Nyyååår :)

Får bli ett litet kort inlägg innan middagen (ja, vi käkar fortfarande) fortsätter. Rätt trevligt, faktiskt :) Är inne på andra efterrätten nu.... Haha.

Dagen har varit galet chill, ingenting har hänt om man säger så :) Om två timmar är det inte längre 2010, liiite konstigt känns det. Ännu konstigare är det att det var ett år sen jag satt i soffan på Fårö och skrev blogginlägg, väldigt fort tiden har gått om man säger så.

Uppdaterar väl senare inatt eller något, kameran ligger så fint hemma på mitt skrivbord med både sladden till den och mobilen i kameraväskan.. BLÄ att jag glömde den alltså.

Nyyååår :)

Får bli ett litet kort inlägg innan middagen (ja, vi käkar fortfarande) fortsätter. Rätt trevligt, faktiskt :) Är inne på andra efterrätten nu.... Haha.

Dagen har varit galet chill, ingenting har hänt om man säger så :) Om två timmar är det inte längre 2010, liiite konstigt känns det. Ännu konstigare är det att det var ett år sen jag satt i soffan på Fårö och skrev blogginlägg, väldigt fort tiden har gått om man säger så.

Uppdaterar väl senare inatt eller något, kameran ligger så fint hemma på mitt skrivbord med både sladden till den och mobilen i kameraväskan.. BLÄ att jag glömde den alltså.

Dag 18; Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag

Helt ärligt så måste jag säga att jag inte minns någon bra födelsedag, (lät som om jag aldrig har haft en bra födelsedag, men det har jag, bara att jag inte minns dom). En födelsedag som jag däremot minns är när jag bodde Gotland, jag fyllde 8 eller 9 och jag hade influensa... Myyysigt.
Låg i min säng hela dagen och höll på med min tamagotchi, åh vad jag älskade den. SHIT VAD JAG SAKNAR DEN, ska gå och starta upp den sen tror jag.
Minns att jag fick 500 kr av farmor och farfar så att jag kunde köpa ridstövlar, var jättestolt typ, haha :) På den tiden nöjde jag mig med konstläder så då räckte ju faktiskt 500 kr ganska långt!

Det är väl i princip det enda jag minns från någon födelsedag, läskigt.. haha. Man tycker ju att man borde minnas mer..

Ska ta en liten helikopter tur bara :)

foto1862 (MMS)

Ska ta en liten helikopter tur bara :)


Var tvungen :D

Hur har året 2010 varit för dig? – Braa :D
Bättre än förra året? - Nej, inget slår sommaren 2009, haha.

Någonting du aldrig kommer glömma 2010? – Oja.
Har du flyttat under år 2010? – Nej

Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja :) 
Isåfall vilken? – Feel The Love, bland annat, mååånga fler!

Hur har du mått under året? – Bra :D

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2010? - Inge vidare, hahah :)
Har du varit kär? - Nej :)
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Nej :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Nej :)
Har du haft ett hemligt förhållande? -Nej

Varit hemligt kär? - Nej

Har du kysst en främling? – Nej

Kysst någon? - Ja



SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord?
- Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Ja
Har du slagit någon riktigt hårt?
– Ja

varit i slagsmål? – Nej

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? – Nej
Isåfall vad? – -

Har du skämt ut dig? – Har jag säkert gjort :)
Har du ljugit för en vän? – Nej :)
Har du varit ute en hel natt? – Nix

Har du blivit tagen av polisen? – Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön?
- Nej

Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? – Ja

Har du druckit alkohol? - Ja, haha.

Däckat utomhus? - Nej


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Vasaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Jao
Hatar du någon på din skola? – Nej

Har du gjort något framsteg? – JA :D
Haft alla rätt på ett prov?
– Ja :)

Blivit nöjd med dina betyg? - Ja :)

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? – Ja!
Har du förlorat en vän? - Nej.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – Ja :)

Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? - Nej

Har du många killkompisar? - Ja :)


@ Fårö

Har varit här i snart ett dygn, gaaalet underbart. Och galet underbart att det snart är nyårsafton, jippie. Höjdpunkten på året efter midsommar, haha. Är en sucker för högtider, eller vad man säger.
Dagen har varit heeelt lugn, hjälpt till att förbereda mat inför imorgon, bakat kakor och kokat knäck, lagat mat för kvällen, yeey. Jag är en masterchef.
Snart väntar sängen, lite stuffs som måste fixas på internet först, hihi :D
(Ingen bild för att jag sitter på mormors dator)

Dag 17; Mitt favoritminne

Mitt favoritminne

Ojojoj, här finns det hur mycket som helst om skulle platsa in! Har många gulliga lovestories och lite sånt smått och gått, men det som får bli representerat här är förra årets stora kärlek, hihi! Vi kallar honom för "J", yyeeeah, Kissiestyle.

"J" hade jag känt i ungefär två år, umgåtts lite till och från och jag var dökär i honom från ögonblicket jag såg honom. Två år äldre var han dessutom.
Tiden gick (två år) och jag hade väl i princip glömt bort honom innan han kom in i mitt liv igen, den här gången mer intensivt än någon, om man kan säga så. Vi umgicks väldigt mycket i april-maj-juni, sen åkte jag till Gotland, och mina tankar var på honom i princip varje dag. Så jävla kär var jag, så jävla underbart! Så jävla töntigt egentligen, men jag var rätt omogen, trots att det bara var ett år sen.
Sen frammåt slutet av sommaren så började vi chatta väldigt mycket på msn, och han verkade gilla mig med, jag var ju dökär, och det gick verkligen inte en sekund utan att jag tänkte på honom. Längtade tillbaka till Skövde något grymt mycket endast utav anledningen att få träffa honom. Och när jag var tillbaka här träffade jag honom och shiiit, vad jag gillade den killen.
Det gick någon vecka innan vi blev själva tillsammans, och det blev lite strul, hhaha, var så grymt glad den dagen och gick på små rosa moln typ. Sen den dagen har vi aldrig pratat, och vi har i princip inte ens snackat med varande på msn, vi har träffat varandra men stämningen är ju minst sagt lite konstig, haha.
Anledningen till att det inte blev något mer är väl att vi helt enkelt slutade chatta med varandra och sånt på msn, och jag var en liten jobbig f13 haha.
Menmen, det är ett minne jag tänker på då och då, och rätt gulligt är det, med tanke på att jag ville ha honom i två år typ :)

Dag 16; Min drömresa

Min drömresa

Jag är utan tvekan ett stort Grekland fan. Jag älskar Grekland, greker och språket! Och att det dom Grekiska öarna skiljer sig så mycket från varandra, Samos var till exempel väldigt olik Kreta!
När jag var på Samos bodde vi i en liten by där man odlade oliver och fiskade bläckfiskar typ, där jag bodde på Kreta var det full commerce, haha, men det var en typisk turistort, mycket märkeskopior, inkastare på restauranger och så vidare. Men jag gillar det ändå, värmen är heeeelt fantastisk.

Just nu är mitt drömresmål i Grekland Thassos. En ö i norra Egeiska havet, ganska nära fastlandet, och på fastlandet är det cirka 5 mil till Bulgarien.
Ön är i alla fall väldigt grön och skiljer sig mycket från dom andra öarna jag har varit på.
Så just nu pågår en slags övertalningsprocess på min mamma här hemma ;)

Golden Beach på Thassos

Ett annat ställe jag SKA åka till någon gång i livet är Bora Bora! Helt GAAALET vackert där. Filmen "Trubbel i paradiset" är inspelad där.
Perfekt ställe för smekmånad typ! Haha.
Heeelt magiskt vackert.



To die for!

ILANDSPROBLEM!!!!!

ÅÅÅÅH, kan inte bestämma mig vilken av mina 7 "festklänningar" jag ska ha på mig på nyårsafton, kan ju inte ta med hela garderoben.


Dag 15; Mina drömmar

Mina drömmar

Några timmar försent men spela roll, hah :)
Antar att det är här man ska skriva vad man har för mål och drömmar i livet? Så jag gör det :D

Nu går jag i åttan, har precis fått mina första betyg (som faktiskt var över förväntan). Hoppas på att komma in på något bra gymnasie, HELST Naturvetenskap kombinerat med hästprofil, det är drömmen liksom :)
För ifall jag läser NV så har jag ju en bra "grund" eller vad man ska säga, men så finns hästarna ändå där så jag håller mig lite motiverad och inte tröttnar.
Efter gymnasiet vill jag jobba med hästar i något år, åldern 19 är egentligen en meningslös ålder. Man kan inte söka in till tex. polishögskolan, och ifall man vill bli reseledare eller flygvärdinna bör man vara runt 21. Så dom åren upp till 21 blir det att jobba med hästar, och det kan faktiskt vara en sjukt bra erfarenhet. Jag vill inte jobba i Sverige, utan i typ England, Irland, Australien eller USA :)
Efter det vill jag gärna jobba som reseledare eller flygvärdinna, ut och resa mycket helt enkelt! Båda yrkena verkar riktigtriktigt roliga, så det är nog inte helt fel. När jag jobbat som det i några år vill jag jobba som flygledare eller något annat jobb på en flygplats eller hos en resebyrå. Jag vet att det låter onödigt att ha läst NV då, men eftersom att man måste ha betygen från NV för att kunna söka som flygledare är det ju rätt bra! Och ifall jag sen skulle vilja bli tex. veterinär är det ju super!

Jag vill ha en bra familj, en man och barn. Hur många barn vet jag inte, ibland så tycker jag bara ett, för att då kan man skämma bort det lite extra, ibland så vill jag ha tre för jag vill ha en stor familj! Haha.
Vi ska vara en sån där lycklig familj, antingen bo i en våning i Stockholm eller på någon fin herrgård utanför.

Jag ska ha båt, sommarstuga, hund och allt det där som hör en svensk familj till! :D

Det här kanske var mer min framtid än mina drömmar... Haha. Men jag drömmer även om att ha MÅNGA hästar, duktiga hästar, och att bli grymt duktig på att rida! Herregud.. Jag skulle kunna göra allt för att få den perfekta elithästen, haha :)

Dag 14; 15 saker innan jag dör

15 saker innan jag dör

  • Åka på en partyresa i Sverige
  • Jobba med hästar
  • Resa till USA
  • Jobba i fjällen en säsong
  • Gifta mig
  • Bli sjuuukt kär
  • Tävlat minst MSV B med häst i dressyr
  • Hoppat minst 150 med häst
  • Rest till Australien och Nya Zeeland
  • Bott i ett riktigt fint hus
  • Flugit i en Boeing 787 Dreamliner
  • Fött upp en framgångsrik häst
  • Festat ordentligt på Ibiza eller i Saint Tropez
  • Skaffat barn
  • Köpt sommarstuga, båt, och allt det där!

Dag 13; Den här veckan

Chillig vecka, först skola med julkul och sen dagen efter julavslutning, knappast helt fel!
Onsdagen spenderades åt att se film, torsdagen åt film... haha, fredagen åt julafton med massa paket och sånt bra :D Pengar, kläder, smink, presentkort, hårgrejer och sånt bestod mina paket av :)
Fredagen ägnades åt att bara ta det sjuuukt lugnt, liksom igår :)
Idag har jag och Alice haft en heldag inne i Skövde, med shopping, fika och sen träffa några kompisar på slutet, sjukt niice.
Morgondagen kommer bli liknande, borsett från shoppingen och fikat, haha :D

Det var min vecka, rätt vanlig om man säger så :)

Niiice dag.

Vääldigt slapp, om man säger så! Vaknade, såg på Alice i Underlandet, helt okej, inte så jättebra! Gick upp vid halv två, käkade frukost sen la jag mig och sov på soffan typ, hahah. Jag sover 24/7 ibland.
Hade tänkt se nån film ikväll också, men får se hur det blir, rätt trött... Hahah.

Imorn blir det stan med Alice, sen stallet! Mycketmycket nice.

Dag 12; I min handväska

I min handväska

Har faktiskt aldrig en handväska, knappt väska över huvud taget. Allting ryms i mina jackfickor! Rätt bra alltså. Men i mina jackfickor finns i alla fall alltid:
  • Nycklar
  • Busskort
  • Tuggummi
  • Halstabletter
  • Nässpray
  • Lypsyl
  • Pengar
  • Mobilen
Typ dom sakerna man har i en handväska , haha :)

JAJAJAJ!

JAAAO, ser ni vad jag gjort med bloggen? Den har fått ett helt nytt fräääscht utseende, än är jag inte riktigt klar, men på god väg i alla fall!
Lite bilder tagna from the sky, så att säga, det passar mig allderles utmärkt ;)



GODJUL!


God jul alla söta jävlar där ute! Är galet taggad inför lite paketöppning, mumsigt värre.

När jag ändå håller på...

Så blir det ännu en hästvideo! Jappeloup, en helt underbar häst!
Korsning mellan travare och fullblod, och som om det inte vore nog med den korsningen som hoppar och vinner OS-medaljer, var han endast 158 cm hög! Alltså väldigt liten med tanke på att de flesta hästar brukar ligga omkring 165-175 när man kommer upp i klasserna.
Men shit vilken vilja och vilken otroligt duktig ryttare! Här finns mer fakta om Jappeloup, väldigt intressant läsning för den hästintresserade ;)


Rysningar.

Får rysningar i hela kroppen när jag ser dom här filmerna, speciellt till film nummer två! Herregud. Ridsport är magiskt på något sätt, och det går inte att beskriva ifall man själv inte rider. Vet att jag låter som en nioårig tjej som älskar små ponnysar med rosa rosetter, men herregud vad jag älskar hästar. Jag gör det verkligen.
1.

2.



Dag 11; Mina syskon

Mina syskon

Har bara ett syskon och det är min lillebror Lucas! Han är två år yngre än mig, men grymt mycket smartare på allting. Seriöst, han är helt galet smart.
Han sitter mest vid datorn på fritiden, precis som alla andra killar i hans ålder, hahah. Han är grym på att lösa Rubikskuber också! Sjukt rolig kan han vara ibland också, dom gångerna han inte drar dom skämten som är för intellektuella för att förstå...
Det är väl allt om honom, finns inte så mycket att säga!

Todayy :D

Vet att det inte är idag, eller ah.
Red inte det som jag hade tänkt göra idag. Fick istället väldigt trevligt sällskap på en uteritt, och det tackar man ju verkligen inte nej till!

Jag: Jag mötte två älgar i måndags och ramlade av, typ vid Juta.
Sandra: Okej, där vid sågen eller?
Jag: Ah, precis.
Sandra: Ah, det bor typ en älgfamilj där eller nåt.

TACK ALLESAMMANS FÖR ATT NI UPPLYST MIG OM DETTA, haha. Verker iochförsig inte som att någon på Juta vet om att dom bor där? Tack godegud att det finns annat hästfolk runtomkring som vet det, haha :D

Fick även en present bestående av Tobleronechoklad. Ni vet sån där förpackning med mörk toblerone, mjölkchoklad toblerone, vit toblerone och mixad vit-mjölkchoklad toblerone, det uppskattades oerhört av mig!


Blir nästan ohälsosamt läskigt taggad på att rida när jag ser den här bilden. Usch vad jag älskar hästar, fyfan vad underbart. ♥

Dag 10; Det här hade jag på mig i dag

Det här hade jag på mig i dag

Vet att det är ett antal timmar sent, men jag kunde ju inte direkt göra ett tidsinställt inlägg med vad jag hade på mig idag.
I alla fall så har jag typ inte haft på mig några vidare seriösa kläder om man säger så, hahha.
Gick upp vid tio, gick runt i rosa mjukisbyxor och en vit skorta, haha, vet. Sen så duschade jag vid lunch tiden, och gick omkring i morgonrock fram tills klockan fyra då jag bytte om till ridkläder. Idag bestod ridoutfiten utan jeansridbyxor, röd stickad tröja och min vanliga svarta stalljacka.

Drar till stallet!

Sjukt taggat, vet inte varför! Blir skritt och lite trav idag som vanligt. Mycket övergångar halt-skritt blir det också! 


Perfektion, fyfan vad snyggt.

Hachiko

RIKTIGT RIKTIGT CHILL dag idag, vaknade runt klockan halv två (sov 13 timmar, jääävligt gött alltså), såg lite film, inte så ovanligt.......
Men i alla fall så såg jag Hachiko nu på kvällen, och FYFAN vad sorglig den var. Trodde jag skulle dö, den var rentutsagt hemsk, shit vad jag grät. Tror jag aldrig har gråtit så mycket till en film. Herregud.. :o Men endå helt underbar, men klarar fan inte av att se den igen själv, måste ha någon som tröstar typ, hahahah. Jag är helt förstörd typ, haha.

Hunden är ju så söt att man smälter... Åh.

Dag 9; Mitt år 2010

Mitt år 2010

Risk för ganska långt inlägg! Haha.

Året började den 1 januari.. och jag mådde väl egentligen helt okej, hade iiinte riktigt kommit över en kille, haha, men annars så var allt helt super!
Åkte rätt mycket skidor där på vintern.
Februari:
Säfsenresa den 2 februari, grymt kul! Även om backarna kunde varit mycketmycket bättre.
Fyllde år den 3 februari :D
Mars:
Åkte till Sälen en vecka, superkul som vanligt! Vädret var för det mesta ganska bra, fast i slutet av veckan blev det varmt så snön blev lite jobbig att åka i.
April:
En heeeelt vanlig månad, inget speciellt hände, haha, april kanske är årets tråkigaste månad? :D
Maj:
Månaden för Greklandssemester... <333333333333 Haha, åkte till Kreta för första gången och gillar verkligen den ön, allt är iochförsig ganska likt i Grekland, men den var stor och hade lite större städer :D
Juni:
Skolavslutning!!!! Ett av det bästa på året. Skolavslutningen var gaalet grym och bra. Sen var det dags för midsommar, och den var även den galet bra!!!
Juli:
Tog mig till Gotland den tredje, sen började ridlägret den femte. Och det är ju det bästa på sommaren alltså :D Äääälskar ridläger på Sindarve, inget slår det seriöst!
Sen var det dags för släktträff med tjocka släkten, gick bra även det!
Sen sov jag hos Matilda i stan i några dagar, fett nice!
Augusti:
Fick lite ångest och ville inte åka hem från Gotland!!! Stannade kvar hos min moster i två veckor.
Pappa sjösatte båten och for iväg till fastlandet med den samma dag, och det gick bra för dem!
Jag umgicks med mina kusiner, (sjukt nice det med.. någon som märkt att jag gillar mina kusiner...?)
Skolan började igen.. Rätt okej endå!
September:
Skolan satte igång på allvar, träden blev lite gulare... FYFAN. HATAR hösten, får lite småångest, men trodde det skulle vara värre än vad det var :D
Skaffade medryttarhäst, galet bra :D Åkte på bröllop (sjuukt nice med)
Oktober:
Ganska tråkig månad. Tävlade på Tommy i hoppning med okej resultat! Åkte till Skåne en helg, rätt nice.
November:
Åååh, lätt en grym månad! Jonna, Matilda och Hanna kom till mig i Skövde, sjukt nice! Jag åkte till Stockholm med mamma på Stockholm horse show.
December:
Också rätt grym månad. Vet inte varför, men december är ju galet skönt varje år, för då får man jullov ;) Och så är det julkul i skolan!
Julafton och nyårsafton.... :D
Wiee.

Sammanfattningen av detta år är att det faktiskt har varit ett ganska bra år, som gått sjukt fort! :D

Juuuullov.......... NICE

Jullov, fyfan vad niiice.
Först var det samling på skolan innan vi gick ner till kyrkan, typ rätt segt fast ändå kul där nere! Sen tillbaks till klassrummet och äta äcklig macka och äcklig juice, sen fick vi betygen, rätt nice alltså ;)
Sen drog jag vidare ner mot stan för att fika och fixa lite kläder till julafton, hahah.
Eftermiddagen spenderades i stallet, nått så sjukt kallt där, runt 20-25 minusgrader, tunn jacka lyckades jag ha på mig idag också.. Inte bra.
Kvällen ägnades åt Morden i Sandhamn, Remember Me och nu The Notebook :D


Gulligt att hon faktiskt stog och lyfte upp ena benet i typ en minuter eller något.. :)

Gooodniiight.

Dag 8; Ett ögonblick

Ett ögonblick

Nu skulle jag kunna ta vilken sak som helst som någongång har gjort ett intryck på mig, fast jag väljer att ta det som hände med mig igår, haha!

Jag red ut på en häst i skogen, allt gick superbra! Det var mörkt ute och jag hade ingen pannlampa, men fullmånen och snön gjorde att man kunde se rätt bra ändå. Jag lyckades rida ungefär 4,2 kilometer innan jag möter två älgar...
Ni kan ju gissa hur hästen (och kanske framförallt jag!) reagerade.. Shit.
Hästen kastar sig bakåt, galopperar iväg, sadelgjorden+sadeln glider och jag ramlar av, rätt ner på en väg..  GANSKA HÅRT underlag att ramla på om man säger så.
Hästen galopperar iväg och jag får gå efter henne med min blåslagna höft, haha. Som tur var stack hon inte så långt och hon stannade en bit bort. Hon vågade gå förbi älgarna sen (dom hade gått lite längre in i skogen) så allt slutade bra!


Dag 7; Min favoritmusik

Min favoritmusik

Yeey, nåt jag sett fram lite mot att skriva, haha. Har väl egentligen en rätt usel musiksmak (enligt mååånga), gillar mest sån här dunklåtar, som typ Feel The love, Milky Way, Miami 2 Ibiza, Like A G6 och sånt.
Men lyssnar faktiskt på vanliga bra topplistelåtar också :)
Just nu står lyssnar jag på Mikrofonkåt, sjukt bra låt! Myycket bättre än den Engelska versionen September har gjort på den.

Jag älskar oseriösa låtar, typ Gott nytt jul, Gengväg till framgång (pappa betalar), Ni som har legat med ett skåp, och typ sånna låtar, haha! :D

Julkul...... :D

Skola idag, rätt nice ändå, taggar till Julkul typ! :D Bara tre riktiga lektioner idag och det står man ju lugnt ut med ;)
Sen så blir det stallet, sen hem, se film, och soooova... Haha, vaknade så jävla tidigt idag och kunde inte somna om, blää.


Bild på Lotte, hon ser galen ut. Och grymt stor ut.. :o

Dag 6; Min dag

Min dag

Ska man skriva vad man gjort idag då? :D Jaaa, jag har varit hos mina kära kusiner i Dalsland, grymt kul. Älskar dom, haha. Såå jäävla gulliga är dom, hela bunten.. Eller ah, tre stycken.
Galet snöoväder och det kom säker 3 dm under natten, bläää......
Sen åkte vi hem, åt världens torraste donut med blåbärscreamcheesetopping på, haha. Fy. Sen när vi kom hem satte jag mig och såg filmen "Couples Retreat", eller "Trubbel i paradiset", som den heter på svenska? En såndär totalt meningslös romantisk komedi som är rätt underhållande att se på ändå.
Nu ska jag ladda upp lite pics på facebook... Godnatt :D
Jaaa, jag vet, jag suger fett på att blogga. Ska bli bättre.

Dag 5; Vad är kärlek?

Vad är kärlek?

För mig är kärlek typ... Att man blir pirrig i kroppen varje gång man ser den, man blir nervös, glad osv..  :D Det gäller ju ifall man inte är tillsammans med någon, för i fall man är tillsammans med någon så är kärlek mer; att man blir pirrig varje gång man ser den (SÅÅÅÅKLART), glad, känner sig trygg och så :D
Man ska kunna göra allt tillsammans, kunna prata om allt, kunna trösta varandra och lite på varandra, och så måste man känna sig sådär pirrig i kroppen.. Haha, det är viiiktigt!
Den som aldrig varit kär vet inte vad jag menar, dom som varit kära vet precis vad jag menar, det är sååå svårt att förklara :D

Dag 4; Något jag ärvt

Något jag ärvt

Vet tusan inte om det ska vara något med utseendet, personligheten eller en pryl som man ärvt? Så får ta lite allt ihop :D

Utseendet:
Mina ögon är från pappa, får typ massa rynkor eller vad man ska säga när jag skrattar, haha!
Näsan är från min mammas mormor, hihi.

Personligheten:

Åh, alla saker med personligheten har jag ärvt typ, så orkar inte säga alla :D

Pryl:
Sååå mycket! Några jag gillar är bla. mina Raybans som är typ uråldriga , smycken osv!

Dag 3; Mina föräldrar

Mina föräldrar

Mamma är född i Visby, uppvuxen på Fårö och i Roma. Både hennes mamma och pappa är från Fårö. Hon var och är fortfarande hästintresserad precis som mig och tävlade en hel del som ung.
Hon träffade pappa när hon var 18, på festplatsen i Ljugarn. Hon är chef inom Försvarsmakten :)

Pappa är född i Stockholm, uppvuxen i Stockholm och i Vibble. Hans pappa kommer från Vasastan och hans mamma kommer från Östermalm. Han är en sån som gillar teknik, bygga saker och att spränga saker, haha. Farmor pratar typ hela tiden om när han byggde stridsvagnar och sprängde dom när han var liten. Pappa jobbar även han i Försvarsmakten :)

Dag 2; Min första kärlek

Min första kärlek

Seriöst nu.. Minns faktiskt inte vem den första var, var ju hela tiden småförälskad i massa personer på två som riktigt liten (Birk i Ronja Rövardotter blandannat.. Redhead I know..)
Men ifall det ska vara en person som man känner så får det bli Leo, vi var aldrig tillsammans eller något, men jag var upp över öronen förälskad om man säger så.
Han var (och är fortfarande) helt galet söt. Helt galen, fast sjukt rolig. Minns när han gav mig en sån där kula som man spelar med, fatta lyckan... Var helt galet glad den dagen.
Ett annat minne är när vi var i skogen med fritids och han + hans kompis blev glömda i skogen, hur man nu lyckas med det...
Det var väl den som jag tyckte allra mest om när jag var liten..
Faaast nu kom jag på två till, haha, nej, typ tio till. Var värsta playern när jag var liten typ, hahahah :) Men Leo är den som fortfarande ser riktigtriktigt bra ut ;)

Dag 1; Om mig

Om mig
Fanny heter jag, född den 3 februari 1996, på Gotland. Växte upp tillsammans med mamma, pappa och en lillebror i en stor vit villa på landet, bredvid hästgårdar och åkrar, hade skitroligt tillsammans med mina grannar och brukade ofta cykla hem till farmor för hon bodde så nära.
Jag började skolan 2002, och kommer ihåg första skoldagen.. Spännande. På den skolan fick jag gå i fyra år tills det var dags för mig att flytta till Skövde. Minns fortfarande känslan när mamma och pappa berättade det.. Och när de köpte huset.. Och sålde huset.. Fyfan.. Första besöket på skolan var väldigt nervöst, men jag överlevde, haha. Flyttade hit och hade det helt okej! Ännu en gång trevliga grannar, den här gången inte lika nära till farmor däremot.
Fortsatte hålla på med hästar (som jag började med när jag var tre). Hittade favorithästen Tommy-Lee (i och för sig efter tre år, men ändå).
Hästar betyder galet mycket för mig, och tro mig, jag vill verkligen inte leva utan dom, även ifall man inte alltid känner att det är så kul att åka till stallet en decemberkväll när man bara vill sova.
Vill absolut gå hästgymnasium! Tror jag.. Hm, vilket det blir är däremot väldigt osäkert.

Är väl för det mesta glad, är i alla fall lycklig! Har inte lust att sitta still egentligen, utan vill hålla mig sysselsatt hela tiden (en aning jobbigt när man åker bil långt........).

En aning tankspritt... Men sån är jag med, haha!

Enjoooy...

ALLA blogg har sånt här nuförtiden, haha, hittade därför en lista som verkade ganska kul att göra, lång är den i alla fall, och det är bra ifall man har bloggtorka.. (Har dessutom inläggen redan färdiga, tidsinställda inlägg gör resten ;))

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Något jag ärvt
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min favoritmusik
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Mitt år 2010
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – 15 saker innan jag dör
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min drömresa
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – När jag dör

JAG LEVER

Kaaanske ganska svårt att tro att jag lever med tanke på de senaste dagarnas absolut sugiga uppdateringar, but I'm aliiive, rätt nice faktiskt.
Helgen har bestått utav mest hästar och ridning faktiskt, inte så mycket tid över för slappa och så med andra ord! Och den tid jag ska ha slappat har jag mest pluggat.. Hehe. Känns ovant att sitta hemma en söndagkväll klockan 22.22 och plugga matte, men så är det, och jag har faktiskt ingenting emot det.

Imorgon blir det skola, sen vidare mot stallet hade jag tänkt! Sen åter igen ännu lite mer plugg, och nu laddar datorn ur, så hejdååå!

Sååååå tröött.

ORKAR inte uppdatera på dagarna, faaaaaaaaaaaan. Har massa annat som pågår nu och allting är typ upsidedown. Händer lite nya spännande saker, som faktiskt kan leda till någonting riktigt bra..

Ridlektionen igår gick super hade Tommy, he is perfect, hhiih.
Skolan idag var galet konstig typ, men aja.

Imorgon är det lucia i skolan, rätt nice, slipper matten...... Fast ligger efter endå, hahah, får jobba häcken av mig hemma istället.

Puuuss, nu ska jag sova för jag orkar inte vara vaken mer ;)

Sååååå tröött.

ORKAR inte uppdatera på dagarna, faaaaaaaaaaaan. Har massa annat som pågår nu och allting är typ upsidedown. Händer lite nya spännande saker, som faktiskt kan leda till någonting riktigt bra..

Ridlektionen igår gick super hade Tommy, he is perfect, hhiih.
Skolan idag var galet konstig typ, men aja.

Imorgon är det lucia i skolan, rätt nice, slipper matten...... Fast ligger efter endå, hahah, får jobba häcken av mig hemma istället.

Puuuss, nu ska jag sova för jag orkar inte vara vaken mer ;)

Haha fml.

Det snöar seriöst bara hela tiden? Åh, får ryck. Hinner knappt uppdatera bloggen, har så mycket annat som händer just nu, iih.
Dagen spenderades med bästa Aliiiiicccie i receptionen, riktigtriktigt nice om jag får säga det!
Efter skolan blev det stallet, red i snön, sen hem och såg filmen up in the air, superbra film :D

Hihi, hon till vänster är hon Jessica som är med i Twilight filmerna :)

NAAAAE nu ska jag sova tidigt för en gångs skull och tänka över mitt liv, niice. Fila naglarna ska jag med göra, tjoho.

Asså pallar inte...

Eller jo, fast vafan, har nadda pictures liksom!

Igår var jag i Jönköping hela dagen, en håla detdär ;) Var på IKEA och köpte matta, julgranspynt och massa annat trams, sen gick vi in på A6 och köpte ny mascara. Och det var väl det typ.

Idag var jag i stallet, red ut med Benita, det gick ju bra bortsätt från att hästen jag rider får lite ryck ibland, hah. Kändes som att vägen aaaaaaaaaaaldrig skulle ta slut, helt sjukt alltså. Haha, fyfan.
När jag skulle duscha när jag kom hem bröts nageln av typ aslångt ner så det gör så JÄÄÄÄVLA ont, har typ lust att amputera fingret.
Nu måste jag sova och ta in alla crazy intryck jag har fått idag, ciiiaoo.

I denna nyhetstorka slänger jag in en bild på en annan torka - grönsakstorkan!!

Tsssssssssss....

SO nu, galet tråkigt.
Kollade lite efter kläder på H&M, hittade en galet snygg klänning, så ringde mamma så att hon köpte den, yeeey.
HAR NAADDDA bilder, pallar inte skaffa bild nu i skolan heller, hahah.

Efter denna lektion är det bara Svenska kvar, typ galet tråkigt. Sen kommer jag hem vid typ fyra, heheheh. FAN vad tråkigt, ska fan sova ihjäl mig.


1 december 2010

Häst: Kråkan
Typ: Dressyr
Ridlärare: Fanny

Mmmmmmmh, gick galet bra! Love it. Mycket galopparbete, galopp från skritt på volt osv. Även mycket övergångar. Övade också förvänd galopp, gick skitbra :D Ännu bättre var det när Fanny sa att han gärna bytte galopp i hörnen men att han inte gjorde det nu, iiiih :D
Tror förvända galoppen börjar i LA:1, så ligger väl typ på den nivån nu, hahah, även ifall vi gjorde förvänd galopp för några år sen :)

Ojdå.

Skrev ett inlägg igår, men det verkar inte ha blivit publicerat? Mysko.
Har i alla fall fått ett meeega fett bra erbjudande, hahah :D Håller på det ett tag till :D
Ridning igår gick kanon, skriver om det i träningsdagboken :)

Galet kallt ikväll när jag red, började snöa också, huuuh typ. Mysigt i alla fall :D

Imorn blir det simtest,  haha, sjukt typ. Men ska bli galet kul :D Haha.

No, got to go, ska se mayday, hahah ;)

RSS 2.0