Oja.

Tröööött.
Kom hem från stallet för en timme sen ungefär, och där har jag varit sen klockan fyra, haha. Först Jutagården och hjälpa till där, sen vidare till min favorit ;)
Hade bara tänkt mocka, fixa hö, pyssla med henne osv, men det slutade med att jag gick en promenad på 3,5 kilometer med henne, haha, och inte nog med det så gick jag 1 kilometer från Juta, benen är lagom tunga nu alltså, hahaha ;)
Imorn blir det hästar heeeela dagen, tackar inte nej alltså! ;)

Söööndag ;)

Sjuukt trött idag! Somnat flera gånger på soffan, iiinte bra, blir svårt att sova sen ikväll juu ;)
Var sjuukt bra väder idag så passade på att rida ut en sväng med världens finaste häst, haha sjukt söt! Hon skötte sig galet bra också, blir såååååå glad då :D

Bästa klassen - igeeen!

Haft en underbar kväll med dom bästa! Går i världens bästa klass helt klart!
Haft sjukt roligt, och alla är så jävla roliga, haha, ah.
Alice sover här ikväll så nu ska vi kika lite film, byyye!

Wooohoho.

Riktigt trevlig fredag faktiskt! Luugnt och skön, haha. Först stallet, red ut en sväng, myyysigt :) Trevligt sällskap i stallet, så det är ju jäkligt nice det också :D
Haha, ah.
Nuu ska jag lyssna lite musik, ååh är så glaad, helt sjukt, vet inte varför? Wohoho, typ.
Imorgon blir det stallet igen, även rida lite, dock inte på min lilla pålle :) Sen hem och fixa mig lite tillsammans med Alice, för senare drar vi iväg på en liten klassfest, åh, för min klass är ju bäst alltså!
Hejdååå, för nu ska jag checka film.

Bläääääääääää.

Lektionsridningen gick ganska bra tills den fega hästen absolut ville vägra på världens minsta hinder. Jag ramlar av och kraschar in i hinderstödet + bommen.
Välte hinderstödet med huvudet och kraschade med ryggen på bommen. Känns inte så bra i kroppen nu om man säger så. En lättare hjärnskakning, ont i nacken eftersom den tog rätt mycket stryk av kraschen, en lårkaka samt blåmärke på min arm! Men jag lever, haha.
Och det är anledningen till att jag ligger hemma på soffan och tar det lugnt idag, men har ändå lite skolarbeten som måste skötas, lika bra att jag gör det nu!
Boken Den gamle och Havets orginaltitel är "The old man and the sea". Boken handlar om den gamle mannen Santiago som haft otur med sitt fiske, men han ger aldrig upp och fortsätter åka ut och fiska varje dag. Tidigare hade han haft med sig en pojke, men då de inte fått någon fisk hade pojken bytt till en båt med större fiskelycka. På den 85:e dagen får han en stor svärdfisk på sin krok. Fisken är större än hans egen båt och det är omöjligt för Santiago att dra upp den i båten.
Under flera dygn kämpar han mot fisken och han utvecklar stor respekt, beundran och medkänsla för fisken. Han säger vid ett tillfälle: "Någon av oss kommer att dö, är det inte du så är det jag". Revet som han fiskar med skär in i hans fingrar, men han klagar aldrig på hur ont det gör.
Fisken blir dock på hemvägen attackerad av några hajar och det finns inget han kan göra för att få dom att försvinna. Han vill inte se på svärdfisken, då den bit för bit blir uppäten. Det enda som återstår när Santiago kommer in till land är fiskens huvud och stjärtfena, resten är bara skelett.

Skola next.

Om typ en halvtimme drar jag till bussen som tar mig till skolan, iiiiiiiiinte niiice!

Stall + hund

Jag äääääälskar stallet, hästar is my life. Och det är jag stooolt över :D
Just nu så har jag precis tagit mig en dusch, ätit good mat och sitter med en hund vid mina fötter! En riktigt mysig tax vid namn Quatro, hihi :)
Bästa snutteplutte pollen! Nej, men en fäärsk bild från idag, riktigt fin är hon!

Stallet.... -->

Nu drar jag till stallet, FÖRSTA DAN, JIPPIE ------------------------->

JIPPIE.

Från och med imorgon är jag fodervärd för värdens finaste halvblod, wiie. Så nu blir det stallet alla dagar i veckan, som egen häst ;)
UNDERBART, SÅ JÄVLA BRA ;)
Dagen idag har dock tillbringats i skolan, och senare stallet. Nästan fem timmar, så är rätt slut nu, haha :) Hunnit med att rida i en timme också, duuuktigt! :D Det gick bra också, så ännu roligare blev det då :D
Nu tänkte jag dra mig mot sängen.. (ovanligt, skriver bara inlägg om hur mycket jag sover känns det som?)

Sängen nuuu

Rätt lång dag idag med, först till stallet sen vidare till Juta för möte med U-sek.
Lotte skötte sig utmärkt idag, gullis, dock har hon en lätt vrickning i en kota och blir inte den bättre måste vi behandla den, men sånt är livet. Antingen har hon fått det när hon gått på det underlaget som är nu, eller från när hon lasttränades.. För då flög hon lite hit och dit kan man säga ;)
Träningsvärken är ju inte riktigt över om man säger så, så att ta sig upp på hästen var inte det enklaste, hahah.
Nu drar jag dock mot sängen, underbart, puuuuss!

Ojojojoj.

Trodde jag publicerade ett inlägg igår? Men icke. I utkastet fanns det inte heller något, fastän jag vet att jag satt och skrev ett (även om jag halvsov).
Aja, träningsvärken i min kropp efter i fredags är heeeeeeelt grym! Har nog aldrig någonsin haft något liknande, puuuh. Vaderna är tunga som sten och jag kan bara ta mini-steg. Haha.
Men sjukt trevlig kväll, med världens bästa klass!


Äääälskar er tjejer !


Bääästa klassen ever!

BÄSTA KLASSEN, 8 GAMMA 1

OHHH YEES, jag har världens bästa klass! 8 Gamma 1, trodde fan aldrig att jag skulle tycka om den, men den är helt underbar, fyfan vad grymma vi var idag :D
Måste fan göras 1000 gånger till, för så här jävla kul var det länge sen jag hade :D
Tyvärr inga bilder, men det lär komma, ååååh happiness :D



Svar om skada =)


Jo, hästen var skadad. Hon importerades från Danmark, men hade en knäskada i vänster bak. Därav anledningen att hon stått i över två år och haft föl, och inte blivit riden. Så jag har hjälpt till att sätta igång henne.
Igår var hon hos veterinär och skadan blev bedömd som utläkt och att vi kan börja sätta igång henne ännu mer nu till våren. Hon kommer kunna ridas i princip som en vanlig häst, dock inga allt för små volter osv. Hon kommer till och med kunna hoppas på mindre hinder, riktigt kul! :D

BÄSTA DAGEN NÅGONSIN??!?!

JA, DET TROR JAG NOG MINSANN.

Jäääävlar vad jag är lycklig nu. Fyfan vad mitt liv är på väg att bli heeelt perfekt, så jävla grymt. ÅÅÅÅH, är så glad att jag bara vill skrika ut all glädje, men tror jag skippar det nu när resten av familjen ser på tv :D

Anledningen till att jag är så överlycklig på grund av hästen härunder.
Jag kanske ska ta henne på fooder, wiiiehieihe. Alltså ska jag stå för alla kostnader, och ha henne som min egen, bara att jag inte står som ägare på henne.
HEELT sjuukt kul faktiskt :D  Det bästa som kan hända har hänt typ :D HERREGUD VAD DET HÄR ÅRET HAR BÖRJAT BRAAA, ÅÅÅÅH BLIR SÅ GLAD :D

Åååh, kära lilla finis :D

19 januari 2010

Häst: Lord-River
Typ: Dressyr
Ridlärare: Fanny

Giiick aaasbra idag faktiskt ;) Han var på plats hela tiden, och även ryggningarna gick bra den här gången. Duktig häst! Han hade inte övat på det någonting sen sist vi gjorde det ;)
Sen började vi öva lite galopp från skritt och förvänd galopp, grabben skötte det heeelt perfekt! Superduktig var han. Försökte inte slinka iväg med bogarna någonstans.

Korfu!!!

ÅÅÅH, nu är en Greklandsresa äntligen bokad :D Fan vad nice. Älskar att resa så det är verkligen inte helt fel! ;)
Så den 22 maj bär det av mot nordvästra Grekland, närmare bestämt Korfu, riktigt nice :D




Ser inte riktigt ut som Grekland på husen, men grymt fint! :D

TRÖTT.

Galet trött, sängen blir nästa!

Red med på en lektion idag med Imelda. Eller ja, vi red i ridhuset samtidigt som gruppen red och jag var med på lite övningar och så.
Heelt underbar var hon i traven, guud vad bra känsla det var där. Fin i formen och skummade bra i munnen. Galopperade inte så mycket eftersom hon blev så stressig med alla andra hästar.
Vi red över lite bommar och sånt, och även det gick jättebra även om hon fick för sig att hoppa över endel, haha! :D

Stallettttt ;)

Nu drar jag till stallet, fyfan vad nice ;)

Myyys dag.

Luugn och skön söndag, precis som det ska vara!
Dagen tillbringades i stallet, och det är ju aldrig aldrig fel! Har kommit på en superbra övning att göra med henne, för att få henne lugnare.
Nu sitter jag hemma i soffan och kollar Morden i Midsomer, men även Solsidan har setts ikväll, sjukt kul att det är tillbaka :D
Här kommer en fin liten bild på min övning med en fin liten beskrivning till:
Volt i varje hörn, ca 8x8 meter. Mellan varje volt gör jag halt, ryggar ca. 6 steg. Sen fortsätter man så tills man känner att hästen lyssnar. När den gör det lägger jag volten i trav, istället för skritt. Funkar super och hästen blir så fin och lydig! ;)


Bild på pluttis idag, fin är hon.

Eeeeeh.

Klockan är 01.19 och jag vill sova. Men det kan jag ju inte göra, då utnyttjar jag ju inte helgerna maximalt...

Massa jobb, hah ;)

Har suttit och fixat lite med låtar inför ett småbarnsdisco min klass ska ha nästa fredag, är ju inte det lättaste att hitta låtar att ladda ner som passar, kan jag säga ;)
Lyssnat på massa låtar som ger mig minnen också! Heeerregud, minns ni "Du är så Yeah Yeah Wow Wow" och "Boom Boom Boom Boom"? Lyssnade sönder dom när jag var liten :) Och för att inte nämna Las Ketchups och A-Teens alla låtar, haha, herregud! :D Får galet mycket flashbacks alltså :D Och alla Kelly Clarksson, heerreguuud, hahahah.
Och dansen till The Ketchup Song, den glömmer man inte i första taget :D

Älskade Kusha Las Payas ;)

Dag 29; Mina ambitioner

Mina ambitioner

Ååååh. Det här känns ju ungefär som "mina drömmar"? :)
Men vad jag verkligen vill göra i livet är att ha ett spännande liv. Inte någon vanlig Svensson som går till jobbet klockan åtta och kommer hem klockan fem, lagar mat, sover.
Jag vill ut och resa, och inte ha någon fast punkt i tillvaron, mår bra av att resa och vara borta hemifrån :)
Jag kan inte vänta tills allt med skolan är slut, gymnasiet och allt. Vill göra någonting annat än att veta när jag vaknar exakt vad som ska hända.
Och så ska jag verkligen, verkligen, verkligen inte bo i Skövde :)

L-Å-N-G D-A-G

Fyfan vilken lång dag, är så sjukligt läskigt trött men kan inte sova än, har myyycket kvar att göra. Först lite Svenska inför imorn. Ska ha redovisning om "Den gamle och havet", så dålig bok så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Usch, inte alls min stil, lite Engelska ska jag försöka hinna med och plugga också...
Först så var det skola, sen direkt vidare mot stallet, sen direkt vidare hem, snabbdusch och sen till några bekanta på födelsedagskalas, haha. Kom nyss hem, så är helt slutkörd, uuuee.
Har i princip bara ätit frukost och tårta idag, haha, känns ju inte så nyttigt.
Ridningen gick i alla fall bra, hon lyssnar riktigt bra ifall man lägger in lite ryggningar! :D


Kände lite Greklandssug idag... Ovanligt ;)

Dag 28; Det här saknar jag

Det här saknar jag

Svaret på den här frågan är självklar! Sommaren såklart.
Finns ingetingetinget bättre än svensk sommar! Midsommarafton, åka båt, svenska stränder och lite regn faktiskt. Lite småskurar på sommaren kan ju faktiskt bara vara en bra ursäkt till att få vara inne ;)
Men åh, saknar verkligen den otroliga värmen som det kan vara ibland, och varma sommarkvällar!
Åh, nu fick jag en sån där Sindarvefeeling, när man står utanför baracken på gruset och gruset är kallt, fast det är "varmt" i luften, haha :D



"Baksidan" på Visby hamn, 4 augusti ifall jag minns rätt ;) Bästa vädret på sommarn båten sjösattes (relingen syns längst ner till höger i bild), åt galet god mat, flyttade in hos min kära moster och raggade på kamrat, hahah :)

Bästa låååten :D

Your love's a drug med Leighton Meester, drogat den hela kvällen typ :D
Att hon dessutom spelar Blair i Gossip Girl gör ju att jag gillar den ännu mer, känner dock att jag ligger lite efter när det gäller se alla avsnitt :o Ska sätta igång med det nu, har saknar det typ, haha :D


12 januari 2010

Häst: Lord-River
Typ: Dressyr
Ridlärare: Fanny

Första lektionen på tereminen, och sjuukt länge sen jag red lilla River må jag säga :)
Ryggningarna och galoppfattningarna från skritt gick bra, desvärre skjuter han ut bogarna i galoppen på volt, uuusch. Så svår att rida, för han har kort hals och massa, haha :D Men jag gillar han, han är ytterst mysig! :D

Fanny ville även att jag ska ut och tävla i vår, GÖTT ;)

Dag 22; Det här upprör mig

Det här upprör mig

Finns så mycket som gör mig upprörd, men det värsta av allt är ju folk som pratar med ovårdad dialekt på radion, haha. Blir så sjukt upprörd så det finns inte.
Det värsta som finns är när folk pratar någon form av grov dialekt. Inte bara på radion, utan även nyhetssändningar på tv, och kommentatorer i olika program.
En grov västgötska, en grov skånska, en grov norrländska, en grov gotländska, alla dom + de flesta andra dialekter kan vara sjukt svåra för folk att förstå.
Den enda grova dialekten jag tror de flesta fattar är stockholmska. Den finns ju överallt. (Med det sagt betyder det inte att jag tycker man ska prata det i radio osv). Det är självklart okej att prata med dialekt på lokalradio och lokal tv, annars tycker jag att man kan försöka släta ut dialekten en aning ;)



Dag 27; Min favoritplats

Min favoritplats

Åååh, Gotland såklart! Framförallt Fårö.

Inget är bättre än en sommar på Fårö. Att vakna på morgonen, käka frukost och sen cykla ner till båten och ta den till stranden är helt underbart ju!
Och att stå i en kö i Icaaffären som ringlar sig runt hela affären, haha, helt sjukt. På hela januari månad tjänar dom lika mycket som två dagar i juli!
Och åka över till Fårösund typ en gång i veckan för att "storhandla".
Och grilla nere vid bryggan på kvällen.
Och att sola vid poolen.

ÅH, Fårö är underbart, inget slår det.



Min uppdatering suger.

Jag vet att min uppdatering suger, men är så jäkla lat och trött för att orka göra något annat än att se film och se på tv, haha.
Dagen har spenderats med Alice, trevligt trevligt. Nu ikväll har jag sett Tsatsiki morsan och polisen, så sjuukt gullig film ju!
Och så är den ju lite Grekiskt, heelt underbart :D Drar dit i slutet på maj förhoppningsvis, dock inte till Lefkas eller till Thassos, haha, utan till Korfu tror jag! ;) Beslutssvårigheter is the word, hehe :)


Dag 26; Mina rädslor

Mina rädslor

Jag är helt jävla galet höjdrädd, alltså stå på kanten till någonting högt. Fyyyfan. Så fort jag går nära kanten på tex. Högklint isar det som fan i hela kroppen, haha. Är dock inte flygrädd, för då är man ju liksom "inomhus". Bergochdalbanor är inte att tänka på ... Inte heller uppskjutet eller fritt fall, hahah ;)

Dag 25; En första

En första

Oooh, här finns ju en del saker man skulle kunna skriva, men kanske inget man vill ta i bloggen, hahah :) Kan väl ta min första mobil? Det kan man ju ta på bloggen, hahah, inte så intressant men ah.

Det var i alla fall en Nokia, modell vet jag inte, men den var väldigt liten och tunn och mörkblå, haha. Det fanns inga spel, inget internet och jag kunde inte smsa, hah :) Ganska meningslöst med andra ord...

Sista dan i paradiset, höhö.

Åhfan, sista kvällen på Fårö, känns hemskt, och imorn åker jag till Skövde, blää, inte braaa.
Har bakat lite kärleksmums och fortsatt umgås med släkten, utöver det har ingenting hänt, förutom att det töar asmycket och är tre grader varmt, haha.
Kvällen har spenderats framför tv:n och kollat "John Tucker must die", wiie.

Godnatt :D



Dag 24; Det här får mig att gråta

Det här får mig att gråta

Alla som känner mig vet ju att jag gråter för minsta lilla, haha. Inte för att jag är ledsen, utan bara lite random då och då :)
Men saker jag blir ledsen av är sorgliga filmer, typ Hachiko och The Last song :o
Däremot är jag rätt bra på att hålla inne tårar också, gråter aldrig på begravningar och minnesstunder och sånt, lite knasigt kanske.

Dag 23; Det här får mig att må bättre

 Det här får mig att må bättre

Allt med hästar, så enkelt är det! Jag kan må hur dåligt som helst och komma till stallet, och vips så är man glad! :D Får sån energi från hästarna, haha. Mår bra av att vara istallet och umgås med hästarna och alla trevliga människor!


Haha, jag suger på uppdatering :)

Rubriken talar sitt tydliga språk, men vafan, orkar inte ;)

I onsdags var jag i Visby, köpte lite smågrejer och så innan jag begav mig mot olika delar av släkten, niiice :D Mycket fika blev det i alla fall, hihi.

I torsdags fyllde mamma år så då blev det fika igen, haha, jag älskar fika, undrar hur många kilon jag gått upp nu seriöst! :) Snöstorm var det med.. :o

Igår var vi totalt insnöade till klockan 17, för då kom en traktor och plogade lite, heheh. Jag bröt ihop på eftermiddan för att jag inte skulle kunna komma iväg och köpa chips, så dagen var räddad när traktorn kom!

Idag är sista hela dagen på Fårö, fyfan :( Inga planer so far :)

Visby 2day.

Jao, nu drar jag snart till Visby, nice som bara den :D
Blir lite shopping och lite släktmiddag och släktträffar, haha :)
Så nu måste jag dra, hejdååå :)

Trötter

Är så sjukt trött på dagarna, går och lägger mig runt 03 och vaknar typ tolv men är ändå trött? Har visserligen alarm på mobilen, för annars skulle jag aldrig vakna, men man borde ju inte vara tröttare än vad man är när det är skola, ;)
Aja, har inte hänt någonting idag, rätt skönt, eller jo har bakat lite kakor men det räknas knappast ;) Morgondagen ser ut att bli lika dan, galet skönt faktiskt. Däremot åker vi nog till Visby på onsdag, det tackar jag inte nej till :)
Inga bilder för jag sitter på mormors dator, hade tänkt att gå till mitt rum och se lite film på min dator nu, men vet inte vart jag lagt det mobila bredbandet till den!
Gooodnatt :D

Dag 21; Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick

Hm, ett annat ögonblick kanske kan få vara första gången jag flög? :D Haha.

Jag var väl typ 10 (ganska sent, I know). Sjukt rädd var jag. När mamma berättade att vi skulle flyga till Grekland fick jag panik, ångest och allt. Jag grät mig till sömns på kvällarna, skrek, skakade och var riktigt riktigt arg.
Haha.
På väg till flygplatsen var jag jättenervös, usch, jag tyckte det var väldigt skrämmande. Jag är i princip uppvuxen på en flygplats känns det som, då jag var där ungefär två gånger i veckan i flera år för att säga hejdå till pappa, men aldrig flugit.
Checka in väskor och grej, gå genom säkerhetskontroller osv tyckte jag var ganska nervöst, men mest nervös var jag när vi skulle boarda planet. Vi satt rätt långt bak minns jag.
Jag hade ett mittgångssäte på höger sida i flygplanet, som btw var en Boeing 737 som flögs av TuiFly.
Jag försökte läsa en bok medans dom boardade planet och jag var sjukt nervös. När alla väl var på plats så blev det inte bättre, hade nästan galen ångest för jag tyckte det var så hemskt. Tyckte det var superläskigt när man taxar ut mot startbanorna. Och för att inte nämna starten som var hemsk. Hatade att känna hur flygplanet accelererade för att sen bara "tjoff" åka upp i luften. Minns att jag blundade och tittade ut genom fönstret och förstod inte hur det hade gått så snabbt, eftersom vi bara varit i luften i några sekunder men redan var högt över är träden.
Minns fortfarande vädret, vilket håll vi startade åt och allt.
Sjävla flygningen var problemfri, bortsett från att jag tyckte det var lite läskigt med luftgropar, turbulens och när motorljuden ändrades.
Landningen var inte speciellt farlig, även om det var på en av Europas mest svårlandade flygplatser, Samos. Det är endast 4 piloter i Storbrittanien som klarar av att landa där, eftersom att den ligger i en vik omgiven av berg och har en relativt kort bana. Den som var räddast då var mamma kan jag säga ;)

Så då visste jag verkligen inte att det var med flyg jag ville jobba med om några år ;)

Jag längtar sönder.

Längtar sönder efter ridläger på Sindarve. När det är varmt och skönt och niiice folk med :D Saknar faktiskt att gå till hagen i ömmande fötter, stalltjänst, kratta ridhuset, svettiga ridlektioner och allt sånt som man inte tycker är så kul just då ;)
Men efter ett tag in på hösten så glömmer man bort hur jobbigt det är och börjar sakna det istället, hahah.


Min underbara godishylla. Det här måste ha varit i början på ridlägret eftersom jag inte druckigt något ur min sockerdricka! Det blev ju en aning mer godis sen om man säger så, hehe ;)

Omg

HAHAHA, är typ i chocktillstånd. Skulle micra lite honung för att ha över yoghurten. Så lägger en klick honung i en plastburk och stoppar in i micron i en minut.
När jag tar ut den är botten på plastburken smält och honungen har typ stelnat. Fyfan vad jag dog.
Låter inte så speciellt men det var rätt chockartat , hahahaha.

Har inga bilder på det heller :o Hatar att inte ha några sladdar :@

Dag 20; Den här månaden

Den här månaden

Januari nu, men jag får väl skriva vad jag ska göra den här månaden kanske? :D Och inte vad jag redan har gjort, haha.

Nu är jag på Gotland, åker hem nästa söndag tror jag det är. Och det enda jag har planerat är i princip att vi ska ordna disco för småbarn den 21 januari, haha. Gulligt. Det är verkligen det enda planerade, väldigt konstigt om jag får säga det själv, borde ha lite mer, men icke sa nicke!

Lite nattunderhållning.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yesbox
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon av dina vänner förälder i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Grekland
6. Är det något du saknar år 2010 och vill ha 2011? Oja!
7. Vilket datum från 2010 kommer du aldrig glömma? Pass på den ;)
8. Vad är din största framgång 2010? Att jag är glad för det mesta kanske? Haha.
9. Största misstaget? Att jag låter saker rinna ut i sanden.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haha, är förkyld typ asofta och så hade jag ögoninflammation i våras. Skadat mig har jag inte gjort alvarligt.
11. Bästa köpet? Holy christ, säkert någon klänning :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hästarna
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? JA :D
14. Vilka sånger kommer påminna dig om 2010? Break your heart, replay, watcha say, hey soul sister, feel the love, miami2ibiza, gubben i lådan, mikrofonkåt och gott nytt jul :D
15. Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hm, samma typ :D
16. Vad önskar du att du gjort mer? Njutit av våren och sommaren mer :D
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit så jävla tråkig ibland.
18. Hur tillbringar du julen? With my family :)
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på tv? Gossip girl, Mayday!
21. Bästa boken du läste i år? Elsas mode, haha, riktigt rolig faktiskt :D
22. Största musikaliska upptäckten? Hoooho, brukar inte göra musikaliska upptäckter.
24. Något du önskade dig och inte fick? Massor, men sakerna jag önskade mig är ganska omöjliga att få, haha.
25. Vad gjorde du på din födelsedag? Hemma och käkade tårta :D Ridningen var inställd...
26. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja.
27. Hur skulle du beskriva din stil i år? Mjukisar, sen mest tights och linne.
28. Vad fick dig att må bra? Sommaren, hästarna och kompisar :D
29. Vilken kändis har du varit mest sugen på? Chace Crawford
30. Vem saknade du? Många!

31. De bästa nya människorna du träffade? Herregud, massor ju :D

VÄNNER & KÄRLEK
Nya vänner: Ja :D
Pojk/flickvänner i år: Nej
Har du kysst någon? Ja
Kysst någon av samma kön? Nej
Har du dumpat någon? Nej
Blivit dumpad? Nej
Har du svikit några? Tror jag inte :)
Blivit utnyttjad? Haha, jag är ju Alice slav 24/7, så det är klart jag blivit utnyttjad :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig: Ja.


NÖJE & FRITID

Hemskaste fyllan: Har ju inte direkt haft någon fylla iår :)
Nya hobbys/intressen: Nej inte nya :)
Konserter jag har varit på: Inga
Länder jag har besökt: Grekland


BRA OCH DÅLIGA TIDER

Hur bra har du mått i år på en skala 1-5? 4 skulle jag nog säga :D
Har du skrattat så mycket så du ramlat omkull? Gud ja.
Har du gråtit mer än 5 gånger? Japp.
Har du funderat på att ta ditt liv? NEJ
Har du varit på begravning iår? Nej
Har du förlorat en/flera vänner? Nej


BÄSTA
Låt: Feel the love!
Film: The last song, Dear John, Marley & Me, Hachiko (bara gråtisar)
Konserten: Har inte varit på någon.
Maten: Eh, tzatziki i Grekland? :D
Vännen: Alice! Åh du betyder mycket :D
Sport: RIDNING
Köp: Någon klänning, eller fan, vet inte.

STÖRSTA
Beroendet: Hästarna + Facebook.
Saknaden: Många kompisar.

Misstaget: Har inte gjort några stora misstag :)
Sorgen: Hm..
Besvikelsen: Vet inte
Kärleken: Ingen

Under 2010 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[ ] du har blivit kär
[ ] du har känt dig sviken
[ ]du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[ ] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[ ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa (men inte speciellt seriöst)
[ ] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[ ] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån (fast vi var inte hos mig då..haha)
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[ ] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[ ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har pussat någon av motsatt kön i samma ålder
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har älskat någon så pass mycket att du skulle kunna göra allt för den personen
[ ] du har saknat en av motsatt kön så mycket att du har gråtit
[ ] du har spytt pga alkohol
[ ] du har däckat
[ ] en främling har raggat upp dig
[ ] du har gråtit över någon du inte kunnat få
[x] du har varit på sjukhus


Dag 19; Detta ångrar jag

Detta ångrar jag

Jag kommer egentligen inte på något som jag ångrar, sjukt. Det finns säkert massor, och jag vet att det borde finnas det. Men jag kommer verkligen inte på något.
Självklart ångrar jag alla gånger jag varit osams med någon kompis eller liknande, men jag kommer inte på något specifikt! Den dagen jag kommer på lovar jag att jag ska skriva det!

Grekland....

Vill såååå mycket till Grekland, underbart där ju! ;) Längtan blir knappast mindre av att Mamma Mia visas på TV ikväll heller....  
Planerna för våren är förtillfället att jag drar till antingen Thassos eller Lefkas i slutet av maj TREVLIGT is the word.

Lefkas är läskigt lockande alltså... ;)
Är ju inte så att man tackar nej till en resa dit!



Fyfan vad härligt! :D

RSS 2.0