Lalalala

Red ut i eftermiddags, guuuud vilket härligt väder! Och så himla bra gick det, funkar hur bra som helst på det raka bettet hon har nu! Jobbade henne undan för skänkeln och så övade jag väldigt mycket på halter och såå! Gick hur bra som helst eftersom att hon inte ens försökte springa ifrån mig i traven.. Lite rekord sådär!

Nu ska jag plugga franska sen sovaaaaaaaaaaa, imorn ska jag inte rida! Hade tänkt att Lotte får en vilodag! :)

SO

Chillar med lite SO!!! Jag och Mackis kollar flygbilder på Auswitz, Pearl Harbour och Colleville-sur-Mer! Nu slutar vi för dan, så jag drar hem och rider! Asgött, adiooos!

Hahahhahahahaha så fula

Sämst uppdatering

Är kass på att uppdatera, men jag glömmer helt enkelt bort! Mina dagar består av skola, sova, rida, promenera och träffa kompisar. Blir inte mycket tid över till bloggen, sitter knappt vid datorn nu för tiden! = jag ser inte lika mycket film längre. Haha!

Aja, snart lär det väl bli bättre uppdatering! När jag tar mig tid helt enkelt.

Schööööla

Nu ska jag pallra mig till bussen, BLÖ. Fast ne, gillar faktiskt skolan liiiite!! Skriver mer seen!


Haha oj

Har glömt bort att blogga!!! Har haft massa annat roligt för mig, hihi! Varit på stan idag med bästa Fannyyy! Köpte massa nödvändiga saker och en hel del saker som jag inte behövde... Men så är det ;)

Nu ska jag dra mig mot pizzeriaaan, träffa lite kompisar och sen se melodifestivalen, rätt bra lördagkväll! Har ingen bild eller såå, men slänger upp bilder imorn på det jag köpt! Hejhopp nu ska jag skynda mig!


DÖR vad ful, hahahahahahah

Dag 60: En bild av dig själv idag, och 3 trevliga saker som har hänt under de senaste 60 dagarna.

Torsdag 23 februari

Dag 59: Vem skulle du vilja vara?

Onsdag 22 februari

Jag skulle inte vilja vara någon annan än mig själv!!! Haha gud vad töntigt det låter, men jag tycker om mitt liv precis som det är, och det blir vad man gör det till! :D


Bild från september förra året, guuuud vad länge sen!!

Dag 58: Vad gör dig mest arg?

Tisdag 21 februari

Folk som lever i sina egna låtsasvärldar! Ha-ha-ha, löjligt!

You had me at hello

Första dan i skolan och sååå efter sportlovet! Kändes rätt bra ändå faktiskt! Skönt att komma tillbaka i gamla vanor faktiskt.... :D Var dock helt DÖD efter gårdagens farande hit och dit, förseningar och snabba tågbyten. Närmare 9 timmar från Åre till Stockholm via Sundsvall.....!
När vi kom till centralen, så hade vi 5 minuter på oss att byta perrong, med pjäxbagar, skidbagar och våra resväskor! Men det gick, SJ uppmanade oss att kuta eftersom att dom redan gjort så vi missat två tåg hem, gratis mat i Bistron fick vi som kompensation, rätt bra ändååååå ;)


Gammal bild och sååååå

Dag 57: Något du gjort som du vill glömma.

Måndag 20 februari

Försöker att inte tänka sådär! För det man en gång gjorde, kändes rätt just då! Och det är säkert massor av saker som jag gör nu, som känns rätt, som jag sedan helst vill glömma! Sånt är livet bara ;)

HEEEEEEM

Fan vad det suger att åka hem, vill ju vara kvar i Åreeeee med alla kompisar och sååå! Dessutom är tåget hem jätteförsenat och vi har fått åka världens omväg. Är just nu i Sundsvall typ, och tåget till Skövde ska gå typ 17.37  eller nåt sånt från Stockholm..! All mat i Bistron är slut, och allt suger rent allmänt just nu. För jag är så hungriiiiiiiiiiiiiiiig.


Haha ofixad och sååååååååå!

Har massa bilder från Åre som jag ska ladda öveeer, typ massa utsiktsbilder och så..... (Inga fler behöver mobba mig för det)

Dag 56: Något du är beroende av

Söndag 19 februari

Snarare var... av chips! Det är underbart juu!



Dag 55: Vad ska du bli när du blir stor?

Lördag 18 februari

Guud den som vet alltså! Har haft planer på allt möjligt: mäklare, veterinär, läkare, pilot, flygvärdinna, flygledare, reseledare, agronom, jurist.. Ja typ det... Har tre år på mig på gymnasiet att bestämma + att det alltid går att ändra inriktning senare i livet :D

Fridaaay

Varit ännu en grym dag i backen! Awesome väder och god mat... :D Dessutom var backarna inte speciellt uppkörda idag = GÖTT!










Dag 54: Din bästa spotify lista.

Fredag 17 februari

Har seriöst ingen bra spotifylista! Någon som vet nån? Haha :D



2 pics




Chillin' in Åre

Åre är så sjuuuuuuuuukt gryyyyymt!!!!! Även fast jag har fått en inflammation i knät så är skidåkningen rätt gryym. Eller jaaa, det är ju galet mycket folk så backarna blir rätt fort uppkörda men annars så är det kanonersssss, längtar redan tills imorgon!


Grym

Såg en gryym film igår! Pojken i randig pyjamas, sjutton vad sorglig den var! Men huuuuuur bra som helst!


Dag 53: En bild av ditt favoritsmycke

Torsdag 16 februari

Första dan i backeeen!

Varit så gryyymt bra väder idag! Borsett från att det blåste så att man blåste bort på toppen, hehe. Men jag har haft en gryym dag i backen! Wihooo, taggar morgondagen! Laddar upp med lite mys till film med chips! Hihi.




Dag 52: Den bästa bok du läst

Onsdag 15 februari

Harry Potter är i en klass för sig själv!



Hello Åre!

Nu drar jag mig snart mot tåget som ska ta mig till Åreeeeee! 13 timmar på tåg ska bli kul, HEHE. 


Wizdom




Dag 51: Dina bästa vänner

Tisdag 14 februari


Valentine's Day

Alla hjärtans dag, wihoooooooo!


Rätt sugen assååååååå

Rätt sugen på att åka skidor nu faktiskt, guud var ju typ ett år sen sist! Går inte att beskriva hur jäkla gött det ska bli att få komma upp till Åre och åka litee! Haha!

Just nu så har jag bäddat ner mig i sängen, ser lite film (The Virgin Suicides, grymt braa!) och ska väl snart sova så jag orkar med allt resande imorgonkväll, hihi! :)


Dag 50: Vad har du i din väska?

Måndag 13 februari

  • Plånkan
  • Mobilen
  • Lypsyl/Läppglans
  • Nycklar
Typ det.... :)

You've got me smiling in my sleep

Ska se film och käka bär nu! Hur gött som heeeeeelst! Taggad till tusen inför Åre på tisdag, wihoo!


Träna i sommar.....?

För ett tag sen köpte jag ett par träningsshorts som jag tänkte ha i sommar, ifall jag ska träna eller nåt.. (Neeej, fråga mig inte hur jag tänkte, troligtvis tänkte jag inte alls)

Bilden gör dom inte riktigt rättvisa eftersom dom är så himla mycket finare i verkligheten :D



Hellooo duckface!

NU så ska jag sova en halvtimme sen ta mig till stallet och rida ut i den strålande solen, N-I-C-E


Shoppat liteeeee!

Nu är jag snart helt förberedd inför Åre, bara lite smått som ska köpas! Har köpt ny jacka och nya skidglasögon! Jackan är från Áhkká och kostar 699 kr hos Ellos! Skidglasögonen är från Everest och kostar 499 kr på Stadium!

Den svarta toppen är från Vero Moda och kostar 199, riktigt kap! :D




Fint att jag kom med där också!




Breaking Dawn

Har gosat ner mig under mitt tjocka täcke efter en lång och kall ridtur i skogen! Lotte skötte sig galant, men mina händer var i princip stelfrusna efterråt! 

Nu så ser jag på Breaking Dawn och äter jordnötsringar, love live!



Trött tjejjj

Åååhåå vad jag är seeg idag, kom hem halv tre inatt! Fan vad kallt det var ute då! Slängde mig direkt i sängen med en påse jordnötsringar (guudars vad gott) sen somnade jag och sov gott fram till klockan 11! Nu väntar jag på att min madre ska komma hem så jag kan åka till stallet! Jappjapp!


Dag 48: En bild av dig själv som du skrattar åt.

Lördag 11 februari

Min rätta sida bara....



AVLIDER

Gustav skickade den här sötingen till mig, DÖÖÖÖÖÖR!


Dag 47 - En bild av dig själv som du är seriös på

Fredag 10 februari

Skolavslutningen förra året kanske? :)



Happiness is a choise, make it yours









TRÖTTTTTTTTT

Åååh är så trött att jag avlider, blir nog sängen lite tidigare än vanligt idag!! Har varit ute och gått min dagliga promenix med Fanny, så jäkla gött att bara gå ut och gå! 

Nationella idag kändes helt okej! Skrev på som bara den - vilket resulterade i 12 sidor, får hoppas att det min lärare bedömmer att det finns nåt vettigt i texten i alla fall!

Meramatten på eftermiddagen var aschillllllll, vi hade Jalle vilket var det roligaste på länge! Så jäkla skön är han! Är klar med mitt NO-arbete (eller nästan, jag och Fäännnyyy ska sätta ihop det imorgon), sen så är det looooov! Sjukt härligt! :D

Meramatteeeeeee, wiho.

Dag 46: Ett recept på en kaka som du älskar

Torsdag 9 februari

Kladdkaka med apelsin = bäst!

150 gram smält smör
0,5 dl matolja (neutral smak)
2 st ägg
3 dl strösocker
1 st saft av 1 apelsin
1 st rivet skal av 1 apelsin
3 dl vetemjöl
6 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker
0,5 krm salt

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Rör samman socker, ägg, olja och det smälta smöret. Rör sedan ner saft och skal av apelsin.
  2. 2. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt. Sikta ned mjölblandingen i smeten och rör om försiktigt.
  3. 3. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant.
  4. 4. Grädda i 200º cirka 18 minuter. Kakan ska inte vara helt genomgräddad.
  5. 5. Det går bra att prova med en kökstermometer, kärntemperaturen bör ligga mellan 93-95 grader när kakan är färdig.
  6. 6. Kyl ned och servera med vispad grädde eller vaniljglass.
  7. 7. När du gör kladdkakor av denna typ, så är det viktigt att röra smeten och inte vispa. Om du vispar så kommer kakan att sufflera lite och då blir den inte lika seg.



taggar nationella!!!

Förbereder mig för 2,5 timmars nationellt prov, fyfan vad jag inte ser fram emot det, USCH. Ska käka macka och dricka saft under tiden. Känner mig dock sjukt utvilad, eftersom jag gick och la mig halvett inatt! REKORD, är på riktigt stolt :D

Just nu sitter jag och käkar frulle i köket, ska skynda mig och sen dra till bussen, adiooos!

Give me all your love and give me your love

På min hjärnaaaaaaaaa!



REDAN RIDIT

Slutar ju två på onsdagar...... men har aldrig tidigare tänkt tanken att åka och rida medan det är just! Men idag så slog tanken mig, och efter lite övertalningsförsök på pappa så slutade han jobbet tidigare för att skjutsa mig, wiho.

Red ut i skogen, travade lite där underlaget tillät, jäädrans var pigg. Kallt var det också, men jag överlevde, för jag visste att en varm dusch väntade mig hemma hehiho! Nu så ska jag checka film, gosa ner mig under täcket och sen ska jag väl hitta på nåt :D


Dag 45: En vän du haft sedan 1:a klass

Onsdag 8 februari

Oj vad hemskt det här låter nu... men jag har typ ingen kontakt med dom som jag gick i samma klass som i ettan.. :( Flyttade i trean och sen så rann allt ut i sanden liksom.. Har ju dom på facebook och så, men man växer ifrån varandra!

oommgg

Är så jävla trötttttt, vill bara hem och sovaa, men har 80 minuters NO att lida igenom först, WIHO.

Dag 44: En bild av dig själv för 3 år sedan.

Tisdag 7 januari

2009 alltså.... Här är en bild från april 2009! GUUUD vad jag minns när jag tog bilden! Hahaha, har varit inne och kopierat den från bilddagboken nu också, detni!!



Wild like Los Angeles

Äter min frukost och taggar nationella, wihooooo. Det suger så jävla hårt.


We've run out of time

Ser på I taket lyser stjärnorna och dör lite, är så fruktansvärt trött men vill inte sova. Nationellt prov i Svenska imorgon, inte supertaggad precis, men vad ska jag göra åt det?!

Sjukt sugen på bakeoff nu också, blööööö.


I'm bulletproof, nothing to lose

Såååååå seg! Min söndag var å jäkla skön! Bara låg och dog i min säng och såg film! Red på kvällen, termobyxorna var på, fyfan vad skönt! Nu är det bara varma handskar och skor som saknas! 
Skolan idag var rätt chiiiilll, åket hem innan lunchen eftersom jag hade feber och var jättetrött. Men efter en tupplur hemma och lite mat så mår jag rätt okej igen!

Åkte inte till stallet idag, eftersom jag sov när mamma kom hem och hon skulle tydligen på handboll....... så ja! Hon åkte till stallet utan mig :(



Dag 43: En sång som verkligen gör dig uttråkad

Måndag 6 januari

Den är så tråååååååååkig.

Dag 42: En bild som du inte vet varför du tog

Söndag 5 januari

Someone please tell me why?! Det är ju gott..... men ändå!


World Nutella Day

Idag är det World Nutella Day!! Ska fira genom att äta direkt ur burken, wihooooooo!

Dagens outfiiiiiiiiit


Elins Esplanad

Var en sväng på Elins Esplanad i eftermiddags och köpte lite grejjs! En rosa bikini från Cubus fick följa med mig hem, likaså en rosa myströja från H&M! Nagelfil och foundation svamp var jag i stort behov av!
Body Lotionen från Apoteket luktade fantastiskt gott och var på rea..... så ja den fick också följa med! :)'







Dag 41: En bild av ditt hem

Lördag 4 februari

Hästbildeeeeer

Längtar något helt galet efter sommaren när jag ser dom här bilderna! Varma sommarkvällar måste vara det bästa som finns!













Nattinatii!

Har haft en braaaaaa födelsedag med massa paket! Som det ska vara med andra ord! Har skrivit "tack" flera hundra gånger så att mina fingrar värker, men man fyller ju bara år en gång om året!

Ska nu krypa ner i min säng och se A Cinderella Story världens mysigaste film, blir lite kär varje gång jag ser den :D
Gör en sån där rymdbild då! Bara för att jag kan! Gammal bild doooooock!

Sweet sixteen

Har levt 16 timmar som sextonåring! Rätt töööfft ändåå! Aschill skoldag, jobbade knappt något! UK:n var chilllllll, NO:n var om möjligt ännu mer chill, behövde inte byta om till idrotten och på matten satt jag bara och dog! Så jäääääääääääääävla trött, tre timmars sömn inatt :love: :love: :love: Känns smart osv. 

Såååååå nu ska jag ta mig tid, sova en timme eller två och sen åka och hälsa på Lotte in da stable! :D


Dag 40: En rolig youtube video

Fredag 3 februari

Garva så jag trodde jag skulle dö åt den här för några år sen! :D

If I took you home. It'd be a home run


16!!

En dag äldre än igår, men med en ny siffra! Känns helt okej ändåååååå! Får ju skjuts till skolan... ;)

Första riktiga UK-lektionen idag! Fan vad kul! Haha :D


Blööööö

Har inte orkat blogga på flera dagar, har somnat direkt efter skolan och sen har jag ridit! På kvällarna har jag varit ute med Fanny, ungefär så ser mitt liv ut just nu, haha.
Fyller 16 år om 45 minuter. Känns sjukt. För 10 år sen var jag 6 år, och om 10 år så är jag 26. Känns som om det vore igår jag hade mitt sexårskalas och tiden lär väl gå lika fort till 26! Fyyyy :(

Aja, imorgon så är det skola och sen får jag se vad jag hittar på. Just nu känns det som om jag helst bara vill hem och sova efter skolan!! Fy vad skönt, men ska vaka in min födelsedag nu!
Ser btw på världens sämsta film! Bara att den heter Ligg med mig avslöjar ju hur dålig den är, fattar verkligen inte att den fått så bra recensioner!


Dag 39: Din favoritstad

Torsdag 2 februari

Just nu är jag väldigt insnöad på Lund! Gillar den staden riktigt mycket! Inget fel på Visby och Helsingborg heller dock ;)

Här är lite bilder på pampiga byggnader.... Haha.. Bara för att Skövde saknar det så tycker jag extra mycket om det :D






Dag 38: En sak du aldrig ska göra.

Onsdag 1 februari

RÖKA! Usch, inte alls något som lockar!



RSS 2.0