Ronya och Lotteeee!

Jag och Sandra red i ridhuset idag, och för en gångs skull var Lotte faktiskt riktigt lugn! Inte alls så stressad som hon har varit tidigare, hon börjar väl kanske ta och vänja sig vid ridhuset nu ;)
Vet inte riktig vad Ronya hade för sig förut idag, men mitt bland ryktsakerna skulle hon ligga helst på en borste och med ett grimskaft, så kan det va!

Nu ska jag faktiskt sova snart, se en film först bara! Har massa saker att fixa imorgon så får se till att inte sova bort hela dagen! :)






Världens sötaste film...

.. är helt klart Bambi!
Kände att jag hade lust att se gråtfilm, och Bambi är ett säker kort precis som Lejonkungen ;)





Lördag = städa

Sov bort hela förmiddagen, vaknade klockan ett, åt mat, såg film och sen åkte till stallet! :D Red ut i skogen, hann ut innan det blev mörkt SCOORE! Var en hel vecka sedan ;)
Ägnade en och en halv timme åt att putsa sadeln och tränset samt att städa mina hyllor! Var ett tag sen jag städade där sist...
Bättre än innan blev det i alla fall!

Istället för min HTC Gratia har jag nu en Sony Ericsson Vivaz, och kan inte säga annat än att jag saknar min Gratia vääääldigt mycket. Segare mobil än Vivaz får man leta efter... :(




Mobil på lagning :(

Det första jag gjorde när jag kom till skolan imorse var att tappa mobilen i marken! Lämnade in den på lagning efter skolan! Så nu ska jag förhoppningsvis få tillbaka en hel mobil utan sprucken skärm! Jappjapp. Nu ska jag åka till Lotte och sen Chempis! :D

Uteritt i mörkret! ;)

Somnade när jag kom hem från skolan, så därför åkte jag inte till stallet förens vid sextiden! Som tur var skulle Sandra också rida ut så vi red tillsammans! :D
När jag kom hem så gjorde jag klart min SO inlämning om tv-våld som ska in imorgon, gött att ha det gjort! Imorgon är det sista dagen innan höslovet, och det är något vansinnigt skööönt! :D På kvällen ska jag dressyra lite på Chempis, ser fram emot det! :D

En toppenkväll helt enkelt!

Red ju sista gången på Jutagården idag! Lite sorgligt måste jag nog säga, men vissa saker växer man ifrån helt enkelt! Red i alla fall Kahlua och attans vad bra det gick! Fick in en superhärlig känsla verkligen, riktigt kul! Efteråt fikade jag med dom som ridit i min grupp! Var ju i och för sig bara jag, Emil, Adam och Ella! Men mamma och Ingrid var med också, god tårta hade jag också gjort ;)
Nu har jag råpluggat franskan inför imorgon, och ska snart ta tag i engelskan, huaa. Prov imorgon, oförberett med hörförståelse, läsförståelse och grammatik, bläääblääblää.


Favorit i repris, har lite bildbris nuu, haha. :)

Ridiiit

Red ut en sväng i det härliga vädret förut - iskallt men riktigt skönt! Var precis innan det blev mörkt så kunde rida utan pannlampa! Dock höll jag mig utanför skogen ;) 

Har även hunnit med att baka en tårta, är ju trots allt sista gången jag rider på Juta imorgon! Tänk att i fem års tid har jag ridit i princip varje onsdag, har blivit en vana helt enkelt! Ah, kommer bli lite konstigt att inte längre åka dit på onsdagar men så är det! :)

Den 4 november på fredagen åker jag till Gotland, häääärligt! Flyget går 8.35 om jag minns rätt, så får bli en tidig morgon i Skövde för att slippa all morgontrafik i Göteborg ;) Längtar något vansinnigt, ska bli så mysigt att få komma hem till Fårö och fira allahelgona där, precis så som det ska vara och alltid var när jag var liten!

Fårö i somras, natten när jag kom dit! Åskade något vansinnigt, man ser ju på bilden hur ljus himlen blev i mellanåt, även om det här bara var en liten liten blixt bland alla andra stora!

Framtida yrke..

Ska nog ta och bli weddingplanner! Åååh vad jag älskar bröllop och gulliga kärlekshistorior! :love: hahaha

Snart stalleeet

Försökt ta tag i SO:n, svenskan, engelskan, matten och franskan i eftermiddag. Gick inte så bra, somnade mitt i allt ihop. Trött - ja.
Inget utvecklingssamtal på skolan blev det heller eftersom min mentor var sjuk, japp japp, inte förvånad!

Nu väntar jag på att mami ska laga klart maten så att vi kan äta och sen åka till stallet! Ska gå en promenad i skogen har jag tänkt (mamma kan behöva se lite älgar, hon gillar dom i alla fall)


Brb stallet

Ska snart åka till stallet, väntar bara på att pappa min ska komma ner från taket! ;) Ska rida lite i ridhuset för Sandra, blir nog bra det här! :D

Tacos till frukost

Igår red jag äntligen på Lotte igen, yää :) Red ut tillsammans med Sandra, en ny väg som jag aldrig ridit förut men det gick braa! :)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, får bli tacos typ, är inte sugen på nåt annat :D

Trött men glaaaa'

Red faktiskt ut en sväng på Chempis idag med Adam och Magnum! Grymt mysiga ridvägar har dom där uppe med milsvid utsikt! :) Skrittade bara och pratade om gamla minnen! :D
Sen när vi kom tillbaka till stallet hoppade jag några skutt på Chempis, och jäääääklar vad han testa mig! Aldrig varit med om något liknande, löjla sig och ville absolut inte hoppa ett litet lågt kryss! Och när han väl hoppa gjorde han ett väldigt för stort språng som gjorde att jag kom ur balans helt, inte långt ifrån att vi hoppade staketet i paddocken heller. Men efter några skutt fick jag ordning på honom och då flöt allt på väääldigt fint! Riktigt nööjd! :D

Nu är jag förjäkla trött och ska krypa ner under mitt täcke och se film, känns i kroppen att den inte riktigt hängde med i skolan idag (= pigg i huvudet, trött i kroppen). 


Allt är så braa!

Det är helg, jag är glad, min förkylning lättar, och jag ska nu iväg och rida! I mina stövlar ♥ ♥ ♥
I kinda love my life atm! 

Glad tjeeeej!

Life is about making the right decisions and moving on


Idag är jag på riktigt redo för skolan! Haha, känns näst intill underbart! Har dagen till äran en klänning på mig! :) Ska dessutom försöka plåga mig igenom dagen i mina nya kilklackskor... får se hur det går! Tur att conversen inte tar så stor plats i väskan! ;)

Besatt av tid


Kärlek ♥ ♥ ♥

Har förutom att leka emo ikväll även fått tillbaka mina ridstövlar, har saknat dom något vansinnigt mycket (fyra veckor utan dem är ingen lek!!). Heeelt nyputsade med gud vet vad, men fina är dom! Allderles kolsvarta och blanka, kärlek är vad det kallas ♥ ♥ ♥


Im burning bridges, baby



30 dagars listan var det ja..

Har glömt av den där 30 dagars listan, ska ta tag i den imorgon igen! Hopefully ;)

Back on traaaack!

Förhoppningsvis är jag fit for fight skola imorgon! Blev hemma idag, näsblod + ont i halsen är ingen bra kombination ska ni veta!
Förhoppningsvis är det nu slut med både näsblod och halsont! 

Ryktade lite på Lotte idag i stallet, saknar och rida henne nu juu :( Får lite dåligt samvete men har lovat Ingrid och Emil att rida igenom Chempis imorgon eftersom att Emil ska tävla i helgen och Chempis hade nämnligen hållt på och skjutit ut bogarna i vänster varv osv på träningen igår, så förhoppningsvis får jag bukt på det imorgon ;)
På lördag och söndag ska det vara bra väder, så då får det bli två långa uteritter på Lotte! Ska även lägga ner myyyyycket tid på att rykta och pyssla om henne i helgen! Så härligt! :D

Bilder från i måndags (tror jag), trist väder! Men gör inget då jag inte vistats utomhus så mycket ;)







Svårt att sova...

Glömde helt bort att man helst inte ska dricka te när man knaprar Rinexin, eftersom det kan ge sömnsvårigheyer och det märker jag nu kan jag säga! ;) Dock finns det ingen bättre medicin än just Rinexin när man är förkyld eller så, allt tryck i ansiktet liksom släpper på en gång! (Vilket är,bra med tanke på att jag inte tål nässpray (hejhej näsblod)) Men nu ska jag stänga av mobilen eftersom jag vill försöka sova, och mobilen bara går igång i någon slags nattskärmläge som lyser upp hela rummet!

Vad ska man säga?

...


The look of a sick one

Nu ska jag se tv, har ägnat kvällen åt diverse läxor och grejs! Känner mig mycket piggar nu, så det blir nog skolan imorgon om allt blir som planerat! :D


Det blir aldrig som man tänkt

Blir hemma idag igen :( Har blödit näsblod halva natten och morgonen, tål inte nässpray, haha  åh.

Tillbaka till skolan!

Det är ett jäkla helvete att vara sjuk hela tiden :( Har varit hängig hela hösten, men bara varit ordentligt sjuk några gånger, hoppas att det värsta är över nu! En och en halv vecka innan höstlov, feels good! Imorgon ska jag rida (vilket jag inte gjort sen i söndags, börjar bli lite ringrostig, hehehe).
Var ute och gick med Lotte i mörkret idag, håller mig numera ifrån skogarna! Får nämnligen panik vid ordet älg.

Nu ska jag sova, för ska till skolan imorgon! Rätt skönt att jag är piggare nu än var jag var igår och tidigare idag, sett en miljon olika deckare!
Speciellt Maria Wern, och kan inte säga annat än att jag längtar hem väldigt mycket till Gotland! :(


Oooont

Usch, vaknade förut av ont i halsen :( gick upp och tog en ibumetin och drack lite kall nyponsoppa för att kyla ner halsen. Ska låta den verka innan jag försöker somna om!

...

Ronja valde igår att hoppa upp på Lottes rygg, vilket kanske inte var det smartaste hon gjort. Lotte fick nämnligen lite panik när hon satte klorna i henne! Ronja flög mer eller mindre av, ner i krubban! Ingen större skada skedd.. den katten (som har total avsaknad av självbevarelsedrift) har garanterat gjort värre saker!

Inte redo för hösten!

Min kropp verkar inte riktigt redo för hösten helt enkelt! Har åkt på en ordentlig förkylning (vartifrån har jag ingen som helst aning om, känner ingen som är förkyld just nu!). Ett jäkla tryck över ansiktet och i öronen + ont i halsen och näsan.
Klarar mig utan en förkylning till faktiskt, nu ska jag ta en varm dusch innan jag går och lägger mig!

Red i ridhuset idag, fick en riktigt bra känsla i skritten idag faktiskt, hon har börjat lugna ner sig lite nu när hon är i ridhuset. I traven blev hon väldigt spänd och ville inte riktigt mjukna, så jobbade inte så mycket med den. Får bli nästa gång helt enkelt :D



Lotte, som absolut inte vill stå kvar inne i boxen längre än nödvändigt.. Hon har till och med sprungit ut ur stallet </3 Mamma och jag fick jaga henne, hon ville ut till gräset helt enkelt!

Puff eller knuff?

Har det alltid stått knuffat när man har puffat någon på facebook? :o

Diss

Känner att jag måste dissa älgar, för seriöst, det finns inget bra med dom :( Fula och läskiga.
Mötte tre styckna när jag var ute och red igår, trodde jag skulle dö, på riktigt. Var så rädd, allt blod rann ner från huvudet och jag fick en liten (stor) hjärtattack. Börja gråta gjorde jag också, tur att Lotte inte blev rädd i alla fall.. Haha antar att älgskräck är något jag får komma över helt enkelt!
Eftersm tyskar älskar älgar tycker jag att en export av alla svenska älgar till Tyskland låter som en prima idé!




Ridaaaaaaa!

Ska till stallet nu och rida Lotte, blev lite sent idag för har sån träningsvärk och orkar inte cykla, och pappa bytte däck på bilen! Men nu så är det klart, och jag är redo för stallet! ;)
Ganska skönt att rida storhäst dagen efter man ridit ponny, kontrasten är så stor! :D

Chempis!

Red ju som sagt Chempis igår! Han är såå himla snygg den lilla ponnyn! Red lite dressyr och övade lite dressyrprogram tillsammans med Adam! Gick kanonbra verkligen :D Och inte testade han mig den här gången heller :D
Övade mycket galoppfattningar och kort galopp på volter! Även lite travöppnor, slutor och skänkelvikningar! Fortsätter det gå såhär bra när jag rider honom blir det nog någon tävling framåt våren, inga datum som passar mig i höst :(


Hahaha fina bilder

Har NO nu! Tar reda lite på fördelar med genmodifierade växter och så, sen lunch, idrott och matte!





19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

Ord överflödiga ♥

Seg

Oj vad tungt det var att gå upp ur sängen imorse, haha :( Kände inte alls för det, snart ska jag dock till skolan!




Faaaaan

Åh tänkte ju precis gå och lägga mig och sova, sett lite avsnitt av 90210, och så i slutet på avsnittet så kommer värsta cliffhangern?! Aaah, för trött för att sova, men det är för spännande för att inte se på ett till avsnitt! Haha guud. I-landsproblem, oh yes!

Så snygg!!!!

Blair Redford (som spelar Oscar i 90210) är verkligen grymt snygg! Att det dessutom är hur många scener som helst med honom i bar överkropp gör ju inte saken sämre! Och en sak som verkligen inte gör saken sämre är hans australiensiska accent, så snyggt ;)


Fredag imorgon! Yää

Imorgon är det fredag, känns BRAAAAAAA! Så direkt efter skolan skjutsar mamma mig till Lotte så jag kan fixa hos henne sen åker jag och rider Chempis tror jag det blir! 

Idag så tänkte ju jag och Sandra rida i paddocken på Juta, vilket inte gick så bra, haha. Ridlektionerna skulle tydligen vara ute eftersom dom skulle vattna ridhuset och ah, Lotte höll en liten show för dom som red lektion. Red tillbaka till stallet och red lite i paddocken istället! Hon kändes rätt fin faktiskt! 

Sista lektionen idag var Mera Matte, rätt gött faktiskt sådär på torsdagseftermiddagen! ;)

Ridstövlar på lagning!

Äntligen så har jag fixat så att mina ridstövlar har lämnats in på lagning, så nästa onsdag får jag dom! Har varit så hemskt att rida i mina ridskor och chaps, för chapsen glider upp och sätter sig ovanför skon liksom!
På lördag har jag varit utan ridstövlar i fyra veckor, så det var på tiden!

Efter skolan ska jag cykla direkt till stallet, tänkte rida medans det är ljust för en gångs skull, tänkte rida bort till Juta och rida i paddocken, får se om det blir som jag tänkt!

18. En bild jag aldrig publicerat förut

Undra varför liksom...

Chokladpudding + 90210 = grymt!

Red lite markarbete idag på lektionen, gick rätt braa, skönt att ha sporrar på sig så att hästen jag red faktiskt lyssnade på skänkeln för en gångs skull, haha :)
Gick en promenad med Lotte i mörkret, i ridskor, inte bekvämt på något sätt, har blåsor under hela fötterna nu.

Efter en timmes hårt franskaplugg och engelskaplugg har jag nu belönat mig själv med chokladpudding och lite 90210! En helt perfekt avslutning på dagen när man är trött! ;)


17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad

Låtar som jag lyssna på när jag är:

Arg: Åh, då vill jag inte ens lyssna på musik, för då står jag väl antagligen i något hörn i mitt rum och skriker.

Ledsen: Fix You med Coldplay, Someone like you med Adele och alla låtar från Twilight!

Glad: Typ allt som är på Spotifytopplistan! Men är jag glad brukar jag inte sitta sådär jättemycket vid datorn ;)


Ridaaa

Ska snart till Juta och rida lektion (tre gånger kvar nu!!)
Sen ska jag promenera lite med Lotte, medans min hästskötare (mamma) mockar! Blir så sent att rida efter lektionen på onsdagar!
Ikväll ska jag plugga engelska, se tv och 90210!

Drömresan...

...går just nu till Grekland faktiskt! Längtar dit 24/7 året om! Och just nu är jag faktiskt rätt sugen på att åka till Méteora! Det är en grupp med ortodoxa kloster som är byggda på och i berg, rätt häftigt faktiskt!












Oups..

Såg att inlägget jag skrev igår inte blev publicerat, blää!
(och det här skrev jag i morse, men det blev inte heller publicerat, vafan)

Höööst!

Jääklar vilken höstluft det var idag när jag cyklade till stallet! Riktigt rått och kallt! :( Gillar inte hösten mer än att det är rätt fint med gula löv.. Höstdepp och skola = sämst.
Pysslade om Lotte i en timme idag, bara stod och ryktade och myste (eller heter det mös?), hon får så söta ryck med huvudet när man kliar henne bakom örat och hon somnar till.. haha gull!
Red ut en sväng runt Juta, vågar inte riktigt ge mig ut i skogen själv i mörkret, måste överkomma min rädsla för älgar först </3





23409583050

17 dagar till höstlovet
24 dagar till Gotland
74 dagar till julafton
81 dagar kvar på det här året
115 dagar till min födelsedag
248 dagar kvar till sommarlovet

16. En bild som gör dig lycklig

Kan inte riktigt säga varför men gillar bilden ändå! Tycker den är så härlig för att den påminner om sommaren!

Rätt fina stall och så..

I brist på något annat vettigare att göra har jag ägnat min förmiddag åt att kolla på lyxiga stall... Skulle inte tacka nej till ett endaste av de hära!
Stallet i mitten ligger dessutom mitt ute i öknen och specialbyggt för att hålla alla byggnader åt hästarna svala, inte illa! ;)












Förkyld :(

Hemma och vilar upp mig idag för att jag inte ska bli allt för förkyld :(
Intervju med R-G Bengtsson är det som underhåller mig just nu!

Inga bilder!

Lider av en smärre bildbrist nu, funkar ju inte längre att ta kort på Lotte efter man har ridit, helt kolsvart ute ju! :(
Var i skolan idag i alla fall, och skola är ju skola, inte så man hoppar jämfota precis ;) Men bara att stå ut i 249 dagar till! Dessutom typ bara 37 (?) dagar kvar på denna teremin eftersom vi har prao i två veckor!
Red lite dressyr på Lotte i paddocken idag, vet inte riktigt hur jag hade tänkt men jag har ju inte ridit så ordentligt den senaste tiden så hon var rätt pigg.. Hej träningsvärk i hela kroppen.
Nu så ska jag plugga engelska och sen försöka sova, är allderles för trött på morgnarna när jag ska gå upp!

15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Därför att det är så himla mysigt med hästar! Och man blir så jäkla glad när det går bra! Rätt skönt att få frisk luft och så varje dag också ;)
Kan inte riktigt sätta ord på varför hästar och ridning får mig att må bra, men dom bara gör det! Och det är ju tur det, haha :D

Hemkunskap!

Har lite i panik nu ikväll skrivit ett recept inför hemkunskapen imorgon! Fy vad tråkigt! Imorgon kommer våra omdömen, hoho vad kul.
Men nu måste jag sova, får se om jag är pigg och kry imorgon eftersom jag börjar bli förkyld igen! (Norra Europas bästa immunförsvar?).

14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

Saker jag gör i stallet vardagligen:
  • Mockar
  • Sopar
  • Ibland tar in alla hästarna :)
  • Ryktar
  • Rider
  • Ryktar
  • Ibland gör mat till hästarna!
Till vardags:
  • Fixar iordning mig på morgonen innan skolan!
  • Går till skolan ;)
  • Åker hem!
  • Pluggar!
  • Åker till stallet!
  • Pluggar
  • Ser på tv
  • Sover!
Haha antar att det inte finns så mycket mer att skriva! :)

Såååå trött!

O herregud vilken lång dag idag! Gick upp vid halv tio, gjorde iordning mig, käkade och sen åkte vi på marknad i Dals-Ed! Gryymt mycket folk, men inte speciellt mycket roligt att köpa, haha, köpte inget!
Åt däremot en godis för första gången på typ 8 veckor, och fyfan vad äckligt :( Lite konstigt, för var jättesugen på det innan, men tydligen så gillar inte min kropp socker eftersom jag mådde dåligt resten av eftermiddagen! Dock så är det ju rätt bra för plånboken att inte äta godis :D

Bild från förut idag!

13. Min högsta dröm

Åh min högsta dröm är helt klart att bli otroligt duktig på att rida! Vill absolut inte jobba med hästar i framtiden (dåligt med lön osv.) men vill bli duktig på att rida ändå!
Annars så har jag faktiskt inte någon högsta dröm just nu, men antar att man inte behöver det, haha! ;)

Tidigt upp imorgon!

Ska egentligen upp rätt tidigt imorgon, (brukar bli rätt tidiga morgnar här) ;) Men datan har som vanligt hållt mig vaken!
Ska på marknad imorgon, haha, får se hur kul det är! Har glömt mitt smink hemma, känns inte bra alls faktiskt! Aja, det löser sig! Godnatt!

I bilen!

Sååå skönt med helg! Väldigt slapp dag idag måste jag säga, först lite konstutställning, sen film på NO:n, sen så slutade jag tidigare från den för att gå på SYO samtalet, sen idrott och matte!
Fick förresten MVG på orienteringen, vafan, haha, men gött! :D
Sen cyklade jag i racerfart till stallet, sen plockade min familj upp mig och nu sitter jag i bilen påväg till mina kära kusiner, åååh vad jag saknar dom! En och en halv timme kvar i bilen nu.. underhåller mig själv med lite film!

12. Min favoritgren

Oj är lite kluven där måste jag säga! Tycker väldigt mycket om att rida dressyr! Det är sååå underbart när allt funkar, verkligen! Och hoppning, det är så grymt kul när allt klaffar där!
Men dressyren är ju grunden till allting, så jag antar att det är dressyren som jag gillar mest faktiskt! Inte lika stor skaderisk heller, har blivit lite feg i hoppningen faktiskt, haha :)

Mot konsthallen!

Ska slänga i mig frukosten bara, sen så hoppar jag på bussen och åker ner mot konsthallen där vi ska se någon utställning med klassen!
Har SYO samtal idag om gymnasievalet också kom jag på, det ska ju bli rätt göött, vet redan vad jag vill gå men får se vad hon har och säga om det!
Efter skolan så ska jag trampa vidare mot stallet, bara mocka och sånt, sen kommer mina föräldrar och hämtar upp mig och sen åker vi direkt till mina kusiner i Dalsland, rätt gött alltsååå! :)

Reegn

Åh vad tråkigt väder det är idag! Regnar jättemycket hemma hos mig :( Red igårkväll på Jutis, vilket gick braa, sen så åkte jag till Lotte och gick promenad med henne i regnet! :)

11. En låt som påminner om en häst du älskar

Nästan alla låtar som spelas/har spelats på Rix top 6 klockan 6 påminner sjukt mycket om att vara i stallet = en häst jag älskar.
De som påminner mest är:
Hollywood hills, California king bed, Rain over me, Rolling in the deep, The edge of glory! Finns så himla många, känns jättekonstigt att höra dom på Spotify, för det känns ju som om man står i stallet och mockar ;)

Fikaaa!!!!!!!!!

Fick ett akut fikasug idag på bussen på väg hem från skolan! Så jag och Fanny begav oss upp till ICA! Köpte lite chokladbollar och.... en drömrulltårta.. min favorit! ;)
Nu ska jag sova lite, sen ridaa! :)

Onsdag it is!

Orkade inte uppdatera igår, var allderles för trött och allt. Idag så har vi kort dag i skolna, myycket braa. Sen ikväll så ska jag rida lektion och sen Lotte, ah det är typ det som händer idag! Haha ;)

9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?

Skulle mer än gärna byta liv med någon av toppryttarna inom dressyr eller hoppning! Gärna Edward Gal under tiden tiden han red på Totilas! En fruktansvärt snygg häst som jag verkligen skulle vilja sitta på!

Tiiiiiisdaag

Mysigt med idrott på morgonen :tired: NO prov idag också, fyfaan, inte alls speciellt sugen på det alltså! Som tur var får jag hålla uppe motivationen eftersom jag faktiskt ska rida på Lotte idag, wiie, har inte ridit sen i lördags! :)

Biologi, genetik, homozygot, DNA, kromosom, blablabla

Nej, nu får det snart räcka med biologiplugg för idag! Prov imorgon (bra att ingen i klassen fattar något). På fredag har jag individuellt samtal med SYOn inför gymnasievalet! Det närmar sig, men det känns rätt bra ändå! :)

Plugga behövs...

..sitter med NO boken och pluggar järnet det sista inför imorgon! Provet ska tydligen vara jättesvårt vilket inte känns så jättebra :(
Är mer lockad av att åka till stallet just nu, men måste prioritera plugg, blöö.

8. Min största rädsla inom ridsporten

Kan inte komma på något på rak arm som jag är direkt rädd för! Men det är klart att jag alltid är lite orolig över att jag ska ramla av!
Så jag antar att avramlingarna här nere är min största skräck, inte direkt skönt att ramla ner i ett hinder :(

Funktionär..

Såg nu att mamma hade tagit ett kort på mig och Sandra när vi bär bommar idag på tävlingen! Fint, bra skärpa och sånt också!

Bilder från löshoppningen!

Här är ett gäng bilder från dagens löshoppning! Nu ska jag sova, skola imorgon! :D

@ Home!

Kom nyss hem från Jutagården! Så fruktansvärt tråkigt att stå i caféterian, har seriöst aldrig gjort något tråkigare. Mindy, Lotte och Eyla skötte sig galant vid löshoppningen imorse, har lite bilder som jag ska ladda över, så lägger nog upp dom på bloggen sen ;)

Ni anar inte..

...hur tråkigt det är att stå i cafeterian på Juta, dör av tristess, skojar intw det här är det tråkigaste jag har gjort! Nu är det prisutdelning kat c, och jag har smitit från cafeterian.. snart omhoppning kat d :)

7. En sak som aldrig får hända!

En sak som aldrig får hända är att jag ramlar av och skadar mig så allvarligt att jag aldrig mer kan rida! Usch vad hemskt det vore :(
Lite random video till det här, men får fortfarande rysningar av den, trots att det är närmare ett år sen jag såg den första gången! :D   

Dimma!

Sov bort hela dagen idag :( Gick och la mig vid 23 igår och vaknar 14.30.. Haha, är man trött då eller?! Det värsta är ju att jag blir så jäkla seg av att sova länge så har inte orkat göra något idag!
På kvällen åkte jag dock till stallet, red lite i paddocken, med bara armar! Trodde att sista gången man kunde rida med bara armar var över för länge sen, men icke! Red med bara armar i går också, asgött!
Dock så blev det vääääldigt dimmigt! Men måste säga att jag tycker dimma är väldigt mysigt ;)
Imorgonbitti ska vi löshoppa hästarna och sen ska jag vara funktionär på Jutagården, ponnyhoppning är det :D

RSS 2.0