6. Alla hästar i stallet

Lotte
f. 1994
e. Victory
u. Lone
Min lilla favorit! Tror inte hon behöver någon närmare beskrivning! :)
Mindy
f. 2009
e. Figaro R
u. Lotte
Lottes föl! Verkar riktigt trevlig och vill alltid komma fram och hälsa i hagen! :) Är dock sämst på att äta godis ur handen, ramlar alltid ur hennes mun, hennes läppar rör sig i slowmotion liksom ;)

Eyla
f. 2005
e. Akribori
u: Binetta
Sandras häst, som hon håller på att sätta igång eftersom hon varit skadad :)

Nu fick alla häster bilder utom Eyla, eftersom jag inte hade någon :(

Egoboost!

Har nyss läst ut Blondinbellas bok Egoboost! Grymt bra bok som alla borde läsa! :D

Sötaste jag sett!

Dör lite vad söta!

Chempion!

Måste säga att jag är förvånad över hur bra det gick idag när jag red Chempis! Var faktiskt lite orolig innan eftersom jag vet hur han kan vara, hehe :) Men han försökte inte testa mig alls, jag visade vart skåpet skulle stå innan liksom ;)
Men han var riktigt fin faktiskt, stadig i formen hela tiden, även om han grejade väldigt mycket med bettet. Gjorde lite skänkelvikningar och öppnor i trav och skritt. Jobbade väldigt mycket med galoppen, samlade väldigt mycket för att sedan öka. Superkort galopp kunde han gå i iallafall, och helt underbart skön var den! Gjorde lite galoppombyten och så och det funkade helt okej! Duktig häst! :D
Han kändes litegrann som en Lotte i miniatyr, snabb och frammåt liksom, väldigt kul faktiskt :D
Söte Chempis innan ridpasset (ännu inte svettig).
Efter ridpasset, syns inte jättetydligt men han är helt genomsvettig haha! Har aldrig varit med om något liknande :O
Här syns det lite bättre hur svettig han är!
Sjuuuuuuuukt snygg häst! Han har verkligen hingstutstrålning trots att han är vallack!
Så här kan det se ut när Emil och Chempis får syn på rådjur! :)
Tack för att du lät mig rida din häst Emil! Lika kul varje gång ni frågar om jag vill! Tackar ju inte direkt nej till att rida så mycket som möjligt! :D

Orientering avklarat!

Så otroligt skönt att ha det gjort, sista orienteringen på Vasa liksom! Yeeees :D
Nu sitter jag och väntar på att min mamma ska komma hem så att hon kan först skjutsa mig till Lotte där jag bara ska mocka och hämta mina grejer, och sen ska jag ju till Adam och Emil och rida Chempis!
Lite nervös måste jag nog erkänna att jag är, har ju inte bara hört och sett possitiva saker om den hästen, hehe.. :) Men jag ser fram emot det måste jag säga! :)
Lotte har fått stå rätt mycket den här veckan men det är pga. att jag haft så mycket prov och varit tvungen att plugga, blää :( I forsättningen ska jag bättre mig, och i några veckor framöver så har vi inga prov (förutom på tisdag).

5. Favoritbilder jag tagit

Har lite dåligt med bilder på datorn nu eftersom jag sitter vid skoldatorn! Men här är några godingar från årets ridläger på Sindarve! :D

I väntan på orientering!

Har pallrat mig mot mammas jobb och ska snart äta! Sen klockan tolv är det orientering uppe på Billingen, wish me luck, gick rätt bra förra året så borde ju gå vägen den här gången också! :)

Imorgon = rida ponny

Imorgon är det först någon konstutställning med klassen, och sedan orientering uppe på Billingen! Grymt chill dag med andra ord!
Sen på eftermiddagen/kvällen så ska jag inte rida Magnum för jag ska rida Chempis! Väldigt kul faktiskt, har aldrig ridit honom förut så det ska bli spännande att se, han gillar och testa nya ryttare, men jag ska ju bara dressyra lite så det ska nog inte var allt för stora problem!
Aja, nu ska jag nog faktiskt sova snart! Känns jättekonstigt att inte plugga på kvällen, haha, men gjorde ju det tidigare idag! Tror jag greppar det mesta inom Genetik/Arv nu! Haha, bra att vara väl förbereedd :D

4. Det här är jag bra på

Får ofta höra att jag har en fin sits! Alltså lodrät sits! Där man ska kunna dra en lodrät linje från axeln, genom höften ner till hälen! Positivt eftersom det visar att flera års hårt slit med dressyrridning utan stigbyglar lönar sig ;)

Snart inga mer prov!

Franska provet kändes rätt bra, skönt att ha sista skriftliga provet för veckan avklarat i alla fall! Nu ska jag cykla mot stallet eftersom jag inte kan få skjuts dit idag, kuuuuuuuuuul.
Men ska rida ut lite i det fina vädret hade jag tänkt, måsste passa på medans det är ljust! :D

Franskaprov :(

Usch gissa vem som vaknade med världens feber idag igen? :( Måste kolla upp det där snart alltså :( Ska dock ta några ibumetin och pallra mig till första lektionen i skolan, för då har jag nämnligen franskaprov! Sen åker jag nog hem, måste vila upp mig för det är orienteringsprov imorgon!

Plugga lite sen sovaaa.. ;)

Gick faktiskt bra på lektionen idag på Juta! Red Solero, så sjukt länge sen! Hon gick asfint i galoppen på slutet, kändes göött :D
Hade SO prov idag vilket kändes rätt bra faktiskt, Novellpristävling hade vi också, grymt vilken kramp jag fick i högerarmen av att skriva så mycket!
Har franskaprov imorgon så ska plugga det sista, nästa tisdag har jag NO prov, så helgen får ägnas åt genetikplugg.. :D
Har ingen bild just nu, så detta tråkiga inlägg får duga! Godnaatt :)

3. Det här behöver jag träna mer på

Behöver absolut träna mer på att inte tippa händerna! Tummen ska vara högsta punkten vilket jag inte alltid tänker på...

Lotteeee

Så gött att bara skritta lite i skogen! Lotte kändes lite seg, men det finns inget som slår en skrittur på hösten alltså, haha :D Åh vad det här kommer bli en bra höst känner jag på mig! Bara 4 veckor sen höstlov, två veckors prao, sen Helsingborg, Flyinge och Gotland!
Nu ska jag plugga SO sen sova, Novellpristävling och SO prov imorn, jippiiie.. :(

2. När & varför jag började rida

Började rida när jag var tre år! Anledningen var att mamma ville att jag skulle börja rida! Minns ingenting från den tiden, utan minns mer när jag var typ 5 år, haha ;)
Lacy, min första hästkärlek! Här 2006 sista gången jag såg henne :( Nu finns hon inte mer! :(

Tisdag

Snart bär det av mot bussen, ska slänga i mig lite frukost först bara! Tisdag idag med idrott, engelska, svenska, matte och No... Känns kul att åka till skolan i idrottskläder också.. blää. Ikväll ska jag rida ut en sväng på Lotte, har inte kommit in i träningschemat än riktigt, men dressyr känns inte så lämpligt när hon stått en dag! :D

Ohnooo..

Min sprillans nya säng har börjat knarra så fort jag vänder på mig, så hemskt.

1. En bild på favorithästen

Världens bästa häst bara, tror jag inte behöver säga mer! ♥

30 dagars lista!

Från och med idag!

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

En gammal bild!

Hittade denna gamla bild när jag laddade över alla bilder från kameran till datorn, tror den är från förra hösten! Och gud vad mycket bättre jag rider nu än då måste jag säga.. Känslan är helt annorlunda och 10000 gånger bättre! Minns att jag var jättenöjd över den här lektionen och att den var inför klubbhopptävlingen den 24 oktober (om jag minns rätt).
Fint matchat med blått schabrak, lila tröja och gröna ridbyxor, wiho.

Saknar sommaren!

Febern har lagt sig vilket känns vääääldigt skönt! Har idag bara pluggat ihjäl mig, sorterat böcker i bokhyllan, och kollat igenom massa bilder från sommaren!
Kolla vad söter detta lilla föl är!

Ah gissa vem som har feber.

Har fått feber (igen) vet inte om det är den skiten som jag hade för tre veckor (tror jag det var) sen som spökar igen eller ifall det är nåt nytt. Men jag hatar det.
Blir nog inte skolan imorgon, åh det suger. Jag som faktiskt har börjat gilla skolan lite.. Kanske för att jag vill ha bra betyg, hehe. Min frånvaro sista tiden ligger väl kanske inte på +sidan eftersom jag var sjuk förra tisdagen... Men får ta igen det genom att plugga extra mycket!
Men, nu ska jag sova och försöka bli frisk! Godnatt!

Höstångest!

Som om jag inte hade nog med ångest över att det är höst (usch vad det är hemskt) så har jag nu gjort en ny design på bloggen som känns väldigt höstig.. Men det är ju höst nu så! ;)

Min mamma fick ju som sagt rida Lotte idag, och hon skötte sig såå bra! Lotte alltså! :) Hur snäll som helst hela tiden även om hon inte kan skritta speciellt långsamt vilket ledde till att jag som gick bredvid fick blåsor under fötterna, ridstrumpor och ridskor är inte det optimala att ha på fötterna när man går några kilometer :(

Grymt stolt är jag dock över att jag faktiskt har ägnat många timmar denna helg åt att plugga franska, fan vad gryymt, haha :D
Ser fram emot den här veckan faktiskt, (borsett från novellpristävling, SO-prov, franskaprov och orienteringsprov), blir lektionsridning på onsdag, rida Magnum på fredag och så ska vi löshoppa hästarna någon gång nästa helg! Och så ska jag såklart rida Lotte också, nice yää.

Praoplats löst! ;)

Kommer att vara på Gotland nu i höst igen på min prao! På ett café/bageri/kondetori, hej tjockis typ. Nu återstår det bara att boka flyg dit och hem, sen är allt löst! Wiiho :D
Nu ska jag snart till stallet och mor min ska för första gången i sitt liv rida på Lotte! Får se vart och hur detta slutar! ;)

Fredagkväll = franskaplugg

Lotte hade en hel del överskottsenergi idag! Shit vad jag fick jobba. Hon verkade tycka att det var kul att hålla på med bommar och sånt, så det får jag fortsätta med ;)
Det var inte hela tiden hon var på plats, men när jag gjorde mycket övergångar, halter, halvhalter osv föll det lite mer på plats!

Förutom det så har jag ikväll försökt ta igen all den grammatik jag missade under våren i åttan i Franskan... Yeah, good luck. Trodde jag hade kvar alla gamla målbeskrivningar, men icke! Så nu går jag igenom våra verb och grammatik som vi har på internet och försöker minnas allt som jag inte lyckades så bra med på proven i våras ;)
Min fina lilla bomövning!
Haha Ronya alltså, den här bilden säger nog det mesta om henne.

Matteprov avklarat!

Gick rätt bra på matteprovet kändes det som! Gött! Sitter nu kvar på skolan och väntar på pappa! Fick nyss en muffins av Carolina, haha göött :D
Aja, nu kom pappa så nu ska jag dra! Sen blir det ridning i paddocken på Lotte! :D

Matteprov!

Drar till skolan nu, matteprov idag! Vet inte hur många timmar jag har ägnat åt att plugga matte de senaste dagarna, men det är mycket! :)


Lite nytt!

Har försökt sätta ihop ett ridschema för Lotte, lite knöligt det där! 
Jag gillar uteritter vilket kanske syns! :) På fredagar när Lotte vilar är det tänkt att jag ibland ska rida Adams ponny Magnum, eftersom Ingrid frågade mig om jag hade lust!
Kan vara nyttigt med att rida lite andra hästar och inte bara Lotte nu när jag slutar rida på Juta :D

Engelskaprooov!

Ska snart sätta igång och gå igenom glosorna inför provet idag, får se hur det går, har inte ätit frukost än eller såå :)
Sen drar jag till bussen och ikväll ska jag rida, längtar diiit, haha :D

Engelskaplugg och Twilight!

Oooorkade inte rida två gånger ikväll! Benen var helt möra efter hopplektionen på Tommy, usch, var så trött efteråt! Åkte iväg och pysslade om Lotte, sen hem och käka!
Nu ska jag gå igenom det sista i engelskan och sen ska jag somna till Twilight, börjar bli kär i Edward igen, haha åh ;)

Plugg....

Ägnar denna regniga onsdagseftermiddag åt engelskaplugg! 89 glosor, relativa pronomen och prepositioner! Mindre kul. Som sällskap har jag världens godaste smoothie och två piroger, haha underbart.  Ikväll åker jag först till Juta och rider lektion sen till Lotte, har inte bestämt om jag ska rida eller inte än! ;)
En mindre fin bild bjuder jag på!

Heading towards school..

Har insett att alla mina blogginlägg heter "mot skolan", och att det är i princip den enda gången jag bloggar. Tragiskt. Får ta tag i det där! Har inga bilder från de senaste dagarna, har blivit dåligt med det. Har inte ens bilder på Lotte :(
Idag är det kort dag (14.00) med klassråd, matte, läsning, franska och SO!

269 days to go!

Sen sommarlov, för 269 dagar sen var det den 25 december </3

I väntan på maaaaaaaat!

Sitter och kollat på klipp från EM! Rolf Göran Bengtsson tog hem guldet, häärligt! ;)

Mot sängen liksooom!

Såg Water for elephants när jag kom hem från stallet, så jääkla bra film! Måste ses, verkligen! Satte på The Clique efterråt, men somnade till den, märks att det blivit lite sömn och mycket fysisk aktivitet den här helgen, haha! Träningsvärk i magen och allt efter ridningen på Magnum igår!
Så är ju med andra ord inte jättetrött (eftersom att min lilla tupplur varade i cirka två timmar) men ska försöka sova nu ändå, kommer inte orka med skola imorgon annars!
Jag just nu, märks att det regnat och varit fuktig idag, mitt hår blir lite krulligt då.. Hehe.

Grymt!

Var ju som sagt med Adam och Emil på deras tävling idag! Och faaan vad grymt bra dom red idag! Shit alltså, haha, blir så glad!
Blev bra tryck i Magnum och Chempis höll sig i skinnet! Som det ska vara med andra ord!
Synd bara att det var så regnigt och kallt! Höll på att frysa ihjäl där ett tag... Haha :)

Efteråt åkte jag och mamma till Lotte och mockade åt henne, red inte idag för hon har vilodag!
Är så sugen på att rida henne nuu, var så jäkla mysigt igår när jag var ute och red (och mamma plocka svamp) och det var en äng som jag tog lite galopp på! Häääärligt är bara förnamnet!
Har inga egna bilder, utan denna från Ingrids facebook får duga! Jag och Adam på Magnum!


Härlig kväll i stallet!

Kom allderles nyss hem från Ingrid och killarna! Jag fick rida Magnum och Sara Chempion, sen knoppade vi manarna och såå ;)
Gillade Magnum riktigt mycket! Han var ganska tungriden och så, men är rätt van vid sånna efter allt ridande på Tommy och fjordingar! Gick hur som helst riktigt bra, bara man fick lite fart i han från början så man hade lite att ta i!
Åt tacos med deras familj och pratade hästar! Trevligt trevligt! Snart hade jag tänkt sätta på en film och sedan sova, eftersom det är en tidig morgon imorgon också, ska ju hjälpa killarna på tävlingen! Wiho :)

Stallet x2

Kom hem från stallet för en timme sen! Ska snart vidare mot stallet igen (!) eftersom Ingrid frågade mig om jag hade lust att rida Adams häst inför tävlingen imorgon! Och jag sa ja, såklart! Så ska om 1,5 timme åka och hämta mina ridsaker och sedan åka med dom hem och rida! Så kuul :D

Orkar intee!

Ska på U-sek möte klockan 10, vem fan väljer att lägga ett möte klockan 10 en lördagmorgon? Fan inte okej, så hemskt att gå upp.
Efteråt ska jag i alla fall till Lotte och rida i skogen, myyysigt. Har några kanonfina bilder från när jag var ute och gick med henne igår, men har inte orkat ladda över dom till datorn än, får se om jag gör det när jag kommer hem ;)

Fredag!

Sååå skönt med fredag! Bild, No, Idrott och Matte, lite favoritdag sådär! :D Bortsett från idrotte, hehe :)

Frukoost!

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag ta mig mot skolan! Så sjukt otaggad så det finns inte, är så jäkla skoltrött redan! Inte braa!
Ikväll ska jag i alla fall rida dressyr, får väl se fram emot det istället :D

Sista lektionen!

Har precis haft franska, vilket är otroooligt segt!
Bekymmersrynka och allt, franska  = inte kul.
Nu har jag SO vilket är betydligt roligareee! Sen slutar jag, ska rida två gånger ikväll, otroooligt gött! :)

I'm alive!

Om än knappt! Har överlevt en dag på Ullared, så jääävla kul att vara där, inget slår känslan alltså. Har köpt en hel del saker! Dock ville inte min kamera sammarbeta med datorn, så får lösa det imorgon, orkar inte med det nu! Även om jag inte är ett dugg trött eftersom båda jag och Alice som små grisar på vägen hem, heheh.
Aja, ska försöka sova nuu, eftersom det är skolfoto imorgon och vill inte se ut som craaap! Godnatt :D

Kaka i ugneeen!

Har precis bakat mig en drömrulltårta! Hur gott är inte det?! :D Nu är det bara det tråkiga kvar... Städa efter mig! Har gjort roligare saker, men det måste göras! Måste städa mitt rum också, blää.

På väg heem!

Är på väg hem från skolan nu! Ska vidare till stallet ikväll och sköta om Lotte lite :) Hon har vilodag idag så ska inte rida :)
I brist på andra bilder från idag får denna på mig och Mia duga!

Haha så kul!

"Simon Karlsson söker dig kvinna, som gillar mysiga hemmakvällar och långa skogspromenader 0704227278"
Hans riktiga nummer, så ring! Var bara 98:or som hade hört av sig! ;)

Redo för skola!

Om en halvtimme går min buss! Innan dess ska jag försöka få i mig lite frukost och leta reda på ett köttfärsrecept... Kom på allderles nyss att jag ska ju laga mat idag på hemkunskapen, haha. Aja, får se hur det går!
Segt med måndag, men lediga imorgon så överlever nog den här veckan ändå ;)

Bakat!

Har bakat chocholat chip cookies, mycket gott om jag får säga det själv! Har även ägnat min kväll åt problem, analys och fördjupning i SO:n! Första världskriget är vi inne på nu, rätt roligt faktiskt! Historia och geografi är nog mina starka sidor inom SO... Religion och samhäll är rätt ointressant enligt mig, haha! ;)
Oj nu blev allt spegelvänt, men det är i alla fall här i mitt kök jag har varit hela kvällen! Nu ska jag krypa ner i sängen, se en bra film och sen sova och ladda upp för skola imorgon!

3 läxor avklarade!

Gjort min SO, Franska och Engelska läxa för veckan... Mitt nya liv som stud var det ja!

Halvt handikappad.

Har så ont i min kropp efter den totalt onödiga cykla-i-diket-olyckan i fredags, så går det när man smsar samtidigt som man cyklar! Ett tecken på att jag kanske inte ska göra det i fortsättningen.
Hur som helst så gjorde jag inte speciellt mycket igår! Åkte till stallet, red inte, men var ute och gick med Lotte tillsammans med Sandra och Eyla! Känns så konstigt att det börjar bli mörkt på kvällarna, usch :(
Cyklade i alla fall hem i ett totalt bäckmörket! Som tur var cyklade jag riktigt fort (måste varit rekordtid).

Sen när jag kom hem hade jag inte mycket ork kvar, ont kroppen och lite slitet hår! Vet inte hur många balsam jag hade i igårkväll, men det var minst fyra! Och så hade jag inpackning! Hoppas verkligen att det gör mitt hår lite mjukare i alla fall!

Hade tänkt ägna dagen åt att baka någon god kaka, och sen ikväll rida lite dressyr, få se hur det går nu när jag är lite handikappad!

Sol, fest & oroliga föräldrar!

Min underhållning för tillfället! Så jävla braaaa :D

Haha så hemskt

Åkte till stallet vid fyra tiden idag! Red ut, så mysigt nu när det är gula löv, och så luktar det verkligen skog och höst! Haha :)
På vägen hem cyklade jag i alla fall ner i diket... Hahaha så hemskt. Sår på knät, ont i högra armen och ont i huvudet.. men jag lever!!

Dagen idag!

Idag var det vår första skoldag med datorerna typ, känner på mig att detta kommer bli kaos till och från! Menmen, tackar ju inte nej till en dator precis!
Hade orientering på idrotten, grymma var jag och Alice! Alla rätt liksoom!

Färgar hår!

Bleker, färgar och slingar håret på min kära vän Alice! Just nu ser hon ut som en apelsin/tomat i håret, men det ska nog lösa sig om ett tag hoppas vi... Och så väntar vi på att pommes fritens ska bli klara.. I väntan på bättre tider just nu så att säga!

På väg heeem!

Sitter på bussen på väg hem! Har kopplat internet från telefonen till datorn, så nu kan jag sitta inne på internet hela tiden, sjukt göööött!
Hannes och Gustav!

Snart sluut!

Har sista lektionen nu matte! Rätt gött att dagen är slut snart! Rätt chill lektion eftersom vi bara ska utvärdera lite mattesidor osv :) Sen drar jag mig mot stallet och sen ska jag träffa Alice!
Älskar Gustav i bakgrunden!!

Bildlektion!

Sitter nere i bildsalen och har bildlektion, allting med datorn fungerar felfritt so far, very good!

Fridayy!

Måste säga att jag gillar min skoldator rätt mycket, webbkamera och så är inte helt fek faktiskt! Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag gå mot bussen, uppdaterar antagligen i skolan sen, hahah ;)

Haha söt.

Har varit i stallet riktigt länge ikväll, kom hem för en halvtimme sen så är verkligen sjukt trött nu! Skrittade ut en sväng, och fy vad kallt det har blivit :( Var nio grader när jag åkte hem :(
Nu ska jag äta lite mat, se 90210 och sen sovaaa! Natiiiiinattii :D

Skoldator!!

Dom nya skoldatorerna är heelt okej! Tangenterna är typ assmå, och det finns ingen cd läsare, haha det suuger! Finns inte heller något program för camen så man får använda camaroid.. men det får jag lösa på något sätt!
Bild från när vi precis hade fått datorerna, Gustav, Hannes och Erik i bakgrunden!
Den andra bilden från våran typ datorkurs! Haha :)

Datooor!

Mot skolan och skoldatorer, wiiiiiie!

Tove Styrka på min hjärna!

Den satte sig på min hjärna och verkar inte vara så lätt att få bort!

Mot skolaan!

Min uppdatering är inte den bästa, men imorgon får vi som sagt våra skoldatorer! Vilket innebär att jag skulle kunna blogga från skolan, wiho, även cambilder eftersom att min cam nu har lagt av.
Nu så ska jag i alla fall försöka ta mig mot bussen som går om 12 minuter! Cyyyyaaa.

Snabbuppdatering!!

Blev en lång kväll i stallet, men det är bara rätt skönt faktiskt!
Red ut i mörkret tillsammans med Sandra, och det var ett bra tag sen jag gjorde det faktiskt! Både rida med Sandra och rida i mörkret! :)
Råder bildbrist just nu, därav denna intressanta bild på Lotte! ;)

Stand up for the champions.

Har under de senaste dagarna haft en riktig ärevarslåt på hjärnan, såg musikvideon och dog litegrann, måste vara sämsta någonsin! ;)

Franskaplugg!

Finns roligare saker att göra en söndageftermiddag, men det måste bli gjort! När jag är klar åker jag till stallet och rider, ett big like :D

Gissa vem som är sjuk...

Haha, har fått feber igen, börjar bli riiiktigt trött på det här nu! Dagen ska tillbringas i soffan för att vila upp mig, orkar inte uppdatera mer nu! Adiooooos.

Sunes Sommar

Hahaha älskar scenen:

För ett år sedan!

Slog mig idag när jag laddade upp en ny profilbild på facebook och kollade igenom mina gamla att jag (på datumet) för ett år sedan laddade upp en profilbild, så nu har jag en bild på hur jag såg ut den 3 september 2010 och en den 3 september 2011!
2010 till vänster och 2011 till höger!
Så likt, fast ändå så olikt!

Fredagkväll!

Har varit riktigt trött idag, känns verkligen i kroppen att jag har varit sjuk! Ägnar i alla fall min fredag åt att se 90210 (det absolut bästa som har hänt mig i tv-serie väg).
Bild på mig i ridkläder och allt, haha :D

Husets dag med mera!

Rätt okej dag idag i skolan! Var uppe på Billingen med sexorna och dom är såå söta, älskar dom, haha :D Inte lika roligt att krypa runt på knäna i skogen dock! :)

När jag kom hem åkte jag vidare till stallet, red lite dressyr i paddocken, hon var lite seg, men uteritten igår var rätt lång! Haha :)


Nära döden upplevelse!

Red för första gången på fyra dagar och det kändes så braa! Red en runda jag aldrig ridit förut, gick rätt braa, fast att rida på bron över 26:an var en nära dödenupplevelse för mig som är höjdrädd, haha. Staketet på bron gick till knäna på mig = läskigt.

Har sett ett avsnitt av 90210 och jag är så besatt! Det är läskigt hur mycket jag gillar den serien! Rekommenderar den verkligen, haha, ååh den är så spännande, vill se fortsättningen men måste sova! Ska till skolan imorgon! Eller skola och skola, vi har husets dag på Billingehus tillsammans med sexorna, myyyysigt!

Ingen bild har jag heller, men det här får duga för idag! Godnatt!

RSS 2.0