Lycklig!

Var hos älskade hästen idag, mår riktigt bra av henne. Energipåfyllare verkligen! Annars idag har jag mest sovit framför Big Brother och massa andra skräpprogram ;)
Nu ser jag på Melodifestivalen, och tycker ärligt att den sög idag! Mycket bättre låtar förra veckan! :)

Pikéer.........

Är nog ganska besatt när det gäller pikéer. Så förbannat snyggt att ha när man rider. Fast också jävligt snyggt när man är brun på sommaren tillsammans med ett par shorts!
Kommer garanterat att köpa någon av de här eller någon liknande!

GOTLAND V. 15!!!

YEYYEYYEYEY, prao på Gotland vecka 15, liiiivet leeker! Jo, det gör det faktiskt!
Nu är det massamassamassa saker jag längtar till!
Trysil v. 11
Gotland v. 15
Påsklov v. 16
Grekland v. 21

Laserbehandling next!

Var i stallet och gick en promenad med hästen min. Hon har ju alltid en massa överskottsenergi, så då känns det bättre att gå lite med henne så att hon inte blir allt för pigg när jag kan rida igen :)
Vår lilla runda är väl cirka 2,7 kilometer, och innehåller väldigt mycket tittiga saker, så det är finemang träning för henne det!
Har även bestämt tillsammans med ägare att hon ska behandlas med laser för bla. spänningar i muskler. De har gjort det på deras andra häst, och det blev väldigt stor skillnad på den hästen.. Då kan man bara ana vilken skillnad det blir på min!
Så vi får se när laserbehandlingen kommer ske, men riktigt intressant! Eftersom hon som gör behandlingen känner igenom hela kroppen och stretchar osv! :D
Fin google bild på en laserbehandling...

FREEEDAG!!!!!!!

ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, åååh, inget kan beskriva den härliga känslan!!!!!!!!!!!!!!
Äntligen komma ifrån skitskolan Vasa!!!
Det är lycka typ.
Har precis smockat i mig lite wok, rulltårta och chips ;) Ska man ändå frossa sen på kvällen kan man ju lika gärna börja nu!
Ska njuta hela kvällen av att det är helg... och så ska jag se sjukt mycket filmer! Bara massa dåliga tjejfilmer, haha!
Känns som bra planer ;)
Nu drar jag till stallet, sorry, har inga bilder just nu.. Men ni läsare verkar ju läsa ändå! Men lovar att det ska bli bättre med bilder nu under helgen!

Bläää :(

De senaste dagarna har ägnats helt åt att plugga. Är heeelt slut på det nu! Och än är inte alla prov över. Engelskaprov idag, matteprov nästa vecka och sen Franskaprov vecka 10.
Och igår hade jag SO-inlämning!
Var även hos läkare och kollade min arm och rygg, som jag har haft sjukt ont i de senaste veckorna när jag rider. Visade sig vara en överansträngd muskel och muskelfäste. Har fått medicin mot det, fast får inte rida på en vecka... Så igår blev det en promenad med hästen istället.
Nu ska jag plugga i 20 minuter och sen dra till bussen! Ciao.

Plugg.

.

Hästar, plugg, hästar, plugg

Bloggen ligger typ längst ner på min prioriteringslista! Har massa annat viktigt som måste skötas nu. SO inlämning, engelska prov, matte prov, franskaprov, franskaglosor, svenskauppgift...
Pretty much stuff to do!
Dessutom ska hästen hinnas med! Var och red idag, älskar henne! Sjukt snäll var hon idag, hihi.
Nu ska jag plugga SO........

Åh herregud.

Blev helt plötsligt väldigt, väldigt, väldigt sugen på att åka till Gotland.
Cause as matter of fact är det väldigt länge sen jag var där! 7 veckor sen.. </3.
Nästa resa dit blir nog vecka 15 om allt går som jag vill ;)
Saknar mitt sommar Fårö! När man kan ta en promenad ner till bryggan, en promenad längst stranden, en promenad runt hagarna och upp i Hagalunda..

Om tre veckor ;)

Om tre veckor sitter jag i en stuga i Trysil! Sjukt vad fort tiden går, känns ju som igår jag satt och bloggade uppifrån Sälen, men det var också vecka 11!
Riktigt härligt ska det bli!
Den här dagen har också varit riktigt härlig, en uteritt i ett perfekt väder! Så himla mysigt :D Lugn och fin var hon idag också, riktigt gött ;)
Nu har jag spanat lite Ponnyakuten, Solsidan och nu Big Brother, woohoo, längtar verkligen efter den nya säsongen :D Lite våfflor ska jag äta också, riktigt gott ;)
1. Så jävla fin är hon, min lilla ögonsten ;) Var tvungen att rida med täcke idag, var ju svinkallt och så är det ju rätt skönt att sitta på fleece, haha!
2. Lite suddig och sådär, men jävla snygg hon är!
Känner att min blogg handlar väldigt mycket om hästar, men yey, det är ju mitt liv ;)

Tre filmer ;)

Sett tre filmer ikväll! 13 snart 30, A Cinderella Story och The Prince And Me.
Måste vara den sista på denna jord med att se 13 snart 30 och A Cinderella Story, nästan lite pinsamt ju, haha.
13 snart 30 var ju heelt okej, lite jobbig ibland bara, haha ;) Blev lite pinsam på vissa ställen = jag har svårt för sånt! Haha.
A Cinderella Story föll mig vääldigt mycket i smaken, önskar att den vore längre! Killen är ju så himla söt också! Guud, Chad Michael Murray är verkligen ögongodis ;)
Sen så såg jag The Prince And Me, totalt värdelös dålig film! Haha, ödsla inte tid med att se den, den sög verkligen! Brukar gilla sånna filmer, men den här var helkass!

Igår! ;)

Blev ett besök i ridhuset med min något stressiga dam, hihi! Hon är så helsikes bestämd och envis, men jag gillar henne vääääldigt mycket ändå! För hon är bra snäll när hon väl är lugn ;)
Hon var dessutom något lugnare i ridhuset idag än vad hon har varit de tidigare dagarna jag ridit henne där, hon blev såklart liite stressad när jag började trava henne (Jappsi, har börjat sätta igång henne i trav igen, wiiie!) och dom andra galopperade, men det är smällar man får ta ;) Så himla skönt att hon inte spänner sig allt för mycket i skritten längre, hon börjar nog vänja sig vid ridhusmiljön! :D
Imorgon blir det uteritt i skogen, mysigt värre! Var rätt länge sen jag red ut tänkte jag... Men kom på att det var i fredags, haha ;)

Chips + dipp + vatten + tranbärsjuice + godis

Ligger och vräker mig i soffan med lite chips och dipp, kolsyrat vatten, tranbärsjuice (MUMS!) och lösgodis. Blää, känns äckligt, men gott är det.. I alla fall ett litet tag till!
Har kikat lite film och ska fortsätta med det, äälskar kolla på film !
Uppdaterar senare ikväll/natt med bilder från idag! ;)

92 dagar...

... åh minns det som igår! Förra året när jag satt och skrev att det var 92 dagar kvar till jag skulle till Grekland! För just idag är det 92 dagar kvar! Gjorde till och med en liten bild som det stog 92 på!
Tiden har ju flugit iväg sedan dess, och den får gärna göra det till den 22 maj!
Hittade till och med bilden från förra året! Åh, vad flashbacks man får.. Är en riktig sucker för det där med flashbacks ;)

Måste erkänna...

...Systrar i jeans filmerna är faktiskt riktigt bra! Trodde faktiskt inte det när jag startade den första filmen igår, men den var helt klart över förväntan! Och idag har jag kikat på tvåan, bra den med!
Vet inte om första filmen blir lika bra ifall man inte läst boken (som faktiskt är riktigt bra även den), men värt ett försök i alla fall!
Och Alexis Bledel och Blake Lively är så sjukt fina, blir ruskigt avundsjuk!

Seg uppdatering!

Blev lite kasst med uppdatering igår, och idag har jag inte haft tid förens nu!
Har varit och åkt skidor nämnligen, grymt härligt! Första gången sen vecka 11 förra året! Ganska bra backar idag i Falköping, så det var så himla härliiigt alltså :D
Började dagen (nästan i alla fall) med pizza på Riviera, bästa pizzan i stan helt klart! Tunn och frasig botten, precis som det ska vara!
Fick sån grym kramp i fötterna av pjäxorna, nödvändig bild, jag vet. Haha ;) Fint att jag matchade strumporna med pjäxorna...

16 februari 2010

Häst: Mode
Typ: Dressyr
Ridlärare: Fanny
Sjuukt längesen jag skrev träningsdagbok, och sjukt länge sedan jag red den här egentligen underbara hästen! Vi övade på flexning av nacken, hästens form, skänkelvikningar och lite övergångar skritt-trav, skritt-galopp på volter. Gick såå himla bra och han var lugn och fin! Fin i formen också, hihih, underbar häst det där :D

Åååh.

The Green Mile går ju verkligen inte att se utan att börja gråta! Fyfasen vad sorglig den är alltså! :( Har inte sett mig i spegeln, men antar att allt smink ligger under ögonen just nu ;)
Men naglarna är i alla fall top notch, för dom målade jag under tiden! Jäkligt gött att ha det gjort, hinner typ inte med att måla dom längre, haha.
Åh, hörde nu att postbilen kom och såg på klockan att den var halv fyra, borde nog sova nu, godnatt!

The Green Mile

Har legat i soffan nu i snart 1,5 timme och kollat på The Green Mile! Så himla bra är den, lite lång bara, lite över 3 timmar... ;)
Och nu ska jag ta en liten paus i mitt filmkollande och rosta en macka med jordnötssmör... Haha, blev grymt sugen på det nu! ;)

Shoppat!

Lite hästgrejjor, riktigt gött! Ett schabrak, lindor, ett par nya ridbyxor, täcke och lite hästgodis, Hööks i Jönköping hade inte riktigt allt det jag ville ha, så jag får ta och beställa på internet också :)
Tar kanske kort på allt imorn och laddar upp, orkar inte göra det ikväll, gör jag det imorgon blir det antagligen bilder från när de sitter på finaste hästen! ;)
Ett snabbt besök på IKEA blev det också! En snabb fika och sen införskaffa lite saker :D
IKEAs chips med sourcream onion är asgoda... Haha, nästan så att man skäms när man säger det. 9 spänn för 150 g är jäkligt billigt, speciellt när dom är så goda ;)

HISS!

STOR fet jäkla hiss till vitaminwater! Finns nog knappast något godare, dessutom känns dom riktigt fräscha! Ett plus är den gulliga texten om varje smak/innehåll som finns på varje flaska, lika rolig att läsa varje gång man testar ny smak!

Ingen uteritt!

Blev ingen uteritt... Blir aldrig som jag planerar, haha! Tog i alla fall med henne till ridhuset när Michaela red. Men red inte, ledde endast runt henne lite och så, mest för att hon ska vänja sig vid den miljön. Hon stressar ju upp sig något sjukt ibland!
Att gå över "bäcken" var det inga som helst problem med, det gick riktigt galant! Även om sättet hon tog sig tillbaka på var ganska speciellt...
Imorgon åker jag till Jönköping och shoppar lite hästgrejer, känns riktigt bra faktiskt! :D
Lotte är bra söt hon!

Naae!

Skulle ju vara fint väder idag, men det är det ju inte! Snöade till och med när jag vaknade och nu är det mulet och grått, inte kul!
Drar bort till hästen min vid tvåtiden, får se om det blir uteritt eller promenad idag! Ska ju hinna med Michaela till ridhuset och sen bort till Juta.
Och nu blev jag ruskigt sugen på att baka någonting! Gaah, får se vad det blir! ;)
Jag posar och känner att jag smälter in väldigt bra i soffan idag, hahahah.

Fina häst!

Red till ridhuset idag istället för att rida ut. Får rida ut imorgon istället hade jag tänkt, ska tydligen vara bra väder då med! :D
Hon är ju för rolig alltså, skitskrajj när man ska gå över "bäcken" när man sitter på ryggen. När man hoppar av går hon över nästan helt utan problem. Fortfarande ganska stressad inne i ridhuset och så, men det blir bättre och bättre! Hade tänkt rida där någon/några dagar nu i veckan också. Hon är ju ganska het i skallen också, så hon är inte direkt den lättaste hästen att rida alltid!
Sen när man ska hem igen blir hon superpigg och verkligen vill hoppa över "bäcken".. Haha, hon är speciell alltså!
Det är väl typ det jag har gjort idag! Man blir ju så sjukt trött av att vara ute i friska luften så man orkar inte så mycket mer.
Imorgon ser dagen ut i princip likadant, först stallet och rida ut, sen med Michaela till ridhuset och sen till Juta och jobba där.
Nu ska jag se film! Remember Me, igen, den är verkligen helt läskigt bra! Igår såg jag om Dear John, den är lite mesigare men bra även den!

Det enda rätta...

... är nog att bo i Helsingborg! Älskar den staden så himla mycket och vill inget hellre just nu än att bo där!




Nästa heeelg (ah typ).

Då kommer det ett heeeelt nytt utseende på bloggen, håller på och arbetar för fullt i Photoshop just nu, fick liksom massa inspiration så då kan jag ju passa på och ta vara på den, hihi! :D
Den här bilden säger i princip ingenting... Ska nog inte ha rosa header sen ändå...

Det får inte bli så.


Så sjukt kallt!

Rubriken säger det mesta - det är helt galet kallt just nu! Och efter en dag i stallet är man både trött och frusen. Tog en skrittpromenad med hästen. Riktigt soligt och fint väder idag! Solen värmde nästan lite, tur det i alla fall ;)
Följde med Michaela till Juta när hon skulle träna, och fy sjutton vad kallt det är att sitta på läktaren i 1,5 halv timme! Som tur var hade Pamina på sig ett fleecetäcke på sig när vi gick dit, så det hade jag på mig under tiden ;)
Hon är ju så himla himla söt alltså!
Vitaminwater, CocaCola, Marabouchoklad och en bulle höll mig mätt idag!

Duktig häst!

Gick faktiskt riktigt bra idag i ridhuset! Dock är det lite knöligt när man ska ta sig dit, eftersom det har blivit en bäck man måste ta sig över nu på vintern. Men efter lite övertalan gick det att få över henne tillslut!
Hon blev ganska stressad inne i ridhuset, med en annan häst som hoppade lite hinder osv. Men efter ett tag började hon arbeta riktigt fint i form, så sjukt härligt!
Helt otroligt svettig blev hon också, stackarn! Lite skritt + stress är inte bra, haha!
Kom hem vid tiotiden och har sedan dess bara legat i soffan och vräkt mig! Imorn åker jag till stallet och går en promenad med henne, tror hon behöver ut och röra på sig lite, dessutom ska det vara strålande sol! Man får helt enkelt passa på! :)

100 dagar.

100 dagar, sen lyfter mitt plan mot en varmare del av Europa. Can't wait. 50 dagar kvar i skolan. 50 dagar jag inte går i skolan.
Jag längtar, så det värker i hela kroppen!

Smoothie!

Nyss vräkt i mig min favorit smoothie! Blåbär, hallon, tranbär och mango. Smaskigt värre!

JUSSTE.

Ett par vita låga Converse är inköpta! Känns jäkligt nice faktiskt, fick sånna vår-feelings när jag köpte dom. Nu är alla dom feelingarna borta, känns som en ny istid är på väg.

Du betyder.

Ganska mycket just nu faktiskt ♥

Snö - nejtack!

Åh fyfan för all denna snö som har kommit nu det senaste dygnet! Känns verkligen inte riktigt bra! Precis när det kändes som det skulle bli vår. Riktigt surt.
Dagen har spenderats i skolan, sista riktiga skoldagen innan sportlovet, sjukt härligt! För imorgon har vi hemstudiedag, det är ju rätt så chill faktiskt!
Sen var jag på stan och gjorde lite småärenden, sen vidare mot stallet! Blev faktiskt en riktigt härlig uteritt trots detta vädret! Dock stötte vi på en älg, men shit happens så att säga ;)
Imorgon blir det ridhuset med hästen, så vi äntligen kan börja trava igen efter "vintervilan". Ska bli riktigtriktigt härligt faktiskt!

Jag är trött.

Ja, ovanligt.
Jag är trött på det mesta, så jäkla mycket val som ska göras nu. Känns inte riktigt bra. Så nu går jag och lägger mig och funderar lite.
Godnatttt

Lååång dag.

Igår:
Skola, dock den bästa dagen i skolan ;) Rätt niciga lektioner och inte så många heller! Dessutom har vi en lång lunchrast, vilket inte är helt fel!
Drog ner på stan med Bea och prövade lite tröjor, nicenice. Sen efter skolan tog jag mig till Juta och jobbade lite, sen vidare till min häst.
Idag:
Skola, så sjuuukt segt. Har varit så läskigt trött hela dagen, blev knappast bättre av att man slutar 15.20. Sen efter skolan cyklade jag till stallet, inte kul alltså. Sen var jag där i fyra timmar, hihi. Så är ju knappast piggare nu! Hästen blev i alla fall blank och fin efter en timmes rykt!
Nästa vecka drar jag till Jönköping och köper mer saker åt henne, jippie :D
Inga bilder!
Och förresten! Ni som har läst min blogg idag, hur har ni hittat den? Har nämnligen haft sjukt mycket besökare, fast vet inte riktigt varför ;) Så ifall någon skulle ta sig tid att kommentera vore det jättesnällt, hahah ;)

Film från igår.

Filmen gick ju som sagt inte att ladda upp igår, men idag verkar det gå finfint! ;)
Söt häst det där ;)

Ponnyakuten!

Ligger i soffan och tittar på Ponnyakuten, alltid roligt att se på det ;)
Dagen har spenderats i stallet, red dock inte två hästar, orkade inte riktigt. Var rätt slut efter cykelturen i motvinden dit, hehe.
Tänkte lägga in film också, men det verkar inte funka? Inte braaa.
Godnatt!

Tidig morgon ;)

Vaknade redan klockan nio idag, av mitt alarm på mobilen, hade egentligen tänkt snooza lite men var helt klarvaken så jag gick upp! :D
Lika bra det eftersom jag ska hinna rida två hästar idag. Så om en timme cyklar jag iväg till stallet, finfint väder idag! Riktigt mysigt :)

Idag.

Nästan direkt efter det att jag vaknat drog jag till min kära lilla häst, men fy sjutton vilket väder det var idag! Regnade och blåsten var hemsk. Dessutom är det verkligen glashalt precis över allt, förutom asfaltsvägen. Så idag fick det bli en liten promenad med hästen på vägen. När jag var klar där drog jag vidare till Grevagården för att spana lite hopptävlingar! Är ju elittävlingar där nu i helgen, så då är det alltid roligt att vara där och kika lite! :)
Såhär mysigt blöta var vi efter en kort promenad i regnet. Min väst blir verkligen obehaglig att ha på sig när den är blöt, materialet blir riktigt konstigt, haha :D

Filmkväääll!

Snart blir det filkmkväll med några av dom bästa, helt sjukt gött faktiskt!
Missar melodifestivalen, inte lika kul, men det går ju alltid att se i efterhand ;)
Bjuder på en finfin bild.

FML

En helt sjuk sak har inträffat. Heelt galet konstigt är det. Kassen fylld med läsk och chips har verkligen bara försvunnit! Ingen i familjen vet vart den tagit vägen, mer än att vi bar in den från bilen..
Det är sånt här som gör mig ganska deprimerad, hehe. Så det enda läskiga jag druckit idag är en liten 33 centiliters Pepsi :(

Pizza!

Nu tänker jag dra i väg och köpa pizza, har varit sjukt sugen på det i över en vecka men har liksom inte ätit det.. Två veckor sen sist så det var ju inte allt för längesen.. Men åh vad sugen jag är på pizza.
Nu går jag och köper det, hejdå!

Skoola nu ;)

Hade inte riktigt tid att uppdatera igår faktiskt! Fyllde år igår, 15! Känns inte ett dugg annorlunda, bara att jag fortfarande säger att jag är 14, haha :D
Dagen firades inte så speciellt, först skola sen vidare till stallet! Hemma käkade vid god mat och underbar tårta, har tyvärr inga bilder på den, men sjuukt god var den!
Dagen idag blir rätt lik den igår, bortsett från att jag har lite saker att fixa på stan innan jag drar till stallet! :)

Dyon

Vill ha Dyonsaker! NU! Älskar deras Difference träns, sjukt fint designade och så är dom bra för hästen! Inte så man tackar nej direkt! ;)
Deras brösta med martingal är sjukt fin även den! Ser ut att sitta stadigt och bra, eftersom den har fyra knäppen att knäppa på sadeln.
Och sen har dom ju massa fina detaljer på sina läderprodukter, såå fint!

Häääääästar.

Allt i mitt liv kretsar kring hästar just nu, känns rätt gött faktiskt ;)
Så nu får det bli ett hästigt inlägg eftersom att inlägget innan inte handlade om hästar, hahaha!
Hade ju friluftsdag idag, och den spenderades delvis på Juta och sen hos min häst. På Juta var det mocka, byta vatten, göra hö och sopa som gällde, lite fikapauser och lunch hade vi också ;)
När vi var klara med allt där frågade Frida ifall jag kunde klippa Modes man, och sälvklart kunde jag det! Riktigt vildvuxen hade den hunnit bli, sist jag klippte den var i augusti.... Hehe.
Sen drog jag bort med Felicia och Michaela till våra hästar. Fixade till Lottes man, så nu är den några centimeter kortare! Sen skrittade jag ut en sväng, svinhalt + att hon var rädd för allt idag, så det blev inte en speciellt lång ritt ;)
1. Modes man efter klippningen, ser förjävligt ut nere vid manken, men det är för att täcket ligger och skaver där ;)
2. Lotte i stallgången idag, hennes man blev rätt bra ändå tycker jag ;)

Inte häst!

Tänkte skriva lite om min dag igår, det som inte handlade om hästar! Känner att bloggen handlar allderles för mycket om hästar, även om det är mitt absolut största intresse!
Först skola, glömde att vi hade 25 minuters sovmorgon, lyckat! Gick och fika på mammas jobb istället för att sitta i skolan, haha.
Sen massa lektioner, sen lååång lunchrast, passade på att dra ner på stan med Bea och Malin, treevligt treevligt! Efter det hade vi bara en lektion - hemkunskap! Sjukt nice faktiskt, vi gjorde piroger som smakade ganska gott faktiskt, haha ;)

RSS 2.0