Hahaha dör.

Var typ lite speedad på att komma tillbaks till skolan igår, skriver vår engelskauppsats sen känner jag att jag typ dör. Mådde så jäääkla dåligt typ, haha, åkte hem, och mådde riiiktigtriktigt krasst.
Fick knappt ner någon mat, och ah, haha. Troligtvis en lätt matförgiftning, har otroligt känslig mage, blääe.
Var hemma från skolan idag också, och är typ frisk nu :D Så himla skönt.
Troligtvis har jag fått i mig något konstigt i helgen, eftersom jag i princip inte äter samma sak som någon annan i familjen har jag ingen aning om vad det är...
Back to school imorn i alla fall, inga bilder äään , hihi (a)

IIIIIIIIH.

Sååå jääkla bra helg alltså ;)
Fredagen började med att vi tog tåget upp till Stockholm, fikade på Espresso House, shoppade, åt lunch, med min moster (!! hon råkade vara i Stockholm samma helg som vi, och hon bor inte där) gick och såg en utställning om bla. hästar i Hovets tjänst, haha ;) Sen så checkade vi in på hotellet, gick och fikade igen, hahah, mitt liv typ. Sen så var vi och såg Stockholm Horse Show, UNDERBAAAAAAAAART. Gick på mässan, köpte lite hästtidningar och nya ridhandskar,  haha.
På lördagen fortsatte vi med vår shopping, tog en sväng förbi Stureplan innan vi gick ner till Gamla stan - för att fika! Svårt att hitta ett fik med plats klockan tolv en lördag... Slutade med att vi fikade på Café Tabac, jättegod varm choklad med vispgrädde ;)
Sen tog vi tåget tillbaka till Skövde.. Dock med ca 80 minuters försening.. Stog still i Flen för att en fågel hade åkt in i något som gjorde att det blev stopp på västra stambanan, haha. Segt ;)

Idag blev det inte till stallet, waaaay to much snow, om man säger så, hah.

Men mår bara såååå himla bra just nu!!!! HEEELT GAAALET!! Vet preeeeecis vilket gymnasie jag ska gå + att det hänt massamassamassa bra saker som hör ihop med just det, IIH. :D :D :D :D
Faaan vad underbaaart, GUUUD :D:D:D:D
FYFAN VAD JAG ÄR GLAD, hihihihi. + att jag håller på med en liten sak (som för mig är typ the best of the best, ingen annan kommer bry sig, men I like it alot ;)) på datan som tar 4 dagar, hahaha :D

Fast har inga bilder :o Har inte laddat över några bilder från helgen på datan än :)

Typ underbart... :D :D och typ galet glad ...

foto1780 (MMS)

Typ underbart... :D :D och typ galet glad :D :D


HÄÄÄÄRLIGT FÖRFAN!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES, sista skoldagen idag, TJOHO. Rätt chill var den med! Sjukt kul på bussen hem, hahahah ;)
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALET SKÖNT I STALLET!! Ååååh, vad jag älskar det, det bästa på jooorden :D:D
Imorgon blir det Stockholm, SÅ GALET UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTA LYCKAN, WIEWIEWIEWIE. Fett med naaaaaaaajs.


Åh, pallar inte.

Pallar inte vara vaken, är så galet tröööött.
Rätt chill dag i skolan, inte så mycket lektioner och Internetresan var heeeelt okej!
Sen drog jag vidare till stallet, red inte. Sjukt väder ju, helt galet. Pysslade lite i stallet och med hästen istället, kul det med :D
Sista skoldagen imorgon, torsdag räknas inte. Då ska vi ner på någon grej på Valhall, hahah. Fredag ska jag till Stockholm, sköööööööönt.
Pallar inte ladda upp bild :D

Crazyyyneeezzzz

Nördig rubrik ;)
Skola idag, så där jävlivt segt, haaaaaatar skooolan, bläää. Sen vidare mot stallet, red ut i snöstormen, tufft!! Haha. Gud vad ont i ögonen man fick, men,men.
Nu ska jag käka något gott och se lite American Pie, hahah, galet besatt, så jääävla sköna filmer ;)

Dressage ;)

Dressyrtävling idag, gick väl helt okej! Som sagt, första dressyrtävlingen, och bland de första gångerna han går program med publik, så är jättestolt över honom :D
Efter dressyren drog jag och red ut Lotte i skogen, gick bra det med, även ifall hon är otroligt stressad ibland! Dessutom snöade det och var halt... Och slaskigt..

Nu ligger jag i sängen och ser American Pie - The Wedding, hahah, så underbart pinsam och så jävla kul, älskar dom galet ;)

HAHAHAHA DAGENS SKÄMT ELLER???!

Your IP is banned on Chatroulette for a possible violation of our Terms of Service
Thank you for your understanding


VAFAAAAAAAAAAAAAAAAN BANNAD FRÅN CHATROULETTE, FAN FAN FAN FAN FAN ÅÅÅÅHÅ

Chill

Dagen igår var otroligt nice, även ifall den höll på att sluta i... eh...  katastrof. Eller i alla fall så blev den det ett tag, no details.
Chattade med heeta norska boys, tog lite bilder, såg fett med film, och ah, typ hade det allmänt nice, fastän jag typ däckade av trötthet.

Sjuukt nice bild. Och Alice leker Italiensk stekare ;)

Chiiiiiiillig dag, fan vad nice.

Drar till skolan om några minuter, kanske inte så nice... Haha. Men efter skolan desto nicigare ;) Hem till Alicciiiie och se fiiilm! Hela natten, haha. Sjuukt nice.
Uppdaterar när jag kommer hem till Alice!


Haha aaw, fan vad cute.

Cyklade till stallet idag, typ aaaaasfort, hahaha, i mörkret ;) Börjar bli rätt grym på att cykla nu alltså! ;)
HEELT tomt i stallet, kolsvart, kolsvart i huset, heeelt ensam, skiiitkallt och allting var så annorlunda. Börjar mocka i stallet, sen kommer Findus in i stallet (en katt) och typ jamar jättemycket, och springer hela tiden bort till husets dörr som om att han vill att jag ska öppna, men det kan jag ju inte!
Haha, sätter mig i boxen i halmen med han i knät och kelar lite, jäävlar vad gullig han är. Hade extrema problem med att hitta hästarna i hagen när jag skulle ta in dom, hahah. Var så mörkt.
Red ut en sväng i skogen sen, dock inte ensam! Typ asläskigt, med massa djur som lät hela tiden..


17 november 2010

Häst: Tommy-Lee
Typ: Dressyr
Ridlärare: Fanny

Gåår sååå bra just nu! Han går superfint i skritten (höger varv) det är så kul att det börjar komma på plats nu! Han börjar bli så duktig.
Övade LC:1, mest på att han inte skulle vara så stark, men det gick  suuuuperbra.
Älskar honom!
Dressyrtävling på söndag, hahah, ska inte gå in för att tävla.. Hahahah.

Skånebilder ;)


http://publishme.se/951851/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
1. Ramen runt en spegel ;)
2. Nemesis, typ gaaalet tufft i verkligheten, ligger vid Kullaberg. Fast galet jobbigt att gå dit, typ 2 km från parkeringen. OCH haaaalt och brant med alla löv.
3. Nyponrosor med Rååstrand och Öresund i bakgrunden :)

Pippi!

Rätt tuff dag idag alltså, först ner till Odeon för att se bio, men tydligen så skulle vi se film kl 12, haha. Så tillbaka till skolan, sen så gick vi ner vid tolv igen, passade på att köpa ett par klubbor, höhöhö.
Sen satte sig jag och Alice i biblioteket och spelade Lasse-Maja och Pippi, riktigt moget, höhö. Mycket flashbacks när det gäller Pippispelet i alla fall ;)
Filmen vi såg heeelt okej! Vi hade galet kul under tiden i alla fall, hahaha.
Sen cyklade jag till stallet, och red ut en sväng i skogen på söthästen!



1. Lasse-Maja ;)
2. Satt uppe på loftet i stallet och insåg plötsligt att det var ganska långt ner, hahaha. Ser inte så högt ut, men det är det, och det är en liten ranglig trästege upp..
3. Så jäkla gullig bild, hahahahahah.

Bio med skolan ;)

Drar snart in till stan, där vi ska se på bio med skolan, hehu.
Mjukisdagen idag, vilket innebär mjukisbyxor! Älskar tisdagar av den anledningen ;)
Ikväll så tar jag mig till stallet och rider på den underbara hästen! :D

GALET sugen på att se nya Harry Potter filmen :o Fast den har biopremiär imorgon typ, och jag kommer inte hinna se den i veckan :o

Vilken pudding ;)

Satt och kollade på OnePieces hemsida, och så dök denna puddingen upp! Sicken snyggning alltså. Säkert norrman, haha, men skitsamma. Snygg var han i alla fall, även i en OnePiece...



Världens bästa stad!

Uuuuutan tvekan vääärldens finaste stad! Underbar. Vet inte varför, bara så grymt fint och grymt bra där helt enkelt. Precis vid havet... Nära till skärgården, typ underbart.
Bra shopping, braaaaaaaaa mat, roliga saker, hiihih.




Linne!

Hehe, har varit i stallet i eftermiddags, myyysigt. Blir så glad när det sker lite framgångar med pållen! :D Börjat sätta igång henne i trav nu också, supersupersuperkul! ÅÅÅÅH :D

Har inte pallat fixa bild på byxor och skor än, meeen, har bild på mitt nya spetslinne, från H&M, I guess alla har ett sånt redan, men ah :D

Dålig bild, haha, men det är svårt att ta kort på spetslinnen av någon määärklig anledning ;)

Hahaha, så skön.


Nice dag.

Drog in till stan på eftermiddagen, köpte ett par skor, wie. Har ingen bild nu, men ska försöka fixa det!
Sen var vi bortbjudna på middag, så kvällen tillbringades hos några vänner till familjen, haha, sjukt nice!
Nu ska jag se American Pie 2, haha :D Obsessed...


American pie.

Nyduschad, och ska snart krypa ner i en nybäddad säng och se lite American Pie, trevlig natt, haha.

HAHAHAH fyfan.



VAR TVUNGEN. Den smileyn är så jävla galet ful. Vem fan gör en smiley med pipskägg??????

Fridayy.

Varit hemma idag också, hade helt gaaaaaaaaalet ont i halsen på morgonen, sen somnade jag och när jag vaknade vid typ halv ett hade jag inte ett dugg ont :o
Har i alla fall sett SATC, spelat sims, höhö, och fått hem lite kläder från H&M. Ett svart spetslinne och ett par khakigröna byxor, kan langa bild imorn :D


Naaaaaaaaaanana.

Ont i halsen, ont i ögonen, bläää. Sett på SATC och Lejonkungen. Grät som fan när Mufasa dör, och i början när Mufasa och Sarabi visar upp Simba, haha. GULLIGT.
Åh, älskar den filmen :love:.

Söte Simba, hihiii.

Sjuuk.

Ont i halsen, fuuck. Alltid ska man bli sjuk. Var sjuk förra året den här veckan, fast då var det svininfluensa, haha. Tänk att det har gått ett år redan :o
Nu ska jag ha lite teaparty med mig själv, scones, marmelad och te, haha :) Och så se på lite SATC :)
Mysigt alltså.

Trötter.

Åh, är så sjukt trött. Men ooorkar inte sova nu. Ser på "Välkommen åter" och chattar, men ååh. Är så trött.
Gal1.
Solsugen också, bara ligga på en strand och sova. Och läsa böcker, haha.
ÅÅÅÅÅÅÅÅH.

Eh. Bild på kristallkrona i Skåne typ. Råkade pajja en kristall när jag skulle putsa den en gång, hehe, det var ju inte så populärt.

10 november 2010

Häst: Tommy-Lee
Typ: Dressyr
Ridlärare: Frida

Dressyr idag, hade Frida istället för Fanny. Tommy gick helt awesome i höger varv, perfekt form, huuuur fin som helst, inte lika bra i vänster varv ;)
Övade mest volter och galoppfattningar inför LC:1s volt :)

Eeeeeeeey.

Drar till stallet nu. Det är mörkt. Det är sjukt? Shiiit.
Gillar det iiinte.

Bodybutter, bodylotion, aftersun....



1. Lotion från hth, grymt bra! Huden blir återfuktad och superlen, galet skön konsistens på den också! Fast den svider sjuuukt i sår, och är en pina att ta på sig när man har bränt sig.

2. Aftersun från Hawaiian Tropic, sjukt skön, luktar gott (som alla deras produkter ;)). Svalkar skönt efter en dag i solen, hahahah.

3. Lotion från ACO, det är samma bara att den rosa var summeredition med lukt av passionsfrukt och mango. Sjukt jobbig att smörja in händerna med, för den är rätt så rinnig. Finns även brun utan sol i samma serie :D

4. Bodybutter från Hawaiian Tropic, favoriten av alla favoriter. ÄLSKAR DEN. Luktar så gaaalet gott, skulle kunna göra vad som helst för att gå runt med burken under näsan hela dagen, typ. Finns även i rosa, och den luktar också galet gott. Kostar runt 100-lappen, fast vet inte ifall den går att köpa på vintern :)

5. Och till sist vääärldens bästa ansiktskräm från ACO. Hyn blir så jäkla skön av den. Det är ingen olja i den, så man blir inte så fet i ansiktet som man blir av vissa andra. Perfekt att ta på lite när som helst för att friska upp huden lite. Man känner sig helt enkelt superfräsch av den ;)


H&M

Helooooo :)
Chilldagen i skolan idag, eh, i alla fall eftermiddagen. Galet sköönt. Slöjden är tuuuff, och mina vantar som jag stickade där lika tuffa, höhö. De är typ ett par blåmelerade lovikavantar, rätt nice alltså.
Sen bar det av mot stallet, skulle tydligen rida idag och det tackar man ju inte nej till!
Red en sväng ut på en väg, sen tillbaka och övade galoppfattningar, mest från skritt och halt. Superfin pålle!

Nu ska jag klicka hem ett par gardiner, HAHAHAHAH, från H&M, detni ;)

Ska även publicera ett inlägg om alla hudkrämer jag använder, hihihi. Bara för skojjs skull ;)

Härlig dag.

Häääärlig dag i stallet idag då :D Strålande sol och typ frost på marken, helt underbart väder att rida ut i :D Att hästen skötte sig är väl ett stort plus? ;)

Åh, en månad gammal bild typ, fast datorn+mobilen verkar inte vilja sammarbeta riktigt :o Bara dom gamla bilderna som går att föra över ;)

Stallet idag ;)

Varit vaken i typ två timmar och ska till stallet om typ en timme eller nåt sånt :) Rätt luuugn söndag i alla fall :D
Har typ drooooogat bilder på Greklanad, ääälskar Grekland och kommer alltid göra ;) Ska ju dit i vår igen sååå :)
Antingen Kreta igen eller, Paros/Antiparos/Naxos :D
FANTASTIC I SAY.
Städade mitt rum inatt också.. Rätt så fantastiskt det med. Det behööövdes kan jag säga! Ska typ möblera om ikväll eller nåt, är galet sugen på att göra det, ska ju typ göra om lite i rummet sen också , deeeeeet är nice.

Hejhopp, nu ska jag göra något vettigt.

JAG LJUGER INTE.....

..........NÄR JAG SÄGER ATT JAG HAR DEN BÄSTA SPELLISTAN EVER PÅ SPOTIFY.
Bara massa Feel the love, Miami2Ibiza, Like A G6, One (your name), Milky Way, aaaaaaaaaaasså fan, gaaal1 bra alltså.
Tiihiiihih.
Och jag är överspeedad av någon andleeeeeeeeeeeedning, hihihiohihihihihihihihifhgifghi.

Lalallaalla.

Mycket sömn och mycket mat. Hahahah. Vaknade typ halv två? Sen så satt jag lite vid tv:n såg lite program och så, sen så frammåt kvällen åkte jag med familjen in till stan och käkade på restaurang. Aldrig fel. Var mätt som tusan på både mat och efterrätt. Man har alltid plats för lite efterrätt hur mätt man en är, det är wierd.






GgAaLlEeNn

Galen beslutsångest. Galen galen galen. Blir totalt helgalen. Hatar beslutsångest, speciellt nu. Det är ett helt galet viktigt val.

Lite smått&gott.


Rätt mycket från H&M, men whoooo cares? De har rätt niciga kläder faktiskt ;)

SOMMAR 2010

Okej, gör som alla andra, lägger upp bilder på sommaren 2010, enjooooy.

Juni:
Var med Alice precis 24/7. Solning var livet och jag taggade sjukt till "sommaren 2010", midsommar och att jag skulle till Gotland och ridläger ;)
Jag och Alice blev bruna, midsommaren var totalt awesome! Tyvärr nada bilder på den :(

Åkte lite båt i Örlen. Vad säger man..? Fullt ös medvetslös.

Juli:
Taggade sjukt mycket för att åka till Gotland! Och ridlägret och släktträffen!
Flygresan till Gotland gick braaao. Ridlägret var heeeeelgrymt och släktträffen var en släktträff, haha. Helt awesome väder var det i alla fall. Har aldrig varit med om sååå mycket blixtar och oväder. Själv så gick man runt i sommarklänning med sandaler och utan jacka. Levde i Visby hos den bästa Matilda i några dagar och vi käkade crêpes. Pappsen köpte även båt mitt i natten.

Flög i ett miniplan till Visby Airport. Haha, älskar namnet.

Såg världens sötaste fjordingföl födas. Heidi. Hon kommer bli totalt bäst.


Vi åkte till Ljugarn med ridlägret för att baaaaaaada. Jag och Jonna åkte dit för att ragga. Det misslyckades totalt. Vi såg inte en enda kille i vår ålder, alla var 30+. Det slutade med att vi köpte ostbågar, melon och Ben&Jerrys istället.


Det var awesomevecka i Visby, aka Stockholmsveckan. Jag var givetvis tvungen att springa förbi Kallis och spana in alla heta bratkillar i Ralph Lauren pikéer, och det finns inga små Princess 22 ;) Ifall anyone get it.

Augusti:
Time for hämfärd var det tänkt. Men icke. Jag stannade kvar hos min kära moster. Hade GALET svårt att slita mig från Gotland. Time för hemtagning av båt. Time för slutet på allt, slutet på sommaren slutet på allt det goda, haha.
Tyvärr har jag INGA bilder från Gotland vid den här tiden typ, gaah.

Typ Torsö med båten, dagen efter jag kommit tillbaka från Gotland :/


FUCK MEEEE SAKNAR SOMMAREN SÅ JÄVLA MYCKET VILL HA SOMMAR FÖR FAAAAAAAAAN. GUD MAN LEVER JU FÖR SOMMAREN OCH NU ÄR DET VIIIIINTER FAAAAN.

Gossip Girl...

... är läskigt bra alltså. Fuck vad jag älskar det. Alla är så galet snygga och har galet snygga kläder. Peeeeeeeeeerfect.
Chuck Bass är perfektion i egen hög person. Kanske inte utseendet, men vafan, blir galen i honom.

The grudge, dating night, marley and me, l...

The grudge, dating night, marley and me, letters to juliet, wok, pizza, chips, godis, läsk. Rätt tuff dag alltså .....


Igååår...

... kom Hanna, Matilda och Jonna till mig, wiiie. Var inne och hämta dom på tåget vid halv tolv, sen tog vi en fika på stan, haha. Skövde är så tråkigt så det finns icke mycket att göra! Men på kvällen såg vi film och tjockade oss i chips! Yey.
Men idag ska vi in till äventyrsbadet, och hoppas på att få med mig Alice, :D Just nu sover dom, fast jag har varit vaken i två timmar, höhöhö.

Har INGA bilder kvar på datan längre, gjorde någon systemåterställning, :/

RSS 2.0