Promenad!

Då min älskade häst lyckats trampa sig själv, tog jag en lång promenad med henne istället för en lång uteritt :) Känns som om det är dags att skaffa gummiboots till henne, så hon slipper alla trampskador. Vilket fall som helst skötte hon sig helt galant, är så stolt över henne, hahah :)

Smälter lite varje gång jag ser henne, sjuuukt vacker är hon! I alla fall i mina ögon ;)

Rätt kass uppdatering.

Ja, det får man väl lov att säga, men den senaste veckan har inte varit någon bra vecka för mig, har varit sjuuuk! Fast har duktigt nog pallrat mig till stallet varje dag, blev en riktigt lång dag igår med Jutagården och sen var jag borta hos min häst och red! Inte illa, kom hem vid halv tio, men attans vad mysigt det är att rida ut på kvällen! ;)
Kvällen idag ser ut ungefär likadan, till stallet och rida eller ta en promenix och sen hem och plugga :)
Sovmorgon imorgon så det är ju galet skönt! :)
Två bilder på min lilla älskling den senaste veckan :)

Niiceeee :D

Har helt klart världens bästa granne, har nämnligen fått lite bra produkter och sånt utav henne nu! Bland annat 4 stycken läppglans från bareMinerals, 1 mascara från bareMinerals, 9 stycken ögonskuggor från bareMinerals samt den bästa hårsprayen som finns eftersom min förra var slut!

Måste säga att mascaran känns väldigt bra, den hamnar liksom inte under ögonen på slutet av dagen, och hårsprayen är en klass för sig, luktar såååååååå gott! :D

Så jävla gött att komma hem från skolan oc...

Så jävla gött att komma hem från skolan och ha nybakade bullar i köket...


Trysil!

Tydligen så hamnade det här inlägget i utkast istället för att bli publicerat.. Men här kommer lite bilder i alla fall!
Jäääklar vad jag längtar tillbaka när jag ser de här bilderna!

Min blogg är rätt ointressant.

Åh, suger på uppdatering. Har typ nada bilder och ladda upp från idag, däremot kan jag slänga upp lite bilder från Trysil! Fast det får bli lite senare ikväll hade jag tänkt, nu ska jag käka glass och marränger, mycket mycket trevligt! :)

64 dagar.

Längtar ihjäl lite för mycket än vad som är hälsosamt. Åh, bara att få komma ifrån Skövde är guld värt, och sen att få komma utomlands (hey, Norway doesn't count) är om möjligt ännu bättre, jissus vad jag längtar.


Så fint att jag dööör!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dejta sängen i några timmar tillsammans med en Harry Potter film, mysigt värre!

(Haha kan inte låta bli att tänka på alla snygga killar + den sjukt snygga jag såg idag, kommer sakna Trysil rejält kan jag säga... ;))

Peeerfect.

Sista heldagen i backen, och lååång blev den! Var ute redan klockan nio och kom inte hem förens halv fem, så benen är sjukt stela och ögonlockan galet tunga, hah.

Har dock varit sjuuuukt bra skidåkning idag! Såg min drömkille idag också, fyfaaaaan vad snygg, helt jävla perfekt! Lång, solbränd, mörkblondt hår och lite backslick! Dog lite när jag såg honom, gaah, har aldrig sett någon som är så sjukt perfekt snygg!

Imorgon blir det nog lite skidåkning och sen åka tillbaks till Skööövde :(

Everyone inherits the beauty

Ge mig lite sommar, sol, bad och bruna ben!

Oh daaamn.

Så sjukt snygg är Enrique Iglesias!

18 mars, GRATTIS!

Min käre lillebror Lucas fyller år idag! Tonåring blir han dessutom, den lille smarte ungen! Vid tillfället då jag skriver detta har jag ännu inte köpt eller funderat ut någon present, men jag hoppas att jag kommer kunna fiska fram något ur fickan idag, haha!
Rätt gött att fira sin födelsedag uppe i fjällen, även om han själv bara vill bli firad i Skövde. Han är knasig.
Grattis till min morbror som också fyller år idag!
Hipp Hipp Hurra!
Du är ju trots allt min brorsa, och jag kommer få stå ut med dig hela livet! Innerst inne älskar jag nog dig trots allt! ♥

I'm...

...making some big plans for this fall, kind of great! Just gotta make it work ;) 
Jag säger bara buonanotte!

Kallt

Blev rätt sent igår, så gick inte upp förens vid tolv idag, blev dock inte backen direkt! Det var tydligen kallt, blåsigt och dåligt väder på den sidan där dom bästa backarna finns, och även kallt och blåsigt på den sidan närmast oss. Så vi väntade några timmar med att ge oss ut i backarna, tills vi såg på webbkamerorna att vädret var bra! :D
Dom timmarna vi var ute i backen var sjukt härliga, riktigt bra väder, lagom varmt och inte så blåsigt som de andra dagarna! :)
Imorgon ska det vara snöstorm, så då blir det nog stugan hela dagen, lördag och söndag ska det vara bra väder igen! Sjukt mycket tur har vi haft med vädret den här veckan, hah :D

RÖÖD

Har varit sol varje dag vi åkt skidor nu, och eftersom jag vägrar använda solskydd är min hudfärg i det närmaste att efterlikna en kräfta!
Fysjutton vad det bränner på kinden, hakan och näsan, men det känns bra faktiskt, nästan som när man varit en dag på stranden ;)

Kvällen har ägnats åt att spela wii, riktigt kul faktiskt! Länge sen jag spelade det, haha :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och se film, imorgon orkar jag inte gå upp så att jag är först i backen, haha ;)

Mitt hår!

Eftersom inläggen är tidsinställda är det ju lite svårt att skriva vad jag gör på dagarna, så ni får ett inlägg om hur jag gör med mitt hår i stället, rätt värdelöst, men det enda jag kommer på att skriva om för tillfället!
För det första så tvättar jag mitt hår varje dag... Inte alls bra! Men hästlukten sätter sig verkligen i håret, därför blir det en dusch med ordentligt med schampo och balsam varje dag.
Använder mig utav Sebastian Hydre, ruskigt bra schampo alltså! Älskar det verkligen. Schampot är till för att motverka frizzigt och torrt hår, vilket det lätt blir om man duschar det varje dag! Det är helt klart värt sitt pris, kostar omkring 250-300 kronor lite beroende på vart man köper det.
När jag haft i schampot tar jag självklart i balsam, och det brukar jag inte snåla på! Mycket balsam ska det vara, haha, då blir det mjukt och fint :D Tror balsamflaskorna är en aning dyrare, ligger på runt 300 kronor, men helt klart värt det! Verkligen :D
Avslutar alltid med att duscha håret i kallvatten! :)
Försöker att alltid låta mitt hår torka i luften (såvida jag inte duschar på en morgon innan skolan). Ibland kramar jag i lite mousse, men det är inte speciellt ofta det sker :)
De gångerna jag lockar håret med trippeltång har jag alltid i mousse innan, blir mycket enklare att styla det då! Avslutar såklart med lite hårspray! :D
När jag plattar håret använder jag mig bara av hårspray.
På nätterna sover jag alltid med håret uppsatt i en hästsvans, självklart i en snodd utan metallgrej på, för det sliter som sjutton på håret! Mitt hår blir mindre trassligt när jag sover med det i en hästsvans, och det är ju en klar fördel på morgonen när det bara är att borsta lite snabbt!
Schampo, balsam och hårspray!

HÄÄÄRLIGT!

Hittade ett litet trådlöst internet att surfa på, här i Norge! Har dock inte igång mobilen så det är ingen idé att smsa eller ringa mig, haha ;)
Har haft så GRYYMT bra väder idag! SÅ JÄVLA HÄRLIGT! :D Inga bilder dock eftersom jag inte har med sladden, men fifaaasen vad bra skidåkning det har varit idag.
Backarna är sjukt mycket längre än i Sälen, man får rejält med mjölksyra om man står på ordentligt! Åherregud vad jag gillar Trysil! Wiie.
Tisdag, onsdag och torsdag lovar också bra väder, riktigt gött! På fredag ska det dock bli snöstorm, hahah ;)
Ciiiiaooo! Nu ska jag ut på en promenix!

När ni läser detta!

När ni läser detta sitter jag i Norge! Eller förhoppningsvis så sitter jag inte, utan är ute och åker skidor i någon härlig backe och har soligt och gött väder!
Anledningen till att ni får tidsinställda inlägg nu är för att jag inte kommer ha tillgång till internet i Norge. (Eller ja, det är ju vad jag tror i alla fall, nu när jag sitter och skriver detta!). Och jag vill inte att bloggen ska stå heeelt ouppdaterad en hel vecka, för då lär ju besökarna sjunka jäkligt mycket, och det är ju inget vidare!
Liten google bild på Trysil... ;)
När jag ser den här bilden rycker det lite i skidåkar nerven, mmm, sjukt sugen på att åka skidor nu!

On my way to Trysil! Ser film och har det ...

On my way to Trysil! Ser film och har det allmänt gött! Faaaaan vad alla killar i "Shes the man" är snygga, dreglar sönder typ... Hahaha ;)


Lördag!

Blev ingen uppdatering igår heller, sov till klockan halv tolv, vääldigt ovanligt för att vara mig! Hade ställt alarm på tio, men icke, jag snoozade vidare i några timmar.
Åkte sen till stallet och red ut en sväng med Michaela, trevligt trevligt, även om min lilla häst var lite tittig och spänd på en del ställen!
Får inte träffa henne på över en vecka, det är riktigt mycket FML över det faktiskt!
Kom hem från stallet klockan fyra och då var jag så sjukt trött att jag somnade.

Sen var det ju melodifestivalen och helt rätt låt van! Även om Dannys var riktigt bra så sitter Erics låt på hjärnan ;)
Sjukt snygg är hon i alla fall! Ögongodis så det heter duga...
Får se ifall jag uppdaterar något imorgon innan jag åker till Trysil.. Åh, längtar! Har laddat upp med massor av godis (vilket jag inte är så sugen på egentligen men ändå..) och film, så lär ju inte ha allt för tråkigt på bilresan upp! Ska även sova en hel del har jag tänkt, därav anledningen att jag är uppe rätt sent, haha ;)

Fredag!

Tänkte berätta lite om i fredags, eftersom det inte blev mycket uppdatering då! Först skola, sen direkt vidare till stallet där det blev en snabbvisit!
Sen hem direkt och fixa iordning mig, skulle hjälpa till och servera och lite så på en fest! Mycket roligt må jag säga ;) Och ja, jag fick lön för det, haha ;)
Fick massa beröm för mitt hår också, så himla kul att få det, lika glad varje gång :D

Sjuuukt fint hus festen var i också, riktigt riktigt coolt ställe :) Har tyvärr inga bilder på det, men shit värsta 20-talskåken som verkligen hade stannat i tiden typ, haha :D
Bild på moi, tagen typ klockan två på natten! Var sjukt trött när jag kom hem, därav mitt lite slitna utseende!

Treeeeeeeeevligt!

Rubriken säger det mesta om kvällen, sjukt kul!
Mycket trevligt slut med mycket komplimanger, skojj, skojj. Haha. Gjorde lätt min dag!
Nu väntar sängen, upp och rida imorgon sen packa! :)

Dålig uppdatering!

Blev ingen uppdatering igår, och det berodde på att det helt enkelt inte fanns tid till det! Idag blir det nog inte heller mycket uppdatering att skryta om, ska iväg och "jobba" lite ikväll, haha :)

DVD

Så himla onödig pryl, men ändå så himla skönt att slippa sitta med en dator i knät!
Den bärbara DVD-spelaren gör mitt liv ganska bra just nu faktiskt, ännu bättre är den att ha i bilen! Dessutom kan man se på tv i den, och det är vääääldigt mycket värt för mig, hahah! :D
Black Swan  ;)

Totalt ointressant.

Känner att min blogg är sjukt tråkig.. I alla fall för er som läser den och inte är ett dugg intresserade av hästar, menmen, hästarna är mitt liv just nu ;)
Började i alla fall dagen i skolan, lite småtrevligt sådär att vara tillbaka måste jag erkänna! Heeelt okej dag, klassråd, franska med vikarie, engelska med vikarie, NO och Bildverkstad (som i och försig typ sög utan Fanny </3, haha så jävla tråkigt att vara själv typ). Sen drog jag till mammas jobb och fikade och hon skjutsade hem mig! Sedan vidare mot Lotte och fixa åt henne, och sen till Juta och rida lektion, orkar inte skriva om det nu, men det gick helt okej bra faktiskt!
Inga seriösa miner här inte!

Världens bästa häst.

Har haft en urmysig eftermiddag och kväll som bestod av uteritt med bästa hästen och trevligaste Sandra! Väääldigt kul faktiskt :D
Så jävla härligt väder, så det var bara att ta tillfället i akt och rida ut! :D Kommer ju inte kunna rida något under nästas vecka så jag måste passa på... :(
Ska bli rätt nice att komma till Trysil också, men ridning och hästar slår det mesta!
Kvällen har ägnats åt Franskaplugg, vilket det kommer bli ännu mer imorn! Prov på torsdag, blää.
Imorgon blir det skola i alla fall, och det ska bli rätt gött ändå! Har inte varit där på nästan en vecka :o
Helkass kvalitet på bilden, men den får duga! Såhär såg lilla Lotte ut idag, hon blev så himla förödmjukad när jag satte fast henne i grimma och grimskaft (för hon ville sticka ut ur boxen hela tiden.... och hon lyckades, hahahahah). Så ett tag hade hon stora bambiögon och såg jätteledsen ut, jag fick typ ont i hjärtat, haha. Åh, hon är allderles för bortskämd.. haha.

Stenkoll.

Det har jag det! Mormor och morfar har bott hemma hos oss i några dagar nu innan dom skulle till Lanzarote, och idag åkte dom dit! (Åh, vill ju helst ha dom hemma hos oss... Heeela tiden! Färska bullar varje dag är inte fel!). Men i alla fall så kan jag via flightradar24 hålla koll på vart deras plan befinner sig.. Just nu är dom över Danmark och flyger i 760 km/h och på höjden 7830 meter!
Haha, en typisk nördig sak som jag gör..

Blää.

Blev hemma från skolan idag. Febern går upp och ner hela tiden vilket gör att jag svettas som en gris.. Hehe. Otroligt seg dag som bara bestått av massa webb-tv tittande och filmtittande (eftersom det inte går att få in några kanaler på vår tv?!?).
Mår helkasst, men ska ändå pallra mig till stallet nu.. Hejdååå, har inga bilder, för jag tror ni knappast vill se hur jag ser ut nu, uuääck.

NAE.

Fyfan vad kasst jag mår alltså :(
Var nästan en ren pina att vara i stallet idag och fixa, även fast jag älskar pållen min!
Ibumetin doesn't seems to work!
Dessutom har jag sovit några timmar idag mitt på dagen, så är ju inte så trött nu.. :(
Får se ifall det blir någon skola imorn, och blir det inte det blir det ju inte heller något Juta :( FAN alltså. Har inte varit där på flera veckor, och nästa vecka är jag i Trysil! GUUUUD vad dåligt samvete jag har. Bläää.

Ändrade planer:

Blir stallet ikväll istället... Laserbehandling av hästen idag! :)

Fyfaan

Shit vad kasst jag mår! Vaknade och åh, gud vad jag är förkyld! USCH!
Blir nog inget ridande idag, ut och mocka och så bara.. :(
Bild på mig och min älskling från igår!

Megála schédia!

Stora planer på gång här! Fast ne, riktigt så stora är dom faktiskt inte. Det handlar om en liten omorganisation i mitt rum!
Tänker från och med nu skriva ut alla mina Greklandsbilder och sätta upp på en vägg. Kan bli rätt coolt faktiskt ;) +++++++ att jag tänker ha en Greklandsflagga också! HIHI. Detta kommer spåra ur, men bli sjukt bra. ;)

ÅH.

Det funkar inte att göra mellanrum mellan raderna... Fan vad jobbigt, haha.
Blää.
Styckesindela, kanske det heter. Har ingen aning.

Bra dag!

Har varit en bra dag idag! Har hunnit med väldigt mycket saker om inte annat!
Först en sväng in till stan och köpa grejer till båten, en klänning till mig... (Som jag inte kommer kunna använda förens tidigast Grekland eftersom det är en sommarklänning, haha!), och en fika på Rådhuset! Riktigt gött!
Vid lunchtid drog jag till stallet och red ut en sväng! Mysigt väder, ifall man bortser från blåsten... FAAST när det blåser betyder det ju att det är väderomslag på gång, så det kommer bli varmare, wiie.
Sen drog jag och min familj vidare mot Mariestad för att checka båten lite! Den stog där den skulle stå, om man säger så. Inga konstigheter alltså! :D
1. Dagens outfit, eller något åt det hållet! Haha.
2. VÄÄÄRLDENS bästa häst, fan vad fin hon är.
3. Lite båtar sådär!
4. Typ det godaste godiset ever! Helkass bild, men fyyyfaaaan vad gott godis dom har på Ica Kvantum i Mariestad, MUMS.

Mobilbloggat: Sitter i båten i Mariestad, ...

Mobilbloggat: Sitter i båten i Mariestad, svinkallt. Har dragit på mig en ordentlig förkylning så kroppen känns helt bedövad, haha. Har även hunnit med att rida! Grymt mysigt. Bilder från dagen kommer ikväll!


Just run away from my mind

Red ut en sväng i skogen med älsklingshästen, fy sjutton vad det blåste. Hon var spänd som en fjäder hela tiden! Haha.
Nu ska jag gosa ner mig själv i soffan och se film... Som vanligt alltså! Den här gången blir det Premonition :D
Bjuder på en riktig posarbild.

Ingen rubrik.

Halsen dödar mig halvt, men väntar ändå på någon som kan skjutsa mig till stallet! Haha. Måste rida lite idag, annars kommer hon bli helt överladdad när jag är frisk.
Så nu hoppas jag att någon vänlig familjemedlem snart kommer hem så att jag kan få skjuts! Vädret suger, men måste fan rida.
Gårdagens look, eller något åt det hållet!

Black Swan

Hemma från skolan idag! Sjukt ont i halsen, inte alls trevligt.
Har därför legat hemma på soffan och kikat på film! Såg Black Swan, och jisses vad jag tyckte den var bra! Riktigt obehaglig hela filmen! Helt klart värd att se!

Matteprov och kladdkaka!

Var faktiskt en helt okej torsdag idag! Dom brukar vara tråkigare! Den avslutades i alla fall med ett matteprov, som gick rätt bra! Firar det med lite kladdkaka och grädde! ;)

För mig är du allt.

En bild säger mer än tusen ord.

81 dagar!

Tänk att om 81 dagar sitter jag på flyget ner mot Grekland. Rätt härligt alltså. Mitt liv går i princip ut på att längta till Grekland, åka till Grekland, vara i Grekland, få ångest över att snart åka hem från Grekland, åka hem från Grekland, längta tillbaks till Grekland, gråta en skvätt över att jag saknar Grekland, boka resa till Grekland och sen börjar det om igen...
Och helt ärligt så lyssnar jag rätt mycket på Grekiska ESC låtar... haha, inget fel på dom inte!
Men det är ju sååå häääääärligt! Ingenting går upp emot känslan av att åka utomlands :D
Fyfan vad saknaden är stor! Heeelt sjukt faktiskt, rycker i benen för jag vill dit NU! Och vara där för alltid typ...

Mja.

Rätt seg dag idag alltså. Först skola, sen åkte jag hem för jag mådde rätt kasst! Högg i revbenen på mig och så mådde jag allmänt dåligt!
Senare på kvällen pallrade jag mig till stallet och mockade och så. Red ingen lektion idag på grund av min rygg + att jag mått rätt dåligt.
Den senaste timmen har ägnats åt matteplugg! Prov imorgon, känner mig rätt lugn inför det faktiskt, har ju haft god tid på mig att öva, höhö.
Nu ska jag krypa ner i sängen och se Another Cinderella Story, hihi, rätt myyysigt alltså......
En halvkass bild sådär från idag.

Trött!

Känner mig så himla trött och sliten. Har varken ork eller tid att uppdatera bloggen för tillfället! Har dessutom inga bilder och inget speciellt att blogga om. Känns lite surt sådär faktiskt.
Fortfarande en del saker som ska fixas med skolan, och så har jag ju en häst att ta hand om! Och det känns som att det är extra jobbigt på vintern! Usch vad snön och mörkret ställer till det!
Vill vakna när det är ljust och somna när det är ljust! Herregud vad jag längtar!

RSS 2.0