändes som att vara tillbaka på Korfu igen ;) Gött! Rasterna spenderades ute i solen och idrottslektionen ägnades åt att sitta i skuggan och inte orka med någonting ;)

På kvällen drog jag vidare till stallet, som vanligt! Red ut en sväng, bara ben och ridstövlar, det är snyggt det! Höhö.
Sol på trappan och lärarlös lektion! Yees.

Rätt dålig uppdatering alltsåå...

Suger på att uppdatera, men fanns ingen tid för det igår! Var tvungen att ta igen lite jag missat i skolan och sen till stallet och rida en kort sväng.
Sjuukt underbart att sitta på den hästen igen! ;) Annars har det inte hänt så mycket, haha :)
Ska ladda upp lite bilder från Grekland någon dag hade jag tänkt, men till dess bjuder jag på en bild på Old Fortess i Kerkyra, ;)



SWEEEEDEN

Åååh, hemma igen! Liiiite skönt är det, för här har jag hästarna, en mjuk säng och en dusch med bra tryck i! Har i vilket fall som helst haft det HUR BRA SOM HELST! Bott på väääärldens mysigaste ställe, käkat huuuur god mat som helst och vart i en av de finaste städerna jag någonsin har varit i!
Korfu är helt enkelt ett toppenställe, bra väder i princip varje dag! Med bara lite regn och åska på kvällarna. Har inte laddat över bilderna än då jag kom hem för nån timma sen :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, det behövs verkligen efter en låååååång resdag!

När ni läser detta..........

Så är jag i Göteborg!
På väg till Landvetter förhoppningsvis.
Och det här inlägget skrev jag tre veckor tidigare, den 1:a maj.. Och jag längtar nu när jag skriver det som in i helvete, woho.

Göteborg idaaag!

Kvällen igår ägnades åt packning och sen på natten kom Alice och sov hos mig! Vi vaknade typ nyss så vi käkade precis marräng sviss till frukost!
Ska snart fortsätta packa sen cyklar jag till stallet och rider en sista gång innan jag drar vidare mot Göteborg och Landvetter... För där ska jag spendera hela natten, haha ;)

Antagligen slänger jag in ett blogginlägg innan jag åker till Göteborg, men om det inte blir det bloggar jag när jag är på Landvetter ;)


Bilder från idag!

Härligt väder nu i kväll så passade på att skritta ut en sväng, och sen trava och galoppera lite inne i paddocken. Som vanligt skötte sig pållan galant ;)
Jag ville ut och rida, tydligen så var inte känslorna delade.
Eftersom att jag kom på att hon följde mig som en hund när jag hade suttit av i paddocken tog jag ut henne igen när jag sadlat och tränat av. Och ja, hon följde efter mig hela tiden, gullig häst detdär!

Biiiildeer.

Kommer lite bilder från idag lite senare! Tänkte hoppa in i duschen nu, och även käka lite mat, trevligt trevligt :)

Tiden går så fort (men ändå för sakta)

Hade en toppen ridlektion igår på Tommy! Gick faktiskt riktigt bra, även om det var ett tag sedan jag red honom "på riktigt" i hoppningen :D
Idag var det skola som vanligt, och vi fick sluta tidigare från matten (som vanligt....) Så nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och skjutsa mig till stallet, blir nog en ganska lugn uteritt! :)
Känns helt galet skönt att det bara är en skoldag kvar innan jag åker till Grekland, wiiie. 
Är sjukt sugen på tzatziki och lantbröd... Och grekisk läsk.. Och glass... Och frukost...

Tisdag

Seg skoldag, fast vi fick sluta en timme tidigare, sjukt skönt. Drog hem, sov två timmar och sen cyklade jag till stallet. Blåste väldigt mycket så det var lite okoncentrerat idag när jag skulle rida ;) Spänd häst, haha ;) Gick sen från stallet hem, tog en timme och det ska jag aldrig göra igen.. Har ont i fötterna för att jag har världens sämsta skol med hål i.
Nu ligger jag och ser på världens mysigaste film - Systrar i jeans, tycker riktigt mycket om den, haha ;)

Sova

Nu ska jag faktiskt ta och försöka sova! Har varit grymt trött hela kvällen, så det skadar inte att komma i säng i tid ;)
Har varit i skolan idag, drog ner på stan med Alice på våran lunchrast, köpte en blus och delade en liter jordgubbar med henne, sjuuuukt gott!
Sen var det stallet som gällde, först Jutagården och sen bort till favorithästen! ;) Var sjuuukt sugen på att rida, men hon behöver en vilodag så det får bli ridning imorgon istället! Längtar sjuukt mycket faktiskt, haha :D

Sugig uppdatering, men jag har ont om tid och är trött, men sjuukt taggad på att åka till Grekland ;)

JAG DÖÖR, vad snygg


ESC

Sitter bänkad framför TV:n. Ett av årets höjdpunkter på tv nu ju, så det får man inte missa ;) Är dessutom typ sjukt kär i Alex Sparrow som sjunger för Ryssland! Såå hiiiimla snygg är han! Dör lite.

She's got her lipstick on

Somnade väldigt tidigt igår, typ klockan tio och sov enda till nio imorse, riktigt skönt!

Fick även hem min nya mobil igår, såååååååååå härligt! Gillar den verkligen, lagom stor så den får plats i fickan på ridbyxorna ;)
Igår var det också premiär för galopp på min fina pålle! RIKTIGT bra skötte hon sig, gud vad glad jag blev :) Lugn och fin, även i traven, wiho :D

Nu idag så har det bokats biljetter till Göteborg nästa lördag! För om en vecka åker jag till Korfu, väldigt härligt!

Nu ska jag dock bege mig mot stallet och gå på U-sek möte, rätt kul det också ;) Sen ska jag städa hagar, rida och sen hem och se ESC, känner att jag börjar bli lite smått besatt av det ;)

Kan ju inte låta bli att älska dom! Haha ;)

Bloggtorka.

Har väl faktiskt lite bloggtorka nu måste jag säga! Har inte haft tid för uppdatering dom senaste dagarna. Har haft både franska och matteprov, inte något vidare kul ;)
Hade tänkt att cykla till stallet nu, men började regna och så blåser det motvind! Det gör mig inte direkt motiverad att cykla dit... Dock är jag sjukt sugen på att rida nu! Ska nämnligen börja sätta igång i galopp, wiie :D

punktpunktpunkt

Anledningen till att det inte har gått att ladda upp bilder var att jag tydligen tryckt på "ändra redigerar"... Och då försvann raden med alla ikoner..

I kväll har jag i alla fall varit med Alice hos min kära häst! Så sjukt varmt, så det var inte direkt trevligt att sätta på sig ridbyxor och hjälm ;) Annars hade jag tänkt att plugga ikväll... Men har inte orkat. Känns bra nu, men kommer ånga att jag inte pluggat imorn ;)

VAD ÄR PROBLEMEEET

Sitter i skolan, och inte ens här fungerar det att ladda upp bilder, eller ändra texten eller något. Blää. Gött väder som fan i alla fall! Och inte allt för lång tid innan jag åker till Grekland, 11 dagar! Livet är rätt nice nu alltså :D Lite prov och sånt i veckan, sen är det gryyymt chill i skolan :D

Funkar eej!

Något allvarligt fel har typ hänt med blogg.se just nu, funkar inte att ladda upp bilder eller något! Så orkar inte skriva något inlägg om vad jag gjort idag, gör den sen när det funkar igen!

Tiden får ju gärna gå fortare

Om två veckor är jag i Göteborg på väg mot Landvetter, känns jäkligt gött! Men tiden kommer ju att gå så jävla segt tills dess, så ja, haha. Längtar så det gör ont i hela kroppen ;)

Dagen idag har i alla fall tillbringats i Mariestad! Var ju kanonväder så vi åkte ut till båten tillsammans med halva släkten i princip, haha. Grillade korv och låg i solen och blev kittlad med sjögräs var väl ungefär det jag gjorde.
Sen begav jag mig mot stallet. Red en sjukt mysig (som vanligt..) uteritt på bästa hästen. Så himla varmt så man blev nästan svettig ju! Men bättre det än att frysa så att man inte kan rida ;)

Nu ska jag sova, uppdaterar med bilder senare under dagen!

It's friday, friday

Fredag idag! Hade dock tänkt städa mitt rum nu på morgonen, men verkar inte bli något med det! Lyckas nämnligen inte skicka iväg mitt SO/Svenska arbete, eftersom att min hotmail krånglar. Känns inte riktigt bra ;)

Pluggar faktiskt!

Har pluggat i två timmar snart och det behövs verkligen! Ligger väldigt efter med mitt SO/Svenska arbete känns det som, har skrivit en sida och den ska vara inlämnad på fredag, så hela kvällen imorgon får gå åt till plugg också!

Spenderade dagen i stallet, där jag faktiskt mockade halva paddocken! Får fortsätta någon gång nästa vecka, har ingen tid för det i helgen! Känner för att komma igång och rida henne ordentligt i paddock igen, var ett tag sen sist kan man säga! Och på bortaplan blir hon bara stressad, så bäst att rida henne hemma, haha :)
Blev ingen ridning på ridskolan ikväll heller, hade helt enkelt inte tid, plugg prioriteras nu typ :)

Godnatt


Nääj

Hade tänkt ägna mycket tid åt plugg nu, men icke då! Tar mig aldrig tiden att göra det, lite dålig självdiciplin skulle jag vilja kalla det ;)
Har inte haft tid för bloggen heller de senaste dagarna, har varit fullt upp i stallet och så :D Cyklade dessutom dit mitt i värsta hagelskuren. (Och nej, det haglade inte när jag började cykla hemifrån).
Trots det var det ett litet uppehåll så jag han ut en sväng på min ädla springare! Som för ovanlighetens skull höll sig relativt bra i skinnet och var lugn!
Så jävla sött att hon frustar, precis när mamma knäppte kortet.

PLUGG

Nu ska jag faktiskt ta mig tid att plugga lite! Har ett SO/Svenska arbete som ska in på fredag, och då har jag dessutom matteprov!
Slänger in en halvgammal bild!

NY MOBIL

Jag behöver ny mobil NUU!!
Min jag har suger så jävla hårt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Skärmen är helt sönderrepad (kanske inte så konstigt med tanke på hur jag behandlar den). Har i och för sig tappat den i golvet minst 100 gånger och den har i alla fall inte spruckit!
Den har till och med klarat av att bli stådd på av Lotte! Inte illa ;)
MEN
Den tar inte emot alla samtal och sms? Funkar liksom inte att ringa eller smsa till den ibland, och det ställer ju faktiskt till med lite problem.. :o

Har bestämt mig för att det ska vara en HTC, men inte vilken modell!

Lottes "föl"

Är inte längre något föl, utan snarare en väldigt snygg tvååring! Otroligt social och trevlig! Gillar verkligen henne, haha ;)

Love is more than just a game for two

Hon är så ofattbart fin!

The road leads back to thee

Drar mig snart mot stallet! Ska även komma ihåg att ta med pälsglansen för en gångs skull.. Haha.

Fall and crush into me like a wave


FREEESSSH

Nytt och fräscht på bloggen! Niiice.
Ska krypa ner i sängen nu och se film, och sen sova! Ska nämnligen städa hagar imorgon.. Hehe. Sen ska jag rida ut på min lilla favorit, och då ska mamma ta kort till julkorten... Det ska börjas i tid! Haha.



RSS 2.0