Bodybutter, bodylotion, aftersun....



1. Lotion från hth, grymt bra! Huden blir återfuktad och superlen, galet skön konsistens på den också! Fast den svider sjuuukt i sår, och är en pina att ta på sig när man har bränt sig.

2. Aftersun från Hawaiian Tropic, sjukt skön, luktar gott (som alla deras produkter ;)). Svalkar skönt efter en dag i solen, hahahah.

3. Lotion från ACO, det är samma bara att den rosa var summeredition med lukt av passionsfrukt och mango. Sjukt jobbig att smörja in händerna med, för den är rätt så rinnig. Finns även brun utan sol i samma serie :D

4. Bodybutter från Hawaiian Tropic, favoriten av alla favoriter. ÄLSKAR DEN. Luktar så gaaalet gott, skulle kunna göra vad som helst för att gå runt med burken under näsan hela dagen, typ. Finns även i rosa, och den luktar också galet gott. Kostar runt 100-lappen, fast vet inte ifall den går att köpa på vintern :)

5. Och till sist vääärldens bästa ansiktskräm från ACO. Hyn blir så jäkla skön av den. Det är ingen olja i den, så man blir inte så fet i ansiktet som man blir av vissa andra. Perfekt att ta på lite när som helst för att friska upp huden lite. Man känner sig helt enkelt superfräsch av den ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0